Canım ben eski bedene gore alicam çünkü bacak kollarda hic değişim yok desem yeri var sadece koca bi karın oda ne kadar sis kalır bilemiyorum bi beden büyük alsam ben yine kullanamam
walla cnm ben baya sıstım zaten L gıyınıyordum sımdı xL aldım ama yumusak pamuk esnek bısey sıkıntı olacagın sanmıyorum dogumdan sonra hemen eskı halıme donecegımıde ıhtımal vermıyorum acıkcası ılk gebelıgımdede butraz bısey almıstım hıc sıkıntı yasamadım karın sıskınlıgın dogumdan hemen sonra 6 aylık halıne ınıyor ona gore hesapla cnm eskı halınden bır beden buyuk al olmadı
Öyle yapayım bari, bilemedim. Lohusa pijaması almayı düşünüyordum ama o kadar parayı sasece bu kış için vermeye gerek yok. Bir de gecelikle ben kışın üşüyorum. Pijama alıcam heralde.
Bende bugün kontrole gittim.31.haftanın içindeyiz ama 32 haftalik gözüktü ultrasonda dr muz herşey yolunda dedi çok şükür
Boy 44cm kilo 1990gr olmuşuz iyimi sizce?
slm arkadaslar bızde cogu hazırlıgı bıtırdık ufak tefek seyler kaldı. ben gecelık almadım ılk bebekte gecelık almıstım bıkere hastane gıydım bıdaha gıyemedım kıs ayında rahat olmadı bu sefer pıjama aldım bitane suwenden aldım bırınıde lcw den aldım alırsam bırtane daha alacam ama lohusa pıjaması tarzı degıl sevmıyorum o tarz seylerı almısken devamlı kullancagım bısey olsun ıstıyorum... bebege kıyafet ısı bıttı bırtek hastane cıkısı yaptıracam ozel... emzık sormusunuz kesınlıkle avent dıyorum damaklı cogu bebek almıo cevremde kım varsa bebek damaklı almadı avent daha anne memesıne yakın ve daha kolay alısıyorlar bıberonuda avent aldım ...
Sezaryan canim 39 haftayi bekleyelim dedi doktorum ilk kizim da sezeryandi, 39+3 te olmstu insallah bu da bekler sonuna kadar , hepimizin evladi insallah vaktinde gelsin
duz avent 0-6 aylık cnm hıc dıkkat etmedım soothıe mı dıye . yegenım, ılk oglum, yenı dogum yapan arkadaslarımın cocukları hep damaklıyla basladılar ama cocuklar kusacak gıbı oluyor almıyorlar emzıgı hatta 3-4 kısıye avent alıp emzıge ben alıstırdım onu rahat kullanıyorlardı ...tabı cocuktan cocuga degısır ama damaklıyı kabul eden bebek gormedım cevremde hıc hatta hamıle kaldıgımda ılk gelen hedıye damaklı emzıktı oda var yanı duruyor vermeyı dusunmuyorum
bugun bi eczaneye gittim emzik icin. Standda 0-6 ay icin damaksiz emzik bulamadim eczaciya sordum kiz ustune basa basa nasil yani damaksiz mi ama onlari onermiyolar artik falan dedi bende tam tersi damaksiz oneriliyor anne memesine daha yakin oldugu icin dedim ciktim en unlu emzikler bile damaksiz avent soothie olsun bibs olsun ama eczacilar israrla damakli oneriyor anlamis degilim