2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim bebeğim günde bı defa falan ağlama krizine giriyor saatlerce ağlıyor emmeyle faz çıkarmayla alt değiştirme ile falan da yatışmıyor biraz araştırdım bu kadar erken kolik de başlamıyor nedendir yada bunu başka yaşayan var mı ? Psikolojim bozulmaya başladı kendimi yetersiz çaresiz hissediyorum. Sizler de yaşıyor musunuz böyle nöbet gibi ağlamalar yada deneyimli anneler öneriniz var mı bu durum için
Bende bugün yaşadım canım emerdi uyurdu 2 saat ben uyandırırdım tekrar emzirirdim ama bugün sabahtam beri toplasan 1 saat bile uyumamıştır sürekli ağlama emme isteği vs derken neden aramaya başladım ve bugün öğlen yediğim 2 tabak bulgur pilavı yüzünden olduğunu anladım oğluşum resmen ayaklarını çeke çeke saatlerce ağladı gazdan kıyamam ben ona..

K8zlar sanırım doktorumun dediği gibi bayramı bitirmeden doğurucam bugün ikidefa karnıma ve belime inceden sızı girdi 5 saniye falan sürdü geçti yar8nda hastanede kontrolüm var üçgüne indi kontrolüm acilde baklıcam iyiki kardeşim yanıma geldi tatil nedeniyle annemler gelecek ama benden haber bekliyorlar bir günlük yoldan gelecekler o nedenle kıyamadım oruçlu çıkmayın yola dedim bayramda gelecekler nasipse vajonamada arada iğne batması giriyor kasılmalar böylemi başlıyor beni aydınlatırsanız sevinirim kızlar

Sirtim belim koptu zaten.
Azcik sariligi var emzirmek icin uayndirmaya calismak cok yoruyor beni
Benimki de öyle
Gündüz zor uyanıyo
Gece uyumuyo
Sadece memede uyuyor
Ben sabahı sabah edıyorum kucakta
Senınki gece uyuyor mu
Mrme düşkün ü çok
Ağzı hep aranıyor

Emzirdikten sonra uyuyan çocuk dün öğlenden akşama kadar hiç uyumadı sürekli emmek istedi memeyi çekip yatırdığım zaman ağlamaya başladı bizi dün mahfetti tüm ev halkı onunla uğraştık anlayamadım ne olduğunu sonra sakin bi kafayla düşününce öğlen yediğim 2 tabak bulgur pilavı geldi aklıma 🤦‍♀️ Gaz yapmış gazdan uyuyamamış kuzucum gaz damlası verdim hemen kendimde kimyon Çayı içtim rahatladı ondanj sonra miniğim. Aman kızlar yediklerinize içtiklerinize dikkat edin bebekler uyumuyosa huysuzsa vardır muhakkak bi nedeni

Evet canım oglumda yaşadım belirli bi saati vardı gazi ciksada aglardi yetersiz hissetme bi dönem oluyo geçecek Allahın izniyle
Dönemsel bişey yani öyle mi ay canım nasıl mutlu ettin beni böyle diyerek bilemezsin inşallah benim oğlumun da geçici olur 🙏

Günaydın arkadaşlar
Çok şükür ben de doğurdum cumartesi gecesi
Kızım Son gün pozisyon değiştirmiş yine öyle olunca acil sezeryana alındım. Çok şükür iyiyiz darısı diğer doğmamış yavrulara

Allahım hepsini korusun
Allah analı babalı büyütsün🧿🙏 ben de sizi merak etmiştim, nasıl başladı doğum, normal bekliyordun dimi? Sezeryan zor oldu mu?

Bende bugün yaşadım canım emerdi uyurdu 2 saat ben uyandırırdım tekrar emzirirdim ama bugün sabahtam beri toplasan 1 saat bile uyumamıştır sürekli ağlama emme isteği vs derken neden aramaya başladım ve bugün öğlen yediğim 2 tabak bulgur pilavı yüzünden olduğunu anladım oğluşum resmen ayaklarını çeke çeke saatlerce ağladı gazdan kıyamam ben ona..
Geçmiş olsun canım benim her gün oluyor ama maalesef

Günaydın arkadaşlar
Kızım Son gün pozisyon değiştirmiş yine öyle olunca acil sezeryana alındım. Çok şükür iyiyiz darısı diğer doğmamış yavrulara

Allahım hepsini korusun
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah 🙏

Günaydın arkadaşlar

Allahım hepsini korusun
Hayırlısı olsun canım Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah sağlıcakla büyüt

Sütüm bir türlü sökülmüyor sanki. Saatlerce emiyor hala aç gibi aranıyor. Nasıl ve ne zaman artacak bu süt :(

Sütüm bir türlü sökülmüyor sanki. Saatlerce emiyor hala aç gibi aranıyor. Nasıl ve ne zaman artacak bu süt :KK43:
Bebekler ilk zaman aç da olsalar tok da olsalar hep annelerinin üzerlerinde huzur bulurlar
Bu emmeyle olur yada ten tene temas ile rahatlatır onlaro
Bu süreç gayet doğal ve tabii yani
Yeterince çiş yapıyorsa doyuyordur merak etme annesi

Back
X