2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
cnm doktorun ne dıyorsa ona uy bence bende ılk zamanlar dusuk tehlıkem vardı 9haftada verdı 32de kesdı

allahım kavusdursun cnm ıyı olsunlarda

Canım ben de karnımda inme hissediyorum. Erken doğum demek değildir heralde normaş mi ki?
Yavaş yavaş inecek artık. Ayrıca 36 37'yi dolduran bebek erken doğum sayılmıyor. Endiselenme. Artık bizim zamanlarimiz geldi. Önümüzdeki haftadan itibaren her an beknebilir. Tabii en güzeli 38'i bitirmesi

doktora gösterdin mi

Neden eczaneye gittin ki? Doktoruna danış. Enfeksiyon varsa tedaviye başlar. Bebek için tehlikeli olabilir.

Canım peki günlük ped falan kullanıyor musun ? Eğitimde günlük ped kullanımında hava almadığı için o kısımda mantar oluşabilir demişti hoca belki öyle birşey vardır ama muhakkak doktoruna danış

Evet kullanıyorum bende düşündüm ama alışkanlık olduğu için bir türlü bırakamadım

kızlar ben kararsız kaldım, nette çok farklı yorumlar var da...
şu lansinoh kremine ne zaman başlanıyordu kullanımına? kimi 1 ay kala kimi 1 hafta kala diyor kararsız kaldım açıkçası
Ben önce başlamıştım yine yara olmuştu eczaneden yağlı bir krem vardı weewall gibi birseydi adı o iyi gelmişti bi de Ayça çekirdeği

Kızlar 32 haftalik oluyoruz yeni doğan bir bebeği günde ne kadar emzirmeliyiz tecrübeli anneler tavsiyelerde bulunurlarsa çok mutlu olurum
Canım ben oğlumu yarım saatte.1 saat TE sürekli emzirdim sonra kolikle uğraştık gaz sancısı düzenli olması gerekiyor kitap okuyorum şimdi orda yazanı söyleyim ilk gün bebek her istediğinde sol meme 5 sağ meme 5 dakika
2.gün 2 saatte 10 ar dakika
3. Gün 2.5 saatte 15 er dakika
4.gün 2.5 saatte max 40 dakika tek meme
40 dakikadan sonra emzik yerine koyuyor

Kızlar, bebek hareketlerinde azalma olması normal mi ki bu haftalarda, azcık endişelendim. Bugün çok ama çok az hareket etti.. son günlerde baya hareketliyken bugün böyle olması biraz tedirgin etti beni

Yavaş yavaş inecek artık. Ayrıca 36 37'yi dolduran bebek erken doğum sayılmıyor. Endiselenme. Artık bizim zamanlarimiz geldi. Önümüzdeki haftadan itibaren her an beknebilir. Tabii en güzeli 38'i bitirmesi
Ay, doğum yaklaştığı için demi? Yani kaburgalarıma baskı yapıyordu, biraz rahatladı o bölgem. Ordan anladım indiğini.

Evet kullanıyorum bende düşündüm ama alışkanlık olduğu için bir türlü bırakamadım

Anladım onunla bir alakası olabilir takibini yap muhakkak daha büyük sıkıntılar çıkmasın sonra..Günlük olarak çamaşırını değiştirmeye çalış bende aynı şekilde kullanıyorum ve diğer türlü çok rahatsız oluyorum kullanmayan nasıl kullanmıyor acaba ya hergün değiştirsen bile kötü bir his yani

Bu saatlerle sarılık olma olasılığı var ama. Çocuk her istediğinde emmeli. Ayrıca 40 dkdan sonra emzik yerine koyuyor ama emme sadece beslenme değildir ki çocuğun ihtiyacı vardır da emiyordur. O sırada belki anne karnında belki doğum sırasında yaşadığı bir şeyi atlatıyor çocuk.
Bir de gerçekten çok araştırdım ve tecrübe ettim ki eğer dk dk emrse yani biri tamamen bitmeden ötekine geçerse süt azalıyor. Bir meme tamamen bitmeli. Sonra öteki. Ve sonra ilk memeye donulmeli. Eğer ilk meme ile doyduysa safiyirdum ben. Ne kadar çok talep o kadar çok üretim. Gerçekten sütun yağlı kısmı en son geliyor. Bu sistemle emdiğinde ön sütü çok alıyor bebek. Bana saçma gelmişti ama inanın gözümle de gördüm. Bu şekilde denediginde de çocuğun kakası yeşile dönüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…