2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar, bebek hareketlerinde azalma olması normal mi ki bu haftalarda, azcık endişelendim. Bugün çok ama çok az hareket etti.. son günlerde baya hareketliyken bugün böyle olması biraz tedirgin etti beni
Hareket ediyor ya önemli olan o. Bazen azalır bazen çoğalır. Mesela ben bazı günler kosturmacada hiç hissetmiyorum.
Bu haftalarda daha az ama daha sert hareketler oluyor. Kundaga sarılmış gibiler artık. Yenidoğan bebek kadarlar ama sıkışıklar içerde.

Öncelikle alerjik bunyemden dolayı rahatsizlik verdi. Sonra bunların sonuçta sentetik olmasından dolayı tamamen hayatımdan çıkardım. Çamaşırı günde en az iki kez değiştirme alışkanlığı edindim ozellikle gebelik döneminde. Eski atletleri vs kaynattim küçük küçük kesip utuledim. İhtiyaç duyduğum dönemler kullan at yapıyorum onları. Çok şükür enfeksiyon mantar olmuyor böyle.
Ben oğluma uzun süre yıkanabilir bez kullanmak zorunda kaldım. Bezin pedin zararlı kimyasallar içerdiğini öğrendim. Yıkanabilir günlük pedler de var.

Artık 2 günde bir degistirim gunluk ped kullanmayacağım yeterki bir an önce geçsin doğum belli değil bir sorun çıksın istemiyorum

Ben gibi ,uyanıp tekrar uyuyamayan var mı?
Uyku muyku hak getire..
Bende normalde uykuya çok düşkünüm şimdi gece uyanınca çok zor uyuyorum bazen midemin yanmasına uyanıyorum şimdide iki gündür ayağımın üst tarafındaki kemik ağrıyo acaba hamilelikten mi baska bşşey mi anlamadım alt tarafı deği ayagaımın üstündeki kemik

Benim de dün gece kafası mıydı ayakları mı bilmiyorum alttan çıkacakmış hissi ile beni mahvetti. Bi hamle yapıyor sanki orda bikaç tel bişey koparıyor canım yanıyor. Resmen bikini bölgesinin sınırında dokunsam buluyorum onu. Dokunduğumda elimi bile kurcalıyor :))) bi daha asla 8den sonra bişey yemeyeceğim. Bulduğu tüm enerjiyi oramı delmekte kullandı. Sola yatıyorum olmuyor sağa dönüyorum gümm sarsılıyorum değişik bi geceydi gerçekten. Neyse ki 1 saatlik mücadeleden sonra uyumuşum :)))
Bu arada istanbulda olan var mı o nasıl bi geceydi ya kabus gibi şimşekler gökgürültüleri. Ve şu an nasıl bibyağmur yağıyor kesin bi yerlere yine sel oluyordur

Benim ilk gebelikte vardı o. Gebeliğin sonlarına doğru artık bağlar kaslar iyice gevsedigi için normal demişti doktor. Benim ayağımda fazladan kemik varmış ki Türk toplumda %70 vardır ama kimse hissetmez, ancak bazı kadınlarda gebeliğin sonunda ortaya çıkar demişti ortopedist

bacım göğsünün altında 4 parmak kadar boşluk oluyormuş yatarak bak bakim zamanımız aynı zaten
Yok canım 4 parmak boşluk. 1-2 parmak anca var. Ayy yatarak bakmadım. Sonra bakarım. Acelem var şimdi... benim karnım çok sert 2 gündür. Bebeğin hareketlerinde de bariz azalma var. Bi tedirgin oldum. Neyse pazartesi günü doktora gidicez.

Öyle kullan at çok mantıklıymış ben çamaşırımı değiştirsem bile birşey koymadan rahat hissetmiyorum o hissi sevmiyorum çok şükür bu zamana kadar bir problem de yaşamadım bu konuda ama önerilerini dikkate alacağım bir sıkıntı yaşamak istemem bende

Evet yağlı süt sonra geliyor ama ilk günler sarı sıvı geliyor az miktarda zaten uzun süre emmeye gerek yok.sonraki günler 40 dakika yeterli bence .daha fazla emmesi bebek için gaz demek ben oğlumu çok sık emzirdim sarılık değeri yüksekti ama hemen düşmedi baya uğraştık.herkes istediği gibi emzirsin zaten bunu yazan hemşire tracy hogg gerçekten mantıklı ben inş böyle yapacam hemşireler 15 dk emzir diyor ama sonrası için doğru olmuyor.ilk gögsü 15 dk emdiyse 2. Emzirmede yine aynı gögüsten devam etmek lazım

bacım göğsünün altında 4 parmak kadar boşluk oluyormuş yatarak bak bakim zamanımız aynı zaten
Siz öyle söyleyince bende dediğiniz gibi yaptım benimde dört parmak boşluk var karnım aşağıda hatta dört parmak boşluk olan yer varya çok sızlıyor derimin üstü aciyor

Siz öyle söyleyince bende dediğiniz gibi yaptım benimde dört parmak boşluk var karnım aşağıda hatta dört parmak boşluk olan yer varya çok sızlıyor derimin üstü aciyor
Ya ben dün onu sormayı unuttum benimde karnım bazen çok sızlıyot sanki içerden tırnaklıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…