2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sağolasın canım inşaAllah hafiften ağrılar hissediyorum ama ne olduğunu ayırt edemiyorum ama açılmam başlamış heran gelebilir dedi doktorum
Hade bi avazda insaAllah cnm su gibi olur dogumun hepimizin dogumu insaAllah . Bol bol otur kalk yap beline sicak su tut. Hurma ye acilman olsun hayirlisiyla

Biraz sag biraz sol
Sonra kaka yapiyor alt acmaca.biraz daha emiyor ve uyuyakliyor.
Toplamda yarim saat suruyor.
Tabi benim olayim uyandirmakta sariliktan dolayi zor uyaniyor.
2 saat 3 saat sonraya alarm kuruyorum yine ayni

Canım bugün doktora sordum
Her emzirmede tek Memeyi somuma kadar bitirmek daha iyi dedi
2- 3 saat sonaki emzirmede diğer Meme

Kaçtane normal yeter ben bir paket aldım ama normal olacak bir sorun olmazsa muhtelmelen onlu yetermi yoksa daha almalımıyım
Canım normalde kanamam çok oldu benim. Hastane için 10 tane yeter fazla bile ama evde de kullanacaksan bi 10 tane daha alırsın sonra. Günde 3-4 tane değiştirdim ilk birkaç gün

Hade bi avazda insaAllah cnm su gibi olur dogumun hepimizin dogumu insaAllah . Bol bol otur kalk yap beline sicak su tut. Hurma ye acilman olsun hayirlisiyla
Yarın annem gelecek ondan sonra başlıycam ama ayaklarım okadar şişiyor ki üzerine basamıyorum artık patlıycam :)

Aynen
Allah’tan çok para vermedim körseye
O ağrı sancı ile neremize giyeceksek
Ben ilk haftadan sonra takmaya başladım yürürken daha rahat ediyorum.
Çok
:KK66: oda iyi onu almayalım nornal olursa gerekebilirmi
valla bilmiyorum ki ama normal olsa bile dikiş acısı olur korse yine takılmaz zatem kalacagımız 1 gun oluyor eve gelince kullanırız :)

Ben
Arkadaşlar hastane çantasında mama var mıydı? Varsa hangi marka mama aldınız? Karar veremedim ne alacağıma
ben koymamıştım sezeryannoldugum için dütüm az geliyordu hastane mama verdi hemşireden ne zaman istersek getirdi
Sma verdi hastanr bebeğimde aldı hatta evde de bazen veriyorum

Daha önce doğum yapan arkadaşlar doğumun olacağıyla ilgili nişan veya suyun gelmesi hariç ne tür belirtileriniz oldu acaba?
Su gelene kadar hiç bir belirtim olmamıştı sadece 1 hafta önce aşağıda batma hissi oldu bi kaç kere.
Ama bu hamilelikte 32. Haftadan beri o Batma oluyor gelen giden yok henüz:) dünden beri ara ara kasılmam var sanki bi de kasıkta ağrı Ama düzensiz bakalım hayırlısı

canım bebeğin sarılığı nasıl oldu? M mutluanneadayi benimki biraz düzeldi gibi. Ama asla doymak bilmiyor mama aldırdım eşime dün sütümde azdı ağladı durdu mama verdim uyudu allaha şükür. Mememi 1 saatte emse doymuyor bende sağıyorum 60 cc içiriyorum o zaman doyuyor baya uyuyor

Daha önce doğum yapan arkadaşlar doğumun olacağıyla ilgili nişan veya suyun gelmesi hariç ne tür belirtileriniz oldu acaba?
Oglumda agrim oldu 3 cm acilmam vardi doktorum ertesi gun suni sanciyla alalim dedi kizimda hic bir belirtim yokta sadece kasilmam vardi bebegim karnimda kasildi durdu bende korkup doktora gittim 7 cm le.doguma girdim kisiden kisiye degisiyor

Ben aldim yanima canim. Aptamil pronutra
3 kez 1 olcek verdik
Sarilik olma ihtimali cok yuksekti o yuzden hazırlıklı gitmistim.
Hastane hasta bezi verdi. Çıkarken de lohusa kilodu giydim.
Kesinlikle depend külot. Evde hala onu giyiyorum inanılmaz rahat hiç bir sızma yapmadı
Kesinlikle depend kulot cok rahat bende 2.dogumumda kizimda kullandim inanilmaz rahat ettim sende rahat edersin sezeryani bilmiyorum ama normal dogumda super oluyor
Ben

ben koymamıştım sezeryannoldugum için dütüm az geliyordu hastane mama verdi hemşireden ne zaman istersek getirdi
Sma verdi hastanr bebeğimde aldı hatta evde de bazen veriyorum
Çok teşekkür ederim cevaplarıniz için arkadaşlar. Depend külot alayım ben de. Mama konusunda hala kararsızım

Oglumda agrim oldu 3 cm acilmam vardi doktorum ertesi gun suni sanciyla alalim dedi kizimda hic bir belirtim yokta sadece kasilmam vardi bebegim karnimda kasildi durdu bende korkup doktora gittim 7 cm le.doguma girdim kisiden kisiye degisiyor

Suni sancıyla çok zor olmamış mıydı?

Back
X