2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebeğin sağlıklı olsun da, daha çoook yaparsın onun için hazırlıklar, sıkma canını, yardıma da geleceklermiş.. üzme ve yorma kendini hep bebeğini düşün.. kolaylıklar diliyorum sana..

Günaydın arkadaşlar hastanede yanımıza alacağacıgımız kişisel ihtiyaçlar için de hasta bezi mi yoksa depent mi alma arasında kaldım sizler ne alacağınıza karar verdiniz mi.

Günaydın arkadaşlar hastanede yanımıza alacağacıgımız kişisel ihtiyaçlar için de hasta bezi mi yoksa depent mi alma arasında kaldım sizler ne alacağınıza karar verdiniz mi.
günaydın, ben depend aldım.. yanlardan kolayca yırtılıp çıkarılabiliyormuş üstelik bu sebepten pratik geldi bana

günaydın, ben depend aldım.. yanlardan kolayca yırtılıp çıkarılabiliyormuş üstelik bu sebepten pratik geldi bana
Cok pratik oldugunu söylediler normal doğum da dikiş olunca sorun olur mu diye düşündüm açıkçası büyük ihtimal depent alcam tesekkurler

Bence taşınmadan önce bebeğinin eksiklerini al çantalarınızı hazırla ondan sonra taşın tabi sen bilirsin ama taşındıktan sonra o yorgunlukla bide onlarla uğrasma çantalar hazır dursun

Cok pratik oldugunu söylediler normal doğum da dikiş olunca sorun olur mu diye düşündüm açıkçası büyük ihtimal depent alcam tesekkurler

İlk doğumumda depend kullandım. Normal doğumdu ve dikişim vardı ancak hiçbir zararı acısı vs olmadı. İçiniz rahat olsun. Hastane veriyor ama bu doğum için eve yedekledim şimdiden. İlk birkaç gün gerçekten çok kullanışlı oluyor.

evet bende yorumlara göre aldım açıkçası, ilk doğumum mecburi sezeryandi dolayısıyla şimdi de sezeryan olacağım o nedenle kullanışlı bişey şarttı benim için, malum dikişler

günaydın kızlar
bugün 33+0'ız sizin de göbüşler aşağıya indi mi?
dün avm'de gezerken bi kadın dedi bana karnınız aşağıya inmiş doğum yakın mı felan diye..
(bebişin cinsiyeti kız)

günaydın kızlar
bugün 33+0'ız sizin de göbüşler aşağıya indi mi?
dün avm'de gezerken bi kadın dedi bana karnınız aşağıya inmiş doğum yakın mı felan diye..
(bebişin cinsiyeti kız)
İnip çıkar çok endiselenme. Bu haftalarda biraz iniyorlar sonra çıkıyorlar sonra yine iniyorlar. Çocuk donduyse ağırlık noktası artık aşağıda ya o yüzden daha aşağı inmiş görünüyor.

Ama zaten 32. hafta bitiyor senin. Ya bebek hadi ben geliyorum derse? En azından cantalariniz hazır olsun

uzun bir süredir baş aşağı pozisyonda zaten çatı ağrımda var 1 haftadır çok yorulunca daha da acıyor, ağırlığı 2.000'i geçti artık normal diyorum kendi kendime baskı yapıyor artık herhalde tüm ağırlık aşağıda ama karnım gerçekten düştü mü o kadar anlayamıyorum

Benim doktorum tavsiye etmiyorum çok hava almadığı için demişti.
ama canım hastanenin verdiği hasta bezleri daha da kalın emin ol, göreceksin zaten
bir de kanama için mecburuz, depend kalın değil hava geçirgenliği var daha esnek hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…