2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bence taşınmadan önce bebeğinin eksiklerini al çantalarınızı hazırla ondan sonra taşın tabi sen bilirsin ama taşındıktan sonra o yorgunlukla bide onlarla uğrasma çantalar hazır dursun
Evet en iyisi enazından hastane çantasını hazırlamak. Bu arada sizler çanta ne aldınız anne bebek çantası mı normal sırt çantası mı alacaksınız. Yada büyük kol çantası Felan mı alsak ileride de kullanırız hem

Bende bugün doktora gittim kızlar. 32 haftalık olması gerekirken 34 ile uyumlu bebeğim. 2400 kilosu bpyu da 46 cm olmuş.

günaydın kızlar
bugün 33+0'ız sizin de göbüşler aşağıya indi mi?
dün avm'de gezerken bi kadın dedi bana karnınız aşağıya inmiş doğum yakın mı felan diye..
(bebişin cinsiyeti kız)
benım 33 4 cnm hıc ınmedı hale tepede ınsede rahatlasam

ama canım hastanenin verdiği hasta bezleri daha da kalın emin ol, göreceksin zaten
bir de kanama için mecburuz, depend kalın değil hava geçirgenliği var daha esnek hem
Benim hastane vermiyor gazlı beze sarılı pamuk halinde kendi yaptığı pedi veriyor. Benim doktorum da hasta bezi önermedi. Hatta ben doğumdan bir yıl sonra bir Operasyon geçirdim onda da sıkı sıkı tembihledi ilk üç gün sadece pamuk normal ped de kullanma, diye.

Be.
Ben 3 senedir normal sırt çantası kullanıyorum bebekle gezerken. Ama hastaneye giderken valizimsi bir şey daha iyi oluyor. Ama ben onun içine minik çantalarda koyuyorum

Be.

Ben 3 senedir normal sırt çantası kullanıyorum bebekle gezerken. Ama hastaneye giderken valizimsi bir şey daha iyi oluyor. Ama ben onun içine minik çantalarda koyuyorum
Bende normal sırt çantası alayım bebekle gezerken rahat olur. Hastaneye de minik bir el valizi gibi birşey olsun.

Ben hastane icin valiz hazırladım ama bide sırt çantası aldım kendime ilerde bi yere falan giderken kullanmak icin ama hastane çantası olarak valiz daha iyi oluyor

nasıl için rahat edecekse öyle kullan o zaman canım, madem doktorun ısrarla önermiyor pamukla idare edersin, sık sık değiştirirsin

Kızlar hazır kundak alan oldu mu yarın alışverişe çıkacağız e bebekte vardı ona bakacam tavsiyesi olan var mı

Kızlar hastane raporunda 32+4 yazıyor mu sadece 32 mi yazar ben ilkinde 32+0da almıştım. 32 haftalık yazıyordu.

masallah cnm saglıkları nasıl
Cok sağol canımşükür iyi dedi canım, küvez hemşireleri, tabi Doğum kılolarını az vermişler ama sağlıkları iyi dedi. Süt istiyorlar benden ama damla damla anca çıkıyor bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…