Hım sonuçları kağıda yazıp veriyorlae banaKız canım boyu ve kilosunu söylüyor karın çevresi duymadım canım
6. Aydan beri klozet kullanıyorum canım çok zorlandım bacaklarimdan oturamadım ben doktorda öyle bişey ne sordu ne söylediKızlar klozet mi kullanıyorsunuz alaturka tuvalet mi bana ilk basta doktorum klozet kullanma dedi normal dogumu kolaylaştırıyormuş galiba ama artık zorlanmaya basladım bi kaç gündür göbegim büyüdükçe gidince doktora da sorcam artık klozet kullansam olur mu diye ama siz hangisini kullanıyorsunuz
Ultrason kağıdında yaziyomudur canım ayrı bi kağıt mi veriyorHım sonuçları kağıda yazıp veriyorlae bana
Bende onu soracaktim canım beli lastikli olsa olurmu diye diğerlerini sonra bi köşeye atmayım kullanabileyim istedim gecelik bende düşünmüyorum suwenden nettenmi aldinslm arkadaslar bızde cogu hazırlıgı bıtırdık ufak tefek seyler kaldı. ben gecelık almadım ılk bebekte gecelık almıstım bıkere hastane gıydım bıdaha gıyemedım kıs ayında rahat olmadı bu sefer pıjama aldım bitane suwenden aldım bırınıde lcw den aldım alırsam bırtane daha alacam ama lohusa pıjaması tarzı degıl sevmıyorum o tarz seylerı almısken devamlı kullancagım bısey olsun ıstıyorum... bebege kıyafet ısı bıttı bırtek hastane cıkısı yaptıracam ozel... emzık sormusunuz kesınlıkle avent dıyorum damaklı cogu bebek almıo cevremde kım varsa bebek damaklı almadı avent daha anne memesıne yakın ve daha kolay alısıyorlar bıberonuda avent aldım ...
klozet kullanıyorum. çok dikkat ettim kullanmamaya ama 1 aydır sadece ona oturuyorumKızlar klozet mi kullanıyorsunuz alaturka tuvalet mi bana ilk basta doktorum klozet kullanma dedi normal dogumu kolaylaştırıyormuş galiba ama artık zorlanmaya basladım bi kaç gündür göbegim büyüdükçe gidince doktora da sorcam artık klozet kullansam olur mu diye ama siz hangisini kullanıyorsunuz
Bana daha 5 haftalık hamileyken demişti hic klozet kullanmadım bende zaten sevmem ama artık zor oluyo gittiğimde sorayım bi6. Aydan beri klozet kullanıyorum canım çok zorlandım bacaklarimdan oturamadım ben doktorda öyle bişey ne sordu ne söyledi
avent soothie mi yoksa farkli model mi ? Avent emzikleri biraz tuzlu bebegin tutmama durumu da var oncelikle ucuz damaksiz bi emzikle deneyecegim severse avent soft serisinden almayi dusunuyorumslm arkadaslar bızde cogu hazırlıgı bıtırdık ufak tefek seyler kaldı. ben gecelık almadım ılk bebekte gecelık almıstım bıkere hastane gıydım bıdaha gıyemedım kıs ayında rahat olmadı bu sefer pıjama aldım bitane suwenden aldım bırınıde lcw den aldım alırsam bırtane daha alacam ama lohusa pıjaması tarzı degıl sevmıyorum o tarz seylerı almısken devamlı kullancagım bısey olsun ıstıyorum... bebege kıyafet ısı bıttı bırtek hastane cıkısı yaptıracam ozel... emzık sormusunuz kesınlıkle avent dıyorum damaklı cogu bebek almıo cevremde kım varsa bebek damaklı almadı avent daha anne memesıne yakın ve daha kolay alısıyorlar bıberonuda avent aldım ...
en basindan beri klozet kullaniyorumKızlar klozet mi kullanıyorsunuz alaturka tuvalet mi bana ilk basta doktorum klozet kullanma dedi normal dogumu kolaylaştırıyormuş galiba ama artık zorlanmaya basladım bi kaç gündür göbegim büyüdükçe gidince doktora da sorcam artık klozet kullansam olur mu diye ama siz hangisini kullanıyorsunuz
toplanmıştır.yumuşak olması iyidirKızlar bu akşam karnım garip bi şekilde çok küçğk ve yumuşak sanki bebeği içerden çıkarmışlar gibinerede nereye saklandı o kadar yer varmı içerde bilmiyorum hareket ediyo ama karnım küçük. Normalde daha büyük karnım. Üst ve yanlar boş gibi
Canım, lohusa pijaması tarzı almayayım demişsin. Ben de sürekli giyebileceğim bir şey olsa sevinirim ama bedenini nasıl anlayacağız, hani karnımız şiş ya malum olmuyor eski bedenim bana... mesela altıma normal bedenimi giyebiliyorum. üst giyeceklerim, göbeğini kapatmıyor evdeki pijamalarımda.slm arkadaslar bızde cogu hazırlıgı bıtırdık ufak tefek seyler kaldı. ben gecelık almadım ılk bebekte gecelık almıstım bıkere hastane gıydım bıdaha gıyemedım kıs ayında rahat olmadı bu sefer pıjama aldım bitane suwenden aldım bırınıde lcw den aldım alırsam bırtane daha alacam ama lohusa pıjaması tarzı degıl sevmıyorum o tarz seylerı almısken devamlı kullancagım bısey olsun ıstıyorum... bebege kıyafet ısı bıttı bırtek hastane cıkısı yaptıracam ozel... emzık sormusunuz kesınlıkle avent dıyorum damaklı cogu bebek almıo cevremde kım varsa bebek damaklı almadı avent daha anne memesıne yakın ve daha kolay alısıyorlar bıberonuda avent aldım ...
Canım ben eski bedene gore alicam çünkü bacak kollarda hic değişim yok desem yeri var sadece koca bi karın oda ne kadar sis kalır bilemiyorum bi beden büyük alsam ben yine kullanamamCanım, lohusa pijaması tarzı almayayım demişsin. Ben de sürekli giyebileceğim bir şey olsa sevinirim ama bedenini nasıl anlayacağız, hani karnımız şiş ya malum olmuyor eski bedenim bana... mesela altıma normal bedenimi giyebiliyorum. üst giyeceklerim, göbeğini kapatmıyor evdeki pijamalarımda.
Hamile bedenine göre mi alacaksın? Yoksa normal bedenine göre mi?
Evet bunu bende duydum alaturka daha iyi normal doğumu kolaylaştırıyor diye.ama ara ara klozeti tercih ediyorum alaturka çok zor geliyor artık bacaklarım ağrıyor zor kalkiyorum bide bebek sıkışıyor gibi geliyor bir tuhaf..eskiler nasıl yapmış yaf önceden alafrangami varmış ve kimiside çömelerek doğurmuş...Kızlar klozet mi kullanıyorsunuz alaturka tuvalet mi bana ilk basta doktorum klozet kullanma dedi normal dogumu kolaylaştırıyormuş galiba ama artık zorlanmaya basladım bi kaç gündür göbegim büyüdükçe gidince doktora da sorcam artık klozet kullansam olur mu diye ama siz hangisini kullanıyorsunuz
Aynen bende hep kullandım ama artık zorlanmaya basladım yine de kullanıyorum klozeti zaten hiç sevmem. Dedigin gibi çömelmek iyi oluyormuş eskiden çömelerek çamasır yıkadıkları icin kolay dogururlardı diyor babaannemEvet bunu bende duydum alaturka daha iyi normal doğumu kolaylaştırıyor diye.ama ara ara klozeti tercih ediyorum alaturka çok zor geliyor artık bacaklarım ağrıyor zor kalkiyorum bide bebek sıkışıyor gibi geliyor bir tuhaf..eskiler nasıl yapmış yaf önceden alafrangami varmış ve kimiside çömelerek doğurmuş...
süt yapqn çaylar neler
Humananinkini kullanmıştım ben çoksa iyi süt yapmıştı. Eczanelerde e bebekte var.
Birde göbeğimde damarlar belirginleştikçe ağrıyorBende öyleyim sürekli uykum geliyo tv izlerken bile uyuyup gidiyorum
walla cnm ben baya sıstım zaten L gıyınıyordum sımdı xL aldım ama yumusak pamuk esnek bısey sıkıntı olacagın sanmıyorum dogumdan sonra hemen eskı halıme donecegımıde ıhtımal vermıyorum acıkcası ılk gebelıgımdede butraz bısey almıstım hıc sıkıntı yasamadım karın sıskınlıgın dogumdan hemen sonra 6 aylık halıne ınıyor ona gore hesapla cnm eskı halınden bır beden buyuk al olmadıCanım, lohusa pijaması tarzı almayayım demişsin. Ben de sürekli giyebileceğim bir şey olsa sevinirim ama bedenini nasıl anlayacağız, hani karnımız şiş ya malum olmuyor eski bedenim bana... mesela altıma normal bedenimi giyebiliyorum. üst giyeceklerim, göbeğini kapatmıyor evdeki pijamalarımda.
Hamile bedenine göre mi alacaksın? Yoksa normal bedenine göre mi?
evet netten aldım cnm ama o lohusa pıjaması sadece onunde dantel ısleme yok yumusacık kuması ne bebegı ne benı rahatsız edecek detay yok ve daha sonrada kullanabılırım bunu dıger aldıgım onu dugmelı gomlek tarzı pıjamalar oluyor ya o tarz bısey aldım bellerı lastıklı esnek baya rahatsız etmıyor sadece dusuk bel olmamasına dıkkat etmek gerekıyor sezeryan ıcın oda yoksa suan bıle lastıklı pıjama gıyıyorum ..Bende onu soracaktim canım beli lastikli olsa olurmu diye diğerlerini sonra bi köşeye atmayım kullanabileyim istedim gecelik bende düşünmüyorum suwenden nettenmi aldin
duz avent 0-6 aylık cnm hıc dıkkat etmedım soothıe mı dıye . yegenım, ılk oglum, yenı dogum yapan arkadaslarımın cocukları hep damaklıyla basladılar ama cocuklar kusacak gıbı oluyor almıyorlar emzıgı hatta 3-4 kısıye avent alıp emzıge ben alıstırdım onu rahat kullanıyorlardı ...tabı cocuktan cocuga degısır ama damaklıyı kabul eden bebek gormedım cevremde hıc hatta hamıle kaldıgımda ılk gelen hedıye damaklı emzıktı oda var yanı duruyor vermeyı dusunmuyorumavent soothie mi yoksa farkli model mi ? Avent emzikleri biraz tuzlu bebegin tutmama durumu da var oncelikle ucuz damaksiz bi emzikle deneyecegim severse avent soft serisinden almayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?