Aynen öyle bir yere bile çıkmıyorum ben gezmeye sırf belim çok ağrıyor ayakta durunca diye. Yemek yapmak bile zorlaşmışken.. Bilmiyorum nasıl olacak valla Allah bir güç verir inşallah ama tek üzüntüm şu sıra hevesle bebeğime hazırlık yapmam gerekirken elim kolum bağlı oturuyorum taşındıktan sonra halledeyim diye.. Of bilmiyorum ya ne diyeyim nasip
Bebeğin sağlıklı olsun da, daha çoook yaparsın onun için hazırlıklar, sıkma canını, yardıma da geleceklermiş.. üzme ve yorma kendini hep bebeğini düşün.. kolaylıklar diliyorum sana..
Kızlar ben doğum yaptım. Erken doğum riskinden yatıyordum ya uzun suredir bugun tam Cuma vaktı bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. 32.haftam dolmuştu 33.e gidiyorlardı
Günaydın arkadaşlar hastanede yanımıza alacağacıgımız kişisel ihtiyaçlar için de hasta bezi mi yoksa depent mi alma arasında kaldım sizler ne alacağınıza karar verdiniz mi.
Kızlar ben doğum yaptım. Erken doğum riskinden yatıyordum ya uzun suredir bugun tam Cuma vaktı bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. 32.haftam dolmuştu 33.e gidiyorlardı
Günaydın arkadaşlar hastanede yanımıza alacağacıgımız kişisel ihtiyaçlar için de hasta bezi mi yoksa depent mi alma arasında kaldım sizler ne alacağınıza karar verdiniz mi.
Aynen öyle bir yere bile çıkmıyorum ben gezmeye sırf belim çok ağrıyor ayakta durunca diye. Yemek yapmak bile zorlaşmışken.. Bilmiyorum nasıl olacak valla Allah bir güç verir inşallah ama tek üzüntüm şu sıra hevesle bebeğime hazırlık yapmam gerekirken elim kolum bağlı oturuyorum taşındıktan sonra halledeyim diye.. Of bilmiyorum ya ne diyeyim nasip
Bence taşınmadan önce bebeğinin eksiklerini al çantalarınızı hazırla ondan sonra taşın tabi sen bilirsin ama taşındıktan sonra o yorgunlukla bide onlarla uğrasma çantalar hazır dursun
İlk doğumumda depend kullandım. Normal doğumdu ve dikişim vardı ancak hiçbir zararı acısı vs olmadı. İçiniz rahat olsun. Hastane veriyor ama bu doğum için eve yedekledim şimdiden. İlk birkaç gün gerçekten çok kullanışlı oluyor.
evet bende yorumlara göre aldım açıkçası, ilk doğumum mecburi sezeryandi dolayısıyla şimdi de sezeryan olacağım o nedenle kullanışlı bişey şarttı benim için, malum dikişler
günaydın kızlar
bugün 33+0'ız sizin de göbüşler aşağıya indi mi?
dün avm'de gezerken bi kadın dedi bana karnınız aşağıya inmiş doğum yakın mı felan diye..
(bebişin cinsiyeti kız)
günaydın kızlar
bugün 33+0'ız sizin de göbüşler aşağıya indi mi?
dün avm'de gezerken bi kadın dedi bana karnınız aşağıya inmiş doğum yakın mı felan diye..
(bebişin cinsiyeti kız)
İnip çıkar çok endiselenme. Bu haftalarda biraz iniyorlar sonra çıkıyorlar sonra yine iniyorlar. Çocuk donduyse ağırlık noktası artık aşağıda ya o yüzden daha aşağı inmiş görünüyor.
İnip çıkar çok endiselenme. Bu haftalarda biraz iniyorlar sonra çıkıyorlar sonra yine iniyorlar. Çocuk donduyse ağırlık noktası artık aşağıda ya o yüzden daha aşağı inmiş görünüyor.
uzun bir süredir baş aşağı pozisyonda zaten çatı ağrımda var 1 haftadır çok yorulunca daha da acıyor, ağırlığı 2.000'i geçti artık normal diyorum kendi kendime baskı yapıyor artık herhalde tüm ağırlık aşağıda ama karnım gerçekten düştü mü o kadar anlayamıyorum
ama canım hastanenin verdiği hasta bezleri daha da kalın emin ol, göreceksin zaten
bir de kanama için mecburuz, depend kalın değil hava geçirgenliği var daha esnek hem