2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım rezene süt yapıyor diyolar denemediysen denemeni tavsiye ederim birde ekteki bu pompalar daha fazla süt çıkarıyormuş
Teşekkür ederım canım rezeneyi deneyeceğim. Avent daha çok çıkarıyormuş ama ben arkadaş tavsiyesiyle orta fiyatla bişey aldım.

zameboz hayırlı olsun Sağlıkla buyusunler,
Bu arada kızlar bebek kıyafetlerimi yıkamak için hangi deterjanı aldınız ilk çocuğumda roxy kullandım ama çok memnun kalmamistim
Amin canım sağolasın,
Ben kıyafetleri chicco marka sıvı deterjan ve yine aynı marka yumuşatıcı ile yıkadım. Dalan ve roxy gibi deterjanlarda kalıntı olabiliyormuş o yüzden onları kullanırsan durulama kısmını uzun tutmalıymışsın makinede

İyi bari çok şükür ,umarım Benimde yükselir

Kasılma ani olur, ciddi gaz sancısı gibi karında şişlik olur. Bacakta kramp kasılma olursa doktoruna bunu söylemek yeterli. Karın kasılması 19'da pek olmaz ve hissetmek de bacak kadar kolay değil :)
Tamamdır teşekkür ederim insan tecrübesiz olunca bilemiyor

Teşekkür ederım canım rezeneyi deneyeceğim. Avent daha çok çıkarıyormuş ama ben arkadaş tavsiyesiyle orta fiyatla bişey aldım.
Rica ederim canım ne demek inşallah bol bol sütün olur su içmeyi ihmal etme Aynı ürünün başka markaları da var canım önemli olan manuel göğüs pompası onlar daha çok çıkarıyor avent pahalı ama diğer markalar da iş görür bebedor özellikle

Mide yanması yaşayan arkadaşlar size bi tavsiyem olacak. Reflüsü olan biri olarak Hamileliğimin başından beri çok fazla sorun yaşadım bu konuda, rennine kullanıyorum sürekli olarak ama günde en az 6 tane falan almak durumundaydım ve bu beni çok rahatsız ediyordu ,hamile bi arkadasım karbonatlı su içmemi söyledi. bir su bardağı suya bir ya da bir bucuk cay kaşığı karbonatı atıp karıstıyorum ve mide yanması oldugunda içiyorum gercekten cok işe yaradı. ilaç kullanımını bi ya da ikiye düşürdüm ve rahat uyumaya başladım. Bi kaç kişiye tavsiye ettim onlarda da işe yaradı. denemenizi tavsiye ederim.

Karbonat tansiyonu çok çıkarır ama.

Selam kizlar biraz once doktordan geldim, oğluşum 43.5 cm 2.118 gram olmus herseyi normal cok sukur, kasilmalarimi normal buldu bu doktor, 28. Haftadan beri oldugunu soyledim eger dogum kasilmasi olsaydi simdiye coktan dogmustu dedi ve yinede rahim agzi uzunlugunu ölçtü, 36.5 mm çıktı ondada sorun yok şükür ki bu arada bugun 33+0 haftalik

erkek annelerı ısım dusundunuzmu ben bırturlu begenemıyorum
Biz kaan koyacağız karar verdik birkaç isim vardı bunda karar kıldık. Eşime ailelere söyleyelim diyorum ama eşim söyleriz söyleriz diye oyalıyor . Kv kp bence kp ismi bekliyorlar eşimde ailesinden alacağı tepkiden çekindiği için söylemekten kaçıyor

uykulu halde sadece su içebiliyorum ama kesmiyor tabi, aslında gaviscon çok iyi ama ilaç içmek istemiyorum; bi de bu ara sıklaştı gündüzde oluyor
doktor muhtemelen gavisconu önerir

zameboz hayırlı olsun Sağlıkla buyusunler,
Bu arada kızlar bebek kıyafetlerimi yıkamak için hangi deterjanı aldınız ilk çocuğumda roxy kullandım ama çok memnun kalmamistim
ben ilk bebeğimden itibaren hala dalan roxy kullanıyorum, (kızım 4 yaşında halen çamaşırları ayrı yıkanıyor) kalıntı kalması imkansız çünkü doğal sabun tozu uygun sıcaklıkta yıkanınca eriyor, optik içeren deterjanlara benzemiyor.
ama başka alternatifler de kullandım zaman zaman, mesela duru, dalin, green clean vs. gibi hepsi organik içerikli zaten

ben de çok soguk çok sıcak yemiyor içmiyorum. hızlı yemiyorum . bol su içiyorum
çok şükür mide problemim olmadı. eskiden olmasına ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…