2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
vştamin eksikliği vardır. b 12-d vitamini- demirine baktır
Baktık herşeyin gayet iyi dediler ama nerdee günümün yarısını uyuyarak geçirebilirim yemek yedikten sonra uyku basıyor diye uyuyordum 2 hafta içinde 3 kilo almışım dün kontrole gittiğimde tartidaki kilomu görünce şok oldum

Aynen bende sürekli uyumak istiyorum hiç halim yok.Ayrıca baya agirlastim eğilip kalkmak zorlaştı
Normalde evimi temizlerken hızlı yaparım çok fazla odamda yok zaten ama bi bakıyorum 2 3 saate anca bitirmişim pestilim çıkmış arada kızımda sertleşiyor geçen ayakkabiligin arkasını sileyim orası kirlenmiştir diye cekmemle bir sanci girdi 1 2 dakika sonra geçti kendimi asla zorlamiyacagim hem yorgunluktan hemde korkudan ölecektim resmen

Kızlar ben doğum yaptım. Erken doğum riskinden yatıyordum ya uzun suredir bugun tam Cuma vaktı bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. 32.haftam dolmuştu 33.e gidiyorlardı
Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Ikizler nasil? Kac kilo dogdular?

Aman aman boşver yapma,ben cekmem agir seyleri falan esime yaptiriyorum,zorlamıyorum asla kendimi.bebegim herşeyden önemli

Kızlar ben doğum yaptım. Erken doğum riskinden yatıyordum ya uzun suredir bugun tam Cuma vaktı bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. 32.haftam dolmuştu 33.e gidiyorlardı
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebekler nasıl iyi mi kac kilo doğdular

Aaa maşallah ne güzel vakit. Allah hayırlısıyla sağlıkla eve dönmeyi birlikte huzurla yaşamayı nasip etsin. İnşallah sagliklari iyidir ve her şey yolundadır.

Aaa maşallah ne güzel vakit. Allah hayırlısıyla sağlıkla eve dönmeyi birlikte huzurla yaşamayı nasip etsin. İnşallah sagliklari iyidir ve her şey yolundadır.
Allah razı olsun cok teşekkürler amin.İyiler hamdolsun kuvezdeler şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…