• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Inşallah tez zamanda kanaman kesilir canım bebeginle sağlıcakla çıkarsın hastaneden

Progesteron kullanıyodum doktorum 2 hafta önce kullanma artık demişti. Şuan tekrar progesteron verdiler damar yolundan serum taktılar birde proluton iğne vurdular.
Yapılması gerekenler yaplmş gerisi Allahın takdiri canm üzme kendini şimdiden kalbi atyosa bebeğnn sorun yok bence benm kırmızı kanamam oldu bir ped kadar baya korkmştm yanı Allah kmseye yaşatmasın çok zordu

Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.

Çok geçmiş olsun canim hep yat hiç kalkmamaya çalış geçici bir durumdur ınsallah 2. Adet döngümüz geldi belki ondandır dua edelim bol bol

İyi akşamlar kızlar ben şuan 2. Adet döngünün 2. Günündeyim ve çok hafif adet sancısı benzeri ağrım var bu normal bir şey mi ? Kontrol tarihime daha 2 haftam var sizce gitmeli miyim yoksa olağan bir durum mu ?

İyi akşamlar kızlar ben şuan 2. Adet döngünün 2. Günündeyim ve çok hafif adet sancısı benzeri ağrım var bu normal bir şey mi ? Kontrol tarihime daha 2 haftam var sizce gitmeli miyim yoksa olağan bir durum mu ?
Benim başlarda hergün uzun süreli oluyordu. 2 haftadır günde 1 kere ağrı geliyo aynı adet ağrısı gibi doktora sorduğumda olabileceğini söyledi ama ben de korkuyorum niye adet ağrısı gibi diye:KK14:

Benim başlarda hergün uzun süreli oluyordu. 2 haftadır günde 1 kere ağrı geliyo aynı adet ağrısı gibi doktora sorduğumda olabileceğini söyledi ama ben de korkuyorum niye adet ağrısı gibi diye:KK14:
Adet sancısı gibi ağrılar gayet normal rahim büyüyır ve adet zamanı denk geldiğinde de ağrı oluyor benim 1 aydan beri sürekli oluo kanama yoksa korkulacak bişey yok

Normal demekki canım bende normalde olmuyordu acaba dedim adet döneminde olduğum için mi oluyor
Yarın olmazsa ararım bir doktorumu bakalım ne dicek

S.Aleykum hanimlar

Benim midem çok kötü yanıyor ve ağrı var sizlerinde varmı. Ne yesem dokunuyor.
Ne yapsam da geçer.
Bende bu haftalarda çok çektim 1 tane rennie tablet herşeyi çözüyor birde az baharatlı yiyecekler yemelisin yatmadan 2saat önce yemeyi ve içmeyi bırakmalısın normal bu yanmalar hormonlar yuzundenmis :)

Adet sancısı gibi ağrılar gayet normal rahim büyüyır ve adet zamanı denk geldiğinde de ağrı oluyor benim 1 aydan beri sürekli oluo kanama yoksa korkulacak bişey yok
Doktorumda kanama olmadıkça ağrılar normal demişti. Her adet dönemi olucak heralde böyle hafif ağrılar.. ki ben adet döneminde çok sancı çekerdim bazen acile bile giderdim.

Çok geçmiş olsun canım ağır falan mı kaldırdın

Elanur4206 Elanur4206 canım çok geçmiş olsun. Dr ne dedi?

Canım hamilelik sitelerinde adet döngülerinde sancı ve bazen azıcık kanama da olabilir yazıyor. Eğer için rahat etmiyorsa bi dra görün istersen.

Back
X