• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah canım:dua::KK200:bende ağrım felan yok ya normal değil miyim diyorum artık doktor da yerleşme kanaması gibi kanaman var mı dedi yok dedim çok şükür hic olmadi

Süper işte, gayet güzel ilerliyor demekki... Şimdi keselerin içinde bebişler belirecek inşallah, sonra kalp atışını duyarsın:emir_bebek: Boşyere kendini üzüp sıkma lütfen. Benim Bebişin 7. Haftada kalp atışını duyamadık doktorum hiç korkutmadı beni, daha çok minik haftaya kontrolde duyarız herşey çok iyi, sen çok iyisin falan deyip yolladı:KK48: 8. Haftada duyduk bende hiç sıkıntı yapmadım doktor rahat olunca, sende rahat ol öle güle oynaya dış gebelik olmaz

Biliyorum ben de 4 yıldır tedavi görüyorum. Oğluma hamile kaldığımda öğrendim hatta. İlaç tedavisi verdiler. Bir sorun olmadı. Risk grubundayım deyince bende farklı daha ciddi bir sorununuz var sandım. Şuan değeriniz kaç? Korkulacak birşey yok. Sakin olun bence. Araştırmışsınızdır muhakkak, ilaçla dr kontrolü altında olduktan sonra bir sorun olmuyor. Düşük, bebekte zeka geriliği, gebe kalamama gibi şeylere sebep oluyor tedavi edilmediğinde.
@Kaplumbaga prenses 86
@Kaplumbaga prenses 86

Kizlar cekirdegim buyumus gördüm geldim.sat ile tam uyumlu 9+3

Eki Görüntüle 2202766
Gözün aydın canım ❤️
Ay nasıl sancı girdi ya inşallah birşey yoktur değişik bi sancıydı durup durup girdi
Dinlen canım inş ciddi bir şey değildir.

Süper işte, gayet güzel ilerliyor demekki... Şimdi keselerin içinde bebişler belirecek inşallah, sonra kalp atışını duyarsın:emir_bebek: Boşyere kendini üzüp sıkma lütfen. Benim Bebişin 7. Haftada kalp atışını duyamadık doktorum hiç korkutmadı beni, daha çok minik haftaya kontrolde duyarız herşey çok iyi, sen çok iyisin falan deyip yolladı:KK48: 8. Haftada duyduk bende hiç sıkıntı yapmadım doktor rahat olunca, sende rahat ol öle güle oynaya dış gebelik olmaz
Allah razı olsun canım ya beni çok mutlu ettin şu yazdıklarınla inanki:KK68: Rabbim bebeklerimizi korur inşallah gönlümü ferah tutacağım Allah in izniyle:KK200::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

kızlar son 1-2 saattir ara ara bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyor korkulacak bişey mi acaba ya 6+4 günlüğüm başına böyle bişey gelen oldu mu?

kızlar son 1-2 saattir ara ara bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyor korkulacak bişey mi acaba ya 6+4 günlüğüm başına böyle bişey gelen oldu mu?
Benim var canım. Bir hafta olacak neredeyse. Kese etrafında kanama alanları varmış. Bir de idrar yolu enfeksiyonu vardı. İki içinde ilaç kullanıyorum. Hala var. Aktif kanaman olmadığı sürece korkma dedi drum. Yat dinlen falan da dedi ama pek uyamıyorum.

Bendede oluyor ama Gaz sancısı diye düşünüyorum. Yemekten sonra hemen yattığımda oluyor genelde.

Benim var canım. Bir hafta olacak neredeyse. Kese etrafında kanama alanları varmış. Bir de idrar yolu enfeksiyonu vardı. İki içinde ilaç kullanıyorum. Hala var. Aktif kanaman olmadığı sürece korkma dedi drum. Yat dinlen falan da dedi ama pek uyamıyorum.
banada kanama olmadığı sürece hamileliktendir de geç dedi 2 gün önce gttiğimde düşük riskin yok kanamanda yok dedi ama korkuttu beni bu sancı

Dediğim gibi en çok yakalayan 2 li taramaymis bunlar tarama yani belirli riskleri ortaya çıkarma testleri yüksek grupta çıksa bile olacak diye bişey yok yani 10/1 diyo atıyorum sonuçta o 1 bebek seninki olmayabilir belirli olasiliklardan konuşuluyor çünkü kesin sonuç diye birşey yok bu 2 testte de ben yaptıracagim olurda sonuç kötü çıkarsa allah korusun en azından bebeğim dünyaya geldiğinde buna hazırlıklı olurum sonuçta farkındalık bu rahatsizlikta önemli diye düşünüyorum o yüzden yaptırmak istiyorum :) tabiki senin kararın saygı duyarım :)
Ben hazırlı olamam küçük ihtimal de olsa üzülürüm diye kişisel bişi tabi güçlü değilim belki o kadar ama nasip bu allah bağışlasın her an bişi olabilir olmayadabilir

Bendede oluyor ama Gaz sancısı diye düşünüyorum. Yemekten sonra hemen yattığımda oluyor genelde.
ben ayaktayım genelde canım çalışıyorum ayakta oldu zaten oturunca iyi gibi şuan uzanıyorum durdu gibi ama bilmiyorum ki ya daha 2 gün önce gittim dedi kanama yok kese alanında sende de olmadığı sürece hamileliktendir de geç genede tırstım

Daha çok erken ama. Tam haziranda doğacak minnoş Allah nasip kısmet ederse ve sıcaklığın 42 45 derece olduğu bi yerdeyim ben bu çocuk doğduğunda sıcakta tek kısa kollu badi giydireyim diyorum üstüne en fazla penye battaniye mi atılır artık ne bileyim klima falan da yok çok sıcak oluyo. Tecrübeli sıcak iklimde yaşayan anneler bi deyin hele ben sıcağı sevmiyorum şimdiden onu düşünüyorum benim gibi sıcaktan nefret ederse diye:KK6:

• Beğen
Reactions: H E
Şuan benim de öyle ara ara bıçak saplanır gibi oluyo aynen. Bana doktorum kanama olmadıkça dert etme dediydi. Bide bu hisle birlikte müthiş mide bulantısı çekiyorum. Rabbim hayırlısıyla bu dönemi güzel atlatmamızı nasip etsin. Annelik ne zormuş

Benim şöyle bir sıkıntım var kızlar gün içinde aslında çok şükür pek fazla sorun yaşamıyorum belirtiler şuan çok fazla yok bu da sürekli kafam da acaba ters giden bir şey mi var bebeğime bir şey mi oldu gibi düşüncelere sebep oluyor :KK43: iki hafta sonra doktor kontrolüm var şuan o süre benim için işkence
Canım bu durumu çoğumuz yaşadık yüreğimiz ağzımızda gezdik ters giden bişey mi var diye çok şükür hepimizin yolunda gidiyor endişelenme :) bebişin gayet iyi

Kızlar doktora kalp atışlarını dinlemek zararlımı dıye sordum .
Kadınlar kulubune mı uyesın dedi :deli:
Evet dedim hemen üyelikten çıkıyosun dedi :KK70:
Zararlı olsa neden dinliyelim dedi . Vajınal usg zararlı olsa neden alttan muayene edelim falan dedi :deli:
Ay çok güldüm buna :))))
Bana da doktorumun hemşiresi demişti kadınlar kulübü diye bi yer var uzak dur diye hahhaha

• Beğen
Reactions: H E
Kizlar hayirli aksamlar. Daha oncede yazmistim.ozel hastaneye gttim doktor bakti rahminde bebek goremiyorum tuplerdede bi gerilme yok dedi. Ama dis gebelik demek icin cok erken dedi. Yarin bi kan ver ona gore bakalim simdi seni ayrintili ultrasyona yonlerdireyim orda ayrintili bakilsin her yerine dedi. Bende gittim. Hicbr yerde bebekle ilgili bisy goremedi.vajinama yakin bi yerde nohut buyuklugu kadr kan birikintisi var dedi. Onun dsinda gayet norml ve iyi dedi. Bugun sabh kn tahlili verdm en son betam 109.8 di iki gun sonra yani bugun 115 kusur flnmis. Doktor dediki plasenta parcasi klmis olabilir onu temizleylm dedi. Ve bu iki gundur tuvalte gttigimde henuz daha idrarim gelmden kan pihtisi akiyor ve sanki orasi açılmış yumusamis gibi hissedyrm ve kasiklrmda agriyor. Galiba dis geblk degl cunku bir yerde embry fln gozukmedi.bu arada kizlr resim atcam size ama gonderimiyorum
Sanırım kimyasal gebelik yaşıyorsunuz çok geçmiş olsun ağır bir adet gibi geçiyor endişelenmeyin ama doktor takibinde olun mutlaka. Dilerim en yakın zamanda sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

ben ayaktayım genelde canım çalışıyorum ayakta oldu zaten oturunca iyi gibi şuan uzanıyorum durdu gibi ama bilmiyorum ki ya daha 2 gün önce gittim dedi kanama yok kese alanında sende de olmadığı sürece hamileliktendir de geç genede tırstım
Yorgunluktan olmuştur canım stres yapma kendine. Tekrarı olursa randevunu beklemeden bir git için rahatlar. Yarın tatilse eğer işin güzelce dinlen Rabbim korusun hepimizin bebeğini

Daha çok erken ama. Tam haziranda doğacak minnoş Allah nasip kısmet ederse ve sıcaklığın 42 45 derece olduğu bi yerdeyim ben bu çocuk doğduğunda sıcakta tek kısa kollu badi giydireyim diyorum üstüne en fazla penye battaniye mi atılır artık ne bileyim klima falan da yok çok sıcak oluyo. Tecrübeli sıcak iklimde yaşayan anneler bi deyin hele ben sıcağı sevmiyorum şimdiden onu düşünüyorum benim gibi sıcaktan nefret ederse diye:KK6:
Ahhhhh ahhhh Aydındayım ben de. Yanar burasıda. Burada klimasız yaşanmıyor. Oğlum aylıkken sıcaktan dehidrasyon olmuştu. O zaman bu zamandır sıcaklarda klima açmadan durmuyoruz. Bunda da açarım mecbur.

Kızlar birşey soracağım sabah yazmıştım evimiz ilaçlandığı için sabah 9da evden çıktık ve akşam 8 de eve girdik. Biraz fazla gezmişim belim çatlıyordu eve gelince uzandım iyi geldi. Gebeliğin en başından itibaren ne akıntım nede lekelenmem hiç olmadı. Ancak şimdi rahmimde 2-3 defa belli aralıklarla yanma hissettim. Böyle birşey yaşayan oldu mu?

Back
X