- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
- 133
Teşekkürler canımm aynen dediğin gibi kısa sürmesi harika olduGözünaydin kuzum, saat olarak az sancı çekmiş olman da harika aslında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımm aynen dediğin gibi kısa sürmesi harika olduGözünaydin kuzum, saat olarak az sancı çekmiş olman da harika aslında.
Teşekkür ederim kuzum
Bende bugün yaşadım canım emerdi uyurdu 2 saat ben uyandırırdım tekrar emzirirdim ama bugün sabahtam beri toplasan 1 saat bile uyumamıştır sürekli ağlama emme isteği vs derken neden aramaya başladım ve bugün öğlen yediğim 2 tabak bulgur pilavı yüzünden olduğunu anladım oğluşum resmen ayaklarını çeke çeke saatlerce ağladı gazdan kıyamam ben ona..Kızlar benim bebeğim günde bı defa falan ağlama krizine giriyor saatlerce ağlıyor emmeyle faz çıkarmayla alt değiştirme ile falan da yatışmıyor biraz araştırdım bu kadar erken kolik de başlamıyor nedendir yada bunu başka yaşayan var mı ? Psikolojim bozulmaya başladı kendimi yetersiz çaresiz hissediyorum. Sizler de yaşıyor musunuz böyle nöbet gibi ağlamalar yada deneyimli anneler öneriniz var mı bu durum için
Zaten emzirmek değilde uyandırmaya çalışmak yoruyor gerçektrnSirtim belim koptu zaten.
Azcik sariligi var emzirmek icin uayndirmaya calismak cok yoruyor beni
Ben daha 39 a girmedim ama kontrolüm üç güne indiMerhaba kızlar 39. hafta ya girenler doktorunuz kaç günde bir kontrole çağırdı ya da çağırıyordu ?
Benimki de öyleSirtim belim koptu zaten.
Azcik sariligi var emzirmek icin uayndirmaya calismak cok yoruyor beni
Dönemsel bişey yani öyle mi ay canım nasıl mutlu ettin beni böyle diyerek bilemezsin inşallah benim oğlumun da geçici olurEvet canım oglumda yaşadım belirli bi saati vardı gazi ciksada aglardi yetersiz hissetme bi dönem oluyo geçecek Allahın izniyle
Hepimiz benzer durumdayız demek kiÇok zor öyle
Ben Leyla gibi oldum
Basım fln dönüyor attık
Psikolojim bozuldu
Anlık sakinleşiyor sonra yine başlıyorBenim bebeğimde öyle oluyor altını açık bırakıp saçlarıyla oynayınca sakinleşiyor az da olsa
Allah analı babalı büyütsünGünaydın arkadaşlar
Çok şükür ben de doğurdum cumartesi gecesi
Kızım Son gün pozisyon değiştirmiş yine öyle olunca acil sezeryana alındım. Çok şükür iyiyiz darısı diğer doğmamış yavrulara
Allahım hepsini korusun
Geçmiş olsun canım benim her gün oluyor ama maalesefBende bugün yaşadım canım emerdi uyurdu 2 saat ben uyandırırdım tekrar emzirirdim ama bugün sabahtam beri toplasan 1 saat bile uyumamıştır sürekli ağlama emme isteği vs derken neden aramaya başladım ve bugün öğlen yediğim 2 tabak bulgur pilavı yüzünden olduğunu anladım oğluşum resmen ayaklarını çeke çeke saatlerce ağladı gazdan kıyamam ben ona..
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallahGünaydın arkadaşlar
Kızım Son gün pozisyon değiştirmiş yine öyle olunca acil sezeryana alındım. Çok şükür iyiyiz darısı diğer doğmamış yavrulara
Allahım hepsini korusun
Hayırlısı olsun canım Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah sağlıcakla büyütGünaydın arkadaşlar
Allahım hepsini korusun
Dönemsel canım ben fon makina sesi dinletirdim telefondan sakinleştirici müzikler var onları dene ise yarar insallahDönemsel bişey yani öyle mi ay canım nasıl mutlu ettin beni böyle diyerek bilemezsin inşallah benim oğlumun da geçici olur![]()
Gözünaydın kuzum sağlıkla büyütGünaydın arkadaşlar
Allahım hepsini korusun
Bebekler ilk zaman aç da olsalar tok da olsalar hep annelerinin üzerlerinde huzur bulurlarSütüm bir türlü sökülmüyor sanki. Saatlerce emiyor hala aç gibi aranıyor. Nasıl ve ne zaman artacak bu süt![]()