2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ben eski bedene gore alicam çünkü bacak kollarda hic değişim yok desem yeri var sadece koca bi karın oda ne kadar sis kalır bilemiyorum bi beden büyük alsam ben yine kullanamam
Benim de öyle eski pijamalarımı giyebiliyorum hala ama göbek açıkta kalıyor rahatsız oluyorum :)

Öyle yapayım bari, bilemedim. Lohusa pijaması almayı düşünüyordum ama o kadar parayı sasece bu kış için vermeye gerek yok. Bir de gecelikle ben kışın üşüyorum. Pijama alıcam heralde.

Bende bugün kontrole gittim.31.haftanın içindeyiz ama 32 haftalik gözüktü ultrasonda dr muz herşey yolunda dedi çok şükür
Boy 44cm kilo 1990gr olmuşuz iyimi sizce?
Canim ayniyiz senle 43 cm 1960 gr beebgim dun.muaynedeydim masallah smdlik bi sorun yok zamanini bekler dedi insallah 23 kasimdan sora gelir bebisim

Oioi nin oyuncaklo emzigi nasil sizce

Canim ayniyiz senle 43 cm 1960 gr beebgim dun.muaynedeydim masallah smdlik bi sorun yok zamanini bekler dedi insallah 23 kasimdan sora gelir bebisim
Masallah bizede oyle dedi dr vaktini bekler dedi.onde olmasi etkilemez gelisimi gayet iyi dedi maşallah.sezeryanmi olacak normal mi sizin canım.

Masallah bizede oyle dedi dr vaktini bekler dedi.onde olmasi etkilemez gelisimi gayet iyi dedi maşallah.sezeryanmi olacak normal mi sizin canım.
Sezaryan canim 39 haftayi bekleyelim dedi doktorum ilk kizim da sezeryandi, 39+3 te olmstu insallah bu da bekler sonuna kadar , hepimizin evladi insallah vaktinde gelsin

bugun bi eczaneye gittim emzik icin. Standda 0-6 ay icin damaksiz emzik bulamadim eczaciya sordum kiz ustune basa basa nasil yani damaksiz mi ama onlari onermiyolar artik falan dedi bende tam tersi damaksiz oneriliyor anne memesine daha yakin oldugu icin dedim ciktim en unlu emzikler bile damaksiz avent soothie olsun bibs olsun ama eczacilar israrla damakli oneriyor anlamis degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…