Hareket ediyor ya önemli olan o. Bazen azalır bazen çoğalır. Mesela ben bazı günler kosturmacada hiç hissetmiyorum.Kızlar, bebek hareketlerinde azalma olması normal mi ki bu haftalarda, azcık endişelendim. Bugün çok ama çok az hareket etti.. son günlerde baya hareketliyken bugün böyle olması biraz tedirgin etti beni
Öncelikle alerjik bunyemden dolayı rahatsizlik verdi. Sonra bunların sonuçta sentetik olmasından dolayı tamamen hayatımdan çıkardım. Çamaşırı günde en az iki kez değiştirme alışkanlığı edindim ozellikle gebelik döneminde. Eski atletleri vs kaynattim küçük küçük kesip utuledim. İhtiyaç duyduğum dönemler kullan at yapıyorum onları. Çok şükür enfeksiyon mantar olmuyor böyle.Anladım onunla bir alakası olabilir takibini yap muhakkak daha büyük sıkıntılar çıkmasın sonra..Günlük olarak çamaşırını değiştirmeye çalış bende aynı şekilde kullanıyorum ve diğer türlü çok rahatsız oluyorum kullanmayan nasıl kullanmıyor acaba ya hergün değiştirsen bile kötü bir his yani
Canım ben oğlumu yarım saatte.1 saat TE sürekli emzirdim sonra kolikle uğraştık gaz sancısı düzenli olması gerekiyor kitap okuyorum şimdi orda yazanı söyleyim ilk gün bebek her istediğinde sol meme 5 sağ meme 5 dakika
2.gün 2 saatte 10 ar dakika
3. Gün 2.5 saatte 15 er dakika
4.gün 2.5 saatte max 40 dakika tek meme
40 dakikadan sonra emzik yerine koyuyor
Anladım onunla bir alakası olabilir takibini yap muhakkak daha büyük sıkıntılar çıkmasın sonra..Günlük olarak çamaşırını değiştirmeye çalış bende aynı şekilde kullanıyorum ve diğer türlü çok rahatsız oluyorum kullanmayan nasıl kullanmıyor acaba ya hergün değiştirsen bile kötü bir his yani
Artık 2 günde bir degistirim gunluk ped kullanmayacağım yeterki bir an önce geçsin doğum belli değil bir sorun çıksın istemiyorumÖncelikle alerjik bunyemden dolayı rahatsizlik verdi. Sonra bunların sonuçta sentetik olmasından dolayı tamamen hayatımdan çıkardım. Çamaşırı günde en az iki kez değiştirme alışkanlığı edindim ozellikle gebelik döneminde. Eski atletleri vs kaynattim küçük küçük kesip utuledim. İhtiyaç duyduğum dönemler kullan at yapıyorum onları. Çok şükür enfeksiyon mantar olmuyor böyle.
Ben oğluma uzun süre yıkanabilir bez kullanmak zorunda kaldım. Bezin pedin zararlı kimyasallar içerdiğini öğrendim. Yıkanabilir günlük pedler de var.
Özellikle gece lavaboya gittiğimde bir daha uyuyamıyorumBen gibi ,uyanıp tekrar uyuyamayan var mı?
Uyku muyku hak getire..
Ah ahh olmaz mı uyku düzenim iyice bozuldu uyanınca bir daha uyuyamıyorum ya da uyaninca sabaha karsı bir iki saat uyuyorum.Ben gibi ,uyanıp tekrar uyuyamayan var mı?
Uyku muyku hak getire..
Evet ben de... Gece uyuyamadım yine.Ben gibi ,uyanıp tekrar uyuyamayan var mı?
Uyku muyku hak getire..
Bende normalde uykuya çok düşkünüm şimdi gece uyanınca çok zor uyuyorum bazen midemin yanmasına uyanıyorum şimdide iki gündür ayağımın üst tarafındaki kemik ağrıyo acaba hamilelikten mi baska bşşey mi anlamadım alt tarafı deği ayagaımın üstündeki kemikBen gibi ,uyanıp tekrar uyuyamayan var mı?
Uyku muyku hak getire..
bacım göğsünün altında 4 parmak kadar boşluk oluyormuş yatarak bak bakim zamanımız aynı zatenCanım ben de karnımda inme hissediyorum. Erken doğum demek değildir heralde normaş mi ki?
Benim ilk gebelikte vardı o. Gebeliğin sonlarına doğru artık bağlar kaslar iyice gevsedigi için normal demişti doktor. Benim ayağımda fazladan kemik varmış ki Türk toplumda %70 vardır ama kimse hissetmez, ancak bazı kadınlarda gebeliğin sonunda ortaya çıkar demişti ortopedistBende normalde uykuya çok düşkünüm şimdi gece uyanınca çok zor uyuyorum bazen midemin yanmasına uyanıyorum şimdide iki gündür ayağımın üst tarafındaki kemik ağrıyo acaba hamilelikten mi baska bşşey mi anlamadım alt tarafı deği ayagaımın üstündeki kemik
Yok canım 4 parmak boşluk. 1-2 parmak anca var. Ayy yatarak bakmadım. Sonra bakarım. Acelem var şimdi... benim karnım çok sert 2 gündür. Bebeğin hareketlerinde de bariz azalma var. Bi tedirgin oldum. Neyse pazartesi günü doktora gidicez.bacım göğsünün altında 4 parmak kadar boşluk oluyormuş yatarak bak bakim zamanımız aynı zaten
Amniyon sıvısı 2 cm düşmüş çokmu kritik durumum
Öncelikle alerjik bunyemden dolayı rahatsizlik verdi. Sonra bunların sonuçta sentetik olmasından dolayı tamamen hayatımdan çıkardım. Çamaşırı günde en az iki kez değiştirme alışkanlığı edindim ozellikle gebelik döneminde. Eski atletleri vs kaynattim küçük küçük kesip utuledim. İhtiyaç duyduğum dönemler kullan at yapıyorum onları. Çok şükür enfeksiyon mantar olmuyor böyle.
Ben oğluma uzun süre yıkanabilir bez kullanmak zorunda kaldım. Bezin pedin zararlı kimyasallar içerdiğini öğrendim. Yıkanabilir günlük pedler de var.
Ben de uyuyamayanlardanim hatta kizimin ustunu ortyorum filan oyun oynuyorum bis eyler seyredyorum uykum gelince hop uyuyorum ama yatakta donerken bile uyaniyorum 8-10 kezBen gibi ,uyanıp tekrar uyuyamayan var mı?
Uyku muyku hak getire..
Evet yağlı süt sonra geliyor ama ilk günler sarı sıvı geliyor az miktarda zaten uzun süre emmeye gerek yok.sonraki günler 40 dakika yeterli bence .daha fazla emmesi bebek için gaz demek ben oğlumu çok sık emzirdim sarılık değeri yüksekti ama hemen düşmedi baya uğraştık.herkes istediği gibi emzirsin zaten bunu yazan hemşire tracy hogg gerçekten mantıklı ben inş böyle yapacam hemşireler 15 dk emzir diyor ama sonrası için doğru olmuyor.ilk gögsü 15 dk emdiyse 2. Emzirmede yine aynı gögüsten devam etmek lazımBu saatlerle sarılık olma olasılığı var ama. Çocuk her istediğinde emmeli. Ayrıca 40 dkdan sonra emzik yerine koyuyor ama emme sadece beslenme değildir ki çocuğun ihtiyacı vardır da emiyordur. O sırada belki anne karnında belki doğum sırasında yaşadığı bir şeyi atlatıyor çocuk.
Bir de gerçekten çok araştırdım ve tecrübe ettim ki eğer dk dk emrse yani biri tamamen bitmeden ötekine geçerse süt azalıyor. Bir meme tamamen bitmeli. Sonra öteki. Ve sonra ilk memeye donulmeli. Eğer ilk meme ile doyduysa safiyirdum ben. Ne kadar çok talep o kadar çok üretim. Gerçekten sütun yağlı kısmı en son geliyor. Bu sistemle emdiğinde ön sütü çok alıyor bebek. Bana saçma gelmişti ama inanın gözümle de gördüm. Bu şekilde denediginde de çocuğun kakası yeşile dönüyordu.
Siz öyle söyleyince bende dediğiniz gibi yaptım benimde dört parmak boşluk var karnım aşağıda hatta dört parmak boşluk olan yer varya çok sızlıyor derimin üstü aciyorbacım göğsünün altında 4 parmak kadar boşluk oluyormuş yatarak bak bakim zamanımız aynı zaten
Ya ben dün onu sormayı unuttum benimde karnım bazen çok sızlıyot sanki içerden tırnaklıyor beniSiz öyle söyleyince bende dediğiniz gibi yaptım benimde dört parmak boşluk var karnım aşağıda hatta dört parmak boşluk olan yer varya çok sızlıyor derimin üstü aciyor
Beni anlayan biri çıktı sonunda özellikle akşamları çok sızlıyor araştırdım ama bisey bulamadımYa ben dün onu sormayı unuttum benimde karnım bazen çok sızlıyot sanki içerden tırnaklıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?