Sade soda fayda ediyor canım ilk hamileligimde de sade soda kurtaricimdi simdideS.Aleykum hanimlar
Benim midem çok kötü yanıyor ve ağrı var sizlerinde varmı. Ne yesem dokunuyor.
Ne yapsam da geçer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sade soda fayda ediyor canım ilk hamileligimde de sade soda kurtaricimdi simdideS.Aleykum hanimlar
Ne yapsam da geçer.
Inşallah tez zamanda kanaman kesilir canım bebeginle sağlıcakla çıkarsın hastanedenKızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Yapılması gerekenler yaplmş gerisi Allahın takdiri canm üzme kendini şimdiden kalbi atyosa bebeğnn sorun yok bence benm kırmızı kanamam oldu bir ped kadar baya korkmştm yanı Allah kmseye yaşatmasın çok zorduProgesteron kullanıyodum doktorum 2 hafta önce kullanma artık demişti. Şuan tekrar progesteron verdiler damar yolundan serum taktılar birde proluton iğne vurdular.
Progesteron kullanıyodum doktorum 2 hafta önce kullanma artık demişti. Şuan tekrar progesteron verdiler damar yolundan serum taktılar birde proluton iğne vurdular.

bi kac gun bende de oldu sonra gecti.ozellikle 6.haftamda olmustu.ins. seninde kisa zamanda gecer..S.Aleykum hanimlar
Ne yapsam da geçer.
saglikli seyler yedigin surece sorun olmaz canim. bol salata falan ye.bastir bulanti varken oluyo insa.Değişik bir tadını çıkarma bizimki hunharca yiyorum hep açım ac kilo olarak dönecek bu iştah bilmiyorum
Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Gecen hafta doktorum onayladi cnmYok artık ciddimisin? @azerinnn Yaaaa nasıl sevindim kızzz ne zaman öğrendin hamile olduğunuZeytintanem
Benim başlarda hergün uzun süreli oluyordu. 2 haftadır günde 1 kere ağrı geliyo aynı adet ağrısı gibi doktora sorduğumda olabileceğini söyledi ama ben de korkuyorum niye adet ağrısı gibi diyeİyi akşamlar kızlar ben şuan 2. Adet döngünün 2. Günündeyim ve çok hafif adet sancısı benzeri ağrım var bu normal bir şey mi ? Kontrol tarihime daha 2 haftam var sizce gitmeli miyim yoksa olağan bir durum mu ?
İyi akşamlar kızlar ben şuan 2. Adet döngünün 2. Günündeyim ve çok hafif adet sancısı benzeri ağrım var bu normal bir şey mi ? Kontrol tarihime daha 2 haftam var sizce gitmeli miyim yoksa olağan bir durum mu ?
Adet sancısı gibi ağrılar gayet normal rahim büyüyır ve adet zamanı denk geldiğinde de ağrı oluyor benim 1 aydan beri sürekli oluo kanama yoksa korkulacak bişey yokBenim başlarda hergün uzun süreli oluyordu. 2 haftadır günde 1 kere ağrı geliyo aynı adet ağrısı gibi doktora sorduğumda olabileceğini söyledi ama ben de korkuyorum niye adet ağrısı gibi diye![]()
Normal demekki canım bende normalde olmuyordu acaba dedim adet döneminde olduğum için mi oluyorBenim başlarda hergün uzun süreli oluyordu. 2 haftadır günde 1 kere ağrı geliyo aynı adet ağrısı gibi doktora sorduğumda olabileceğini söyledi ama ben de korkuyorum niye adet ağrısı gibi diye![]()
Bende bu haftalarda çok çektim 1 tane rennie tablet herşeyi çözüyor birde az baharatlı yiyecekler yemelisin yatmadan 2saat önce yemeyi ve içmeyi bırakmalısın normal bu yanmalar hormonlar yuzundenmis :)S.Aleykum hanimlar
Ne yapsam da geçer.
Doktorumda kanama olmadıkça ağrılar normal demişti. Her adet dönemi olucak heralde böyle hafif ağrılar.. ki ben adet döneminde çok sancı çekerdim bazen acile bile giderdim.Adet sancısı gibi ağrılar gayet normal rahim büyüyır ve adet zamanı denk geldiğinde de ağrı oluyor benim 1 aydan beri sürekli oluo kanama yoksa korkulacak bişey yok
Çok geçmiş olsun canım ağır falan mı kaldırdınKızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Ayy hadi bakalım ultrason fotosunu hemen at hemen :))İnşallah belli olur canım :) 13 haftalık filan oluyor gösterir umarım :) merakla bekliyorum bende :) yarın gitmeye karar verdim ben dayanamiyorum artık 11.40 a randevu aldım :)
Anaa hiçte söylemiyo bakk. O zaman senide burda görmek istiyoruz artıkkk. Aramıza hoşgeldinGecen hafta doktorum onayladi cnmondan önce test yapmistim ama inanmak istemedim heralde
![]()
İyi akşamlar kızlar ben şuan 2. Adet döngünün 2. Günündeyim ve çok hafif adet sancısı benzeri ağrım var bu normal bir şey mi ? Kontrol tarihime daha 2 haftam var sizce gitmeli miyim yoksa olağan bir durum mu ?
Denicem sagol cnm. Inşallah gecerSade soda fayda ediyor canım ilk hamileligimde de sade soda kurtaricimdi simdide
Çok geçmiş olsun cnm. Rabbim bebeğini sana bağışlasınProgesteron kullanıyodum doktorum 2 hafta önce kullanma artık demişti. Şuan tekrar progesteron verdiler damar yolundan serum taktılar birde proluton iğne vurdular.