Maşallah kuzuya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kuzuya
At bakalım :)
yükledım , sızce nedır ?At bakalım :)
yükledım , sızce nedır ?
Çok şükür canım ben hala yemek yaoabiliyorum yiyebiliyorum da miğde bulantilarım pek fazla yok hatta 3 kilo aldım her gün iki çeşit yemek yapıyom en az rabbim heoinize yardım etsin inşallah bende dahil aminGünaydınlaaaar yemek yapabilen var mı? 1 haftadır yapamıyorum ve yemiyorum da geçiştiriyorum bi şekilde artık şu bulantılı dönem geçsin çok beter. Soğan ve salça hayal etmek bile midemi bulandırıyo![]()
Bana da erkek gibi geldi :)yükledım , sızce nedır ?
Anladım canim teşekkür ederimBenim ablam erdem hastanesinde yaptı ümraniye de bir araştır istersen fiyatı falan da uygundu
Aynen öyle vallaha kuzum imkanın varsa bencede ıspartada yap. Bide batmanın havasıda çok berbat . Petrol filan burdan çıktığı için gece resmen gaz salıyolar. Cadeller resmen gaz kokuyor.Güneydoğunun sıcakları mahvetti valla bizi geçen sene temmuzda doğum yaptı arkadaş kavruluyo heryer yazık yavrum bi zıbınla elleri bacakları açık beşiğinin üstüne de ince müslin battaniye örttük klimanın uflemedigi bi alanda beşiğinde büyüttük yaz çıkana kadar ama 2.5 ay dur duraksız çalıştı klimalar. Ona üzülürken bana da nasip oldu bende haziranda doğurucam ama ısparta istiyorum nasip olursa haba en azından ilkbahar havası gibi olur burda
Ben 5.haftamdan beri bahsettiğin şekildeyim canım. Sadece birkere fasulye yemeği yaptım oda zar zor bidaha tövbe dedim. Kahvaltılık yiyorum akşamlarıda daha hafif şeyler patates püresi filan yapıyorum yiyorum. Eşimde bana ayak uyduruyor çok özledim ev yemeklerini diyor ama napıyım.Günaydınlaaaar yemek yapabilen var mı? 1 haftadır yapamıyorum ve yemiyorum da geçiştiriyorum bi şekilde artık şu bulantılı dönem geçsin çok beter. Soğan ve salça hayal etmek bile midemi bulandırıyo![]()
Cok tesekkureserim :) amin hepimiz saglivakla kucagimiza aliriz ins. :)Ya minik şey seni kafasina bak
Maşallah nasılda güzel annesi..
Erkek gibi hissettim benzettim ben. Sağlıcakla gelsin![]()
Bende siirtteyim ya canım aramız 40 dk havanın berbatlığını iyi biliyorumAynen öyle vallaha kuzum imkanın varsa bencede ıspartada yap. Bide batmanın havasıda çok berbat . Petrol filan burdan çıktığı için gece resmen gaz salıyolar. Cadeller resmen gaz kokuyor.
Allah yardımcımız olsunHaziranin güzel anneleri uyuyamayan var mı benim gibi![]()
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinCanım umarım güzel haberler alırsın ve bize eşlik edersin hep birlikte yaşarız mutluluklarımızı ve sıkıntılarımızı allahımdan bebişinin sende kalıp hayırlı olmasını dilerim ümidini kaybetme lütfen![]()
InsallahAllah herkesin yardımcısı olsun canım benim sağlıcakla görüp duyalım InşAllah![]()
Zerre anlamam ama icimden kiz gecti bakarkenyükledım , sızce nedır ?
Ben erkeğe benzettim :) kaç haftalık bebeğin canım maşallah nasıl güzel bizde görürüz inşallah böyle büyüdüğünü :)yükledım , sızce nedır ?
Ben dünden beri iyiym yemek yemeye başladım ama ekşi tuzlu ve tarlı şeyler yiyorum baharat olmamasına dikat ediyorum .Günaydınlaaaar yemek yapabilen var mı? 1 haftadır yapamıyorum ve yemiyorum da geçiştiriyorum bi şekilde artık şu bulantılı dönem geçsin çok beter. Soğan ve salça hayal etmek bile midemi bulandırıyo![]()
14 haftalik canim ama devlette biraz daha ileri cikti . Ozel doktoruma gore soyluyorum. Insallah canim. Insallah tez vakitte sizde saglik ve hayirlisi ile gorursunuz . Ve hepimiz de kucagimiza hayirlisi ve saglikla aliriz insallah . Erkege kiza nasil benzetiyosunuz o kadar baktim nesinden anliyosunuz :))))Ben erkeğe benzettim :) kaç haftalık bebeğin canım maşallah nasıl güzel bizde görürüz inşallah böyle büyüdüğünü :)
Ayyy cok guzel bisey soylediniz. Rabbim hayirlisini versin ama kizim olsun cok isterim . Hayirlisi neyse o olsun :))Zerre anlamam ama icimden kiz gecti bakarken![]()