2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar uygulamada braxton hıck kasılmaları sıklaşır bu kasılmaları yaşamak iyidir doğuma hazırlar diyo iyi bişeymiş yani kasılmalar sancılar bende de oluyo artık ama önemli olan düzenli mi değil mi ona bakmak gerekiyo

Banada 30dan sonra verildi,cogu tarihlerde kesiyormuş evet...doktorda hicbir zararı yok devam diyor kime inaacagimi şaşırdım
vallah cnm ustune basa basa dedı o hafta gelmem kontrole dıye 32 kes dedı ama senın doktorun nıye yazdı sana

Banada 30dan sonra verildi,cogu tarihlerde kesiyormuş evet...doktorda hicbir zararı yok devam diyor kime inaacagimi şaşırdım
Aspirin tarzı ilaçlar kan sulandirir. O yüzden doğuma yakın kesilir ki kanama çok olmasın sezaryen olursa kanama olmasın diye.

vallah cnm ustune basa basa dedı o hafta gelmem kontrole dıye 32 kes dedı ama senın doktorun nıye yazdı sana
Benim 30 haftadan sonra bebege giden akımda direnç oluşamaya başladı canım,haftasından ilerde olan bebek birden bire hatasından geri düştü.
Yani direnç beslemesini ve gelişimini engelliyormuş oyuzden verildi ama bende simdi arafta kaldim

Aspirin tarzı ilaçlar kan sulandirir. O yüzden doğuma yakın kesilir ki kanama çok olmasın sezaryen olursa kanama olmasın diye.
Evet oyuzden iğne verilmedi bana acil sezeryan olursa riskli olur diye#erke n doğum riskim var çünkü.
Ama asprinde hala kesilmesi

Evet oyuzden iğne verilmedi bana acil sezeryan olursa riskli olur diye#erke n doğum riskim var çünkü.
coraspirini ben de hala kullanıyorum. Doktorum kesmekle alakalı bisey söylemedi ayın 15 i gibi kontrolüm var gittiğimde soracagım.

Ama senin özel durum varmış. Yani farklı bir durum var ortada bundan kaynaklıdır. Bebeğe besin ve oksijen gitmesi önemli.

cnm bebekler nasıl yanındamılar
Yok canım nerde ikiside kuvezde
Kızım hala beslenemiyor midedeki enfeksiyondan ötürü o yüzden çok zayıfladı. Aslında anne karnında ikiside birbirine çok yakındı ama Doğumdan sonra kılo farkı çok açıldı. Oğlan anne sütü alıyor kıza göre daha iyi masallah

Ama senin özel durum varmış. Yani farklı bir durum var ortada bundan kaynaklıdır. Bebeğe besin ve oksijen gitmesi önemli.
Tabiki en önemlisi o,ama kalp kapakciklarida kapanmazmis gibi bilgiler okuyunca netten sormak istedim.rabbime emanet evlatlarımız o en hayırlısını nasip eder

Kızlar bir de yaklasik bi aydır ozel bolgemde kasinti vardı kötü olunca eczaneye gidip krem aldım ve 2-3 gün sonra geçti biraz arayla bir daha başladı 3-4 kez yine tekrarladı bugünde kaşıntım oldu sivilce gibi birden fazla var biraz baktımda normal doğum değilde sezeryan yapılıyormuş enfeksiyon olduğu için diyor bilen biri varsa yazsın lütfen

Kasılmalar ve çatı ağrısı normal dedi bugün gittim de benim karnımda inmiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…