2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende bugün kontrole gittim.31.haftanın içindeyiz ama 32 haftalik gözüktü ultrasonda dr muz herşey yolunda dedi çok şükür
Boy 44cm kilo 1990gr olmuşuz iyimi sizce?
Normal canım benimde 32 haftada 1900 du bana da normal haftasıyla uyumlu demişti doktor aşagı yukarı aynı sayılır ama boyunu unuttum kaç oldugunu ben

Normal canım benimde 32 haftada 1900 du bana da normal haftasıyla uyumlu demişti doktor aşagı yukarı aynı sayılır ama boyunu unuttum kaç oldugunu ben
Sağol canim senin kaç haftalik şuan.bizim bugun 30+0=31.hafta da 32 hafta cıktı işte ultrasonda 1 hafta önden gidiyoruz.

Nelerle beslendin mesela canım örnek verebilir misin ben de deniyim zaten normalden geri kilosu

Kızlar bu 7. Ayımız ama deli gibi bir uyku bastırıyor sürekli uyumak istiyorum özellikle kahvaltı yaptıktan sonra aramızda yaşayan varmi

süt yapqn çaylar neler
Su. O çayların çok işe yaradigini düşünmüyorum. Boşuna şeker aliyoruz. Rezene falan da bebeğe zararlı olduğu kanıtlandı. Bol su. Evde de dur kurusu kaynatın. O da güzeldir. Ama ilk haftalar günde 3 4 lt su muylaka içmek gerek.
Ve en güzel süt yapan şey UYKU. Bebek uyudukca uyu uyanınca sütün olacak :))

İnsülin hemşiresi boşuna tatlı yeme süt yapan bol su demişti bence de moral bozmadan rahat birsekilde bol su içelim

Kızlar 32+0 oldum bugün çalışabilir raporu aldım 37.haftaya kadar çalışmaya devam. Buarada bebeğim 1875g olmuş bana az gibi geldi sizlerin 32 haftalıkken kaçtı kilosu
ben de 32+0da çalışabilir raporu aldım o zaman 1700g dı biraz minyon bir bebek olacakmış ilk oğlum da öyleydi

doğum çantasını ben de daha hazırlamadım 34+2 olduk.
ilk bebeğimde 32de hazırdı bunda fırsat olmadı doğum iznine ayrılınca hazırlamayı düşünüyorum ama o da geç olacak

slm arkadaslar bızde cogu hazırlıgı bıtırdık ufak tefek seyler kaldı. ben gecelık almadım ılk bebekte gecelık almıstım bıkere hastane gıydım bıdaha gıyemedım kıs ayında rahat olmadı bu sefer pıjama aldım bitane suwenden aldım bırınıde lcw den aldım alırsam bırtane daha alacam ama lohusa pıjaması tarzı degıl sevmıyorum o tarz seylerı almısken devamlı kullancagım bısey olsun ıstıyorum... bebege kıyafet ısı bıttı bırtek hastane cıkısı yaptıracam ozel... emzık sormusunuz kesınlıkle avent dıyorum damaklı cogu bebek almıo cevremde kım varsa bebek damaklı almadı avent daha anne memesıne yakın ve daha kolay alısıyorlar bıberonuda avent aldım ...

Kızlar klozet mi kullanıyorsunuz alaturka tuvalet mi bana ilk basta doktorum klozet kullanma dedi normal dogumu kolaylaştırıyormuş galiba ama artık zorlanmaya basladım bi kaç gündür göbegim büyüdükçe gidince doktora da sorcam artık klozet kullansam olur mu diye ama siz hangisini kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…