2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar 1 numara bebek bezini kaç hafta kullanıyor bebekler? Evde 40 tane var 1 numara ama daha da almalı mıyım sizce? Yoksa 2 numaraya mı geçiliyor hemen tecrübeli anneler yazarsa çok sevinirimmm 🙏 Adana Optimum civil mağazasında prima bezde çok indirim var

Biraz sag biraz sol
Sonra kaka yapiyor alt acmaca.biraz daha emiyor ve uyuyakliyor.
Toplamda yarim saat suruyor.
Tabi benim olayim uyandirmakta sariliktan dolayi zor uyaniyor.
2 saat 3 saat sonraya alarm kuruyorum yine ayni

Ben once alt temizliyorum uyanıyor
Sona meme veriyorum o sirada altina yapiyor yine
Bizimkide sariliktan gözünü açamıyor
2 saati geçirme dedi dokfor

:KK66: Diğum yapanlar hastane çantan8zda neyi alsaymışım yada boşun aalmışım dediginiz şeyler varmı merakla bekliyoruz son demlerimizde birdr doktor 2 cm açolma var dedi ağrım yok nasıl açıldı bioyorum ama bu açılma nekadar sürede ilerler kafası kanala yerleşmiş buda tetikler ama merka ediyorum ayd8nlatın beni

2 gecelik 1 cift terlik makyaj canta tarak dis fircasi 1 sabahlık 1 emzirme sütyeni lohusa pedi hamile ic çamaşırı alt
Bebege hastane verdi ben birsey kullanmadim
Lansinosh göğüs kremi

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun, sağlıkla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza.
İdrar tahlilimde eser miktarda proteine rastlandı, ellerim ve ayaklarım sürekli ve çok fazla şiş, kilomda ani bir artış oldu ve doktor gebelik zehirlenmesi olabilir dedi. Bu idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanıyor olabilir kesin bir şey yok dedi. 14 haziranda randevum var ve çok tedirginim. Tuzsuz yemekler yiyorum.
Size nasıl teşhis konuldu ve süreç nasıl ilerliyor beni biraz bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

Hepimize ayni sey oldu canim
Merak etme
Nomal bu olanlar

Kızlar 1 numara bebek bezini kaç hafta kullanıyor bebekler? Evde 40 tane var 1 numara ama daha da almalı mıyım sizce? Yoksa 2 numaraya mı geçiliyor hemen tecrübeli anneler yazarsa çok sevinirimmm 🙏 Adana Optimum civil mağazasında prima bezde çok indirim var

50 lik paket bi hafta sürdü bitmesi ama acemiliğimden çoğu bez bosa gitti

Bizde de durumlar ayni. Benimki de sarilik oldu ama kan uyuşmazlığından. Hem rh hem de baska bisey uysmazligi varmis. 😣
1 gece hastanede yattik. 3 gune bir gidip kontrol oluyoruz
canim benim ki de kan uyusmazligindan sarılık oldu baya da yüksekti sezeryanli halimle 2 günde bir hastaneye gittim en son 14 e düşmüştü bayramdan sonra genr bakacak doktor . Ama ani istah kaybi sariligin artması kan degerleri dusebilir o zaman kan ve demire baslicaz dedi . Inşallah gerek kalmaz . Senin ki şuan ne durum da
bir de kendiniz için lohusa pedi mi aldınız, depend külot mu aldınız?
canim ben depand hasta bezini sonda takiliyken kullandım cokbrahat ettim geceliklerim batmadı. Sonda çıktıktan sonra zaten pede geçmek zorunda kaldim dikisin üzerindeki bandı çıkardılar orasının açık olması için.
canim benim bebis şuan 2 haftalık oldu ben 2 tane 62 lik bez bitirdim 1 numara şuan 3. Paketteyim . Bizim kinin arka saglam:emir_bebek:

2 gecelik 1 cift terlik makyaj canta tarak dis fircasi 1 sabahlık 1 emzirme sütyeni lohusa pedi hamile ic çamaşırı alt
Bebege hastane verdi ben birsey kullanmadim
Lansinosh göğüs kremi
Sağolasın canım göğüs pompasına gerek varmı süt gelmezse ilk doğum olacakta

Sağolasın canım geçengün birdefa sancı hissettim oda şiddetli değildi hareketleri normalden fazla zaten doktorda öyle dedi bir haftada nekadar ilerler başo baskı yapıyor akıntımda çok birkaçgün öncede vajonadan üfurme sesi gibi ses gsliyirdu ama üçgündür daha çok hissediyorum orayı
Ayy cnm bnmde 34 haftaliktan beri akintim var simdilerde de igne batmalari oluyor sanki cikacak gibi hayirlsiyla kucagimiza aliriz insaAllah senin yaklasmis dogumun bi avazda kurtulursun insaAllah hepimiz

Ayy cnm bnmde 34 haftaliktan beri akintim var simdilerde de igne batmalari oluyor sanki cikacak gibi hayirlsiyla kucagimiza aliriz insaAllah senin yaklasmis dogumun bi avazda kurtulursun insaAllah hepimiz
Sağolasın canım inşaAllah hafiften ağrılar hissediyorum ama ne olduğunu ayırt edemiyorum ama açılmam başlamış heran gelebilir dedi doktorum

Back
X