- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Kamu spotu olarak televizyonda çıkması lazım hatta :)) Ama anlamayana napsak kar etmez canım. Sabır diliyorum hepimize şu dönemde..Evet ya hamile bir kadınla konuşma rehberi hazırlayıp dağıtıcam böyle insanlara. Kötü şeyler duymak istemiyoruz!! Zaten içimizdeki pimpirikli herşeyden endişe duyan sesi zor bastırıyoruz bi de dışardan negatif yorumlara ne gerek var acaba?
Ay çok masum bu erkekler aslında yaa :)) çocuk gibi doktor 12 diyince orda kalıyor :))Canım hiç takılma erkekler gerçekten daha geç algılıyorlar baba olacaklarını. Annen daha duygusal yaklaşıyor yavrusunun yavrusu sonuçta ama erkekler cidden daha farklılar. Eşim bana söyledi hatta ;ilk duyunca çok duygulandım kalp atışında çok duygulandım ama o kadar başka hissedemiyorum diye arkadaşlarıyla aralarında konuşmuşlar genel olarak erkekler kucaklarına almadan anlayamıyorlar galiba . Benim eşimde doktora gidiyoruz 12 haftalık mesela sonraki kontrole kdr 12 haftalık sanıyor soranlara 12 haftalık diyor diyorm 14 oldu artık aaa öyle mi diyo
Oyyy Maşallahay çok heycanlıyım bugün gördüm uyuyodu kalbini dinletti oğlum için nasıl sevindi oğlum şaşkın gözlerle izliyodu :) yarın inşallah güzel sonuçlarla gelirim aşırı heycan yaptım
Aminnnnn canımmm...Bizimde boştu bacak arası hatta baya baktı doktor. Benim merak ettiğim o haftada boş olan bacak arası sonra dolar mı ? Yani tamamen fikrimi söylüyorum bence kolu bacağı oluşan çocuğun başka yerleride oluşmuş olmalıydı :))
Zaten kendi mutsuz olan kendi hayatında sorunları olan böyle başkalarının hayatına fazlaca musallat oluyor. Allah herkese mutluluk huzur versin de kimsenin hayatına burnunu sokmasın.
Nt ne demek bilmiyorum ama 11.hafta da yapılan ölçümde benim bebeğimin ki 1,2 çıkmıştı,doktor da güzel sonuç demişti.
Canım sen kaç haftalik sin. Bebegin Ultrason da önde mi gidiyor haftaişte o yanılma olmaması için doktoruma gidicem adam baya iyi ya şıp diye söylüyo cinsiyeti yeterki 11-12 civarı git
Senin kontrol ne zaman ? Ben geri sayıma başladım 20sinde gidicez inşallah 15 haftalık olucak o zaman 16 bile olabilir biraz önden gidiyor şimdilik :)) Pembe kazak giyip totem yapıcam bakalım nolucak :)Aminnnnn canımmm...
Bencede dolmazbende senle aynı fıkırdeyım bakıyorm bakıyorum boş ee ne zaman dolcak bu
%80 dedı zaten bıze ama ben hala erken hafta dıye beklemedıym burda cok okudum yanlıs gorenı
Genelde ıkılı olunca dıgerlerıne gerek duyulmuyor. Zaten bunun garantı olmadıgını onlar bıle tekrarlıyor.Kızlar birşey sorucam ;
Şimdi hemen hemen hepimiz ikili taramayı yaptırdık.Bu üçlü tarama,dörtlü tarama ne oluyor?Benim ayın 19’unda ayrıntılı ultrasyonum var,başka birşey yaptırmamız gerekiyor mu?
Ben beklıyorum 16haftalık olunca falan gıderım :) 13hafta ıcındeyım suan...Senin kontrol ne zaman ? Ben geri sayıma başladım 20sinde gidicez inşallah 15 haftalık olucak o zaman 16 bile olabilir biraz önden gidiyor şimdilik :)) Pembe kazak giyip totem yapıcam bakalım nolucak :)
8 dedimi benim yüzüme şaplakları atıyo kalk anne kalk diyeOyyy Maşallah
Benim kızımda niyetleniyor hep ama sabah derin uyuyor kalkmıyor cadıgötüremedim bir türlü
yok günü gününe canım 11 haftalık oldum bugün 11+2 çıktı ultrasonda 2 gün saptıCanım sen kaç haftalik sin. Bebegin Ultrason da önde mi gidiyor hafta
Ay ne güzel yaaişte o yanılma olmaması için doktoruma gidicem adam baya iyi ya şıp diye söylüyo cinsiyeti yeterki 11-12 civarı git
Bence kazanır tabii iç organlarına bile bakılıyor orda hem :) ben de ayrıntılı ultrasonu bekliyorum ama ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalar arasında ? 19-21 değilmiydiBen de büyük bir heyecanla ayrıntılı ultrasyonu bekliyorum,iki doktor erkek dedi ama ben biraz garantici biriyim,tam olarak desin,Ayrıntılı ultrasyon da netlik kazanır değil mi?16.haftamda yaptırıcam
Genelde ıkılı olunca dıgerlerıne gerek duyulmuyor. Zaten bunun garantı olmadıgını onlar bıle tekrarlıyor.
Ayrıntılı olan en onemlısı aslında en ayrıntısına kadar bakılıyor .
18-23 , 20-23 haftalarda belkı doktoruna gore degısıyordur ben 20lerde yaptırmıstım bu son baska böyle bakılan bır test yok bıldıgım.
Bence kazanır tabii iç organlarına bile bakılıyor orda hem :) ben de ayrıntılı ultrasonu bekliyorum ama ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalar arasında ? 19-21 değilmiydi
Bilmiyorum ki kızlar ayrıntılı ultrasyon kaçıncı haftada yapılıyor.Beni 16.haftada çağırdı,ayrıntılı bakacağız dedi.Gittiğimde tekrar sorarım olmadı ileriki haftalarda tekrar yaptırırımBence kazanır tabii iç organlarına bile bakılıyor orda hem :) ben de ayrıntılı ultrasonu bekliyorum ama ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalar arasında ? 19-21 değilmiydi
İki farklı doktora gittim biri 11+4 tü ve görebilirsem söyliyim dedi net göremedi sanırıö kızı andırıyor dedi.12+5 te başka ile gitmişken orda da doktora gittim erkek dedi çıkıntıyı gösterdi ama erkn bazen kızla karıştırılır beklemekte fayda var dedi :)Erkekler çok çabuk adapte oluyor gerçekten bizim inşallah değişmez :)) Kaç haftalık kız kaç haftalık erkek dedi acaba doktor ?
Erkek bebeğin genelde 11.haftada testisleri oluşuyormuş canım ama bebekten bebeğe fark edebilirBizimde boştu bacak arası hatta baya baktı doktor. Benim merak ettiğim o haftada boş olan bacak arası sonra dolar mı ? Yani tamamen fikrimi söylüyorum bence kolu bacağı oluşan çocuğun başka yerleride oluşmuş olmalıydı :))
Zaten kendi mutsuz olan kendi hayatında sorunları olan böyle başkalarının hayatına fazlaca musallat oluyor. Allah herkese mutluluk huzur versin de kimsenin hayatına burnunu sokmasın.
İnşallah canım :))Ben beklıyorum 16haftalık olunca falan gıderım :) 13hafta ıcındeyım suan...
yap yap ınsallah gorunur kesınlesır
Ayrıca bebeğin suyu, plasenta (bebeğin eşi) değerlendirilir. Detaylı ikinci düzey ultrasonografi sıklıkla 17-18 haftalarda yapılır, bu haftalar kalbi değerlendirmek için erkendir, çok iyi değerlendirilemez. Gerekli ise daha ileri 21-22 haftalarda kalp fetal ekokardiyografi ile en net şekilde değerlendirilir.(bizi bilgilendirir inş :))Bilmiyorum ki kızlar ayrıntılı ultrasyon kaçıncı haftada yapılıyor.Beni 16.haftada çağırdı,ayrıntılı bakacağız dedi.Gittiğimde tekrar sorarım olmadı ileriki haftalarda tekrar yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?