Benim 30 haftadan sonra bebege giden akımda direnç oluşamaya başladı canım,haftasından ilerde olan bebek birden bire hatasından geri düştü.
Yani direnç beslemesini ve gelişimini engelliyormuş oyuzden verildi ama bende simdi arafta kaldim
Yok canım nerde ikiside kuvezde
Kızım hala beslenemiyor midedeki enfeksiyondan ötürü o yüzden çok zayıfladı. Aslında anne karnında ikiside birbirine çok yakındı ama Doğumdan sonra kılo farkı çok açıldı. Oğlan anne sütü alıyor kıza göre daha iyi masallah
Yavaş yavaş inecek artık. Ayrıca 36 37'yi dolduran bebek erken doğum sayılmıyor. Endiselenme. Artık bizim zamanlarimiz geldi. Önümüzdeki haftadan itibaren her an beknebilir. Tabii en güzeli 38'i bitirmesi
Kızlar bir de yaklasik bi aydır ozel bolgemde kasinti vardı kötü olunca eczaneye gidip krem aldım ve 2-3 gün sonra geçti biraz arayla bir daha başladı 3-4 kez yine tekrarladı bugünde kaşıntım oldu sivilce gibi birden fazla var biraz baktımda normal doğum değilde sezeryan yapılıyormuş enfeksiyon olduğu için diyor bilen biri varsa yazsın lütfen
Kızlar bir de yaklasik bi aydır ozel bolgemde kasinti vardı kötü olunca eczaneye gidip krem aldım ve 2-3 gün sonra geçti biraz arayla bir daha başladı 3-4 kez yine tekrarladı bugünde kaşıntım oldu sivilce gibi birden fazla var biraz baktımda normal doğum değilde sezeryan yapılıyormuş enfeksiyon olduğu için diyor bilen biri varsa yazsın lütfen
Canım peki günlük ped falan kullanıyor musun ? Eğitimde günlük ped kullanımında hava almadığı için o kısımda mantar oluşabilir demişti hoca belki öyle birşey vardır ama muhakkak doktoruna danış
Canım peki günlük ped falan kullanıyor musun ? Eğitimde günlük ped kullanımında hava almadığı için o kısımda mantar oluşabilir demişti hoca belki öyle birşey vardır ama muhakkak doktoruna danış
kızlar ben kararsız kaldım, nette çok farklı yorumlar var da...
şu lansinoh kremine ne zaman başlanıyordu kullanımına? kimi 1 ay kala kimi 1 hafta kala diyor kararsız kaldım açıkçası
Canım ben oğlumu yarım saatte.1 saat TE sürekli emzirdim sonra kolikle uğraştık gaz sancısı düzenli olması gerekiyor kitap okuyorum şimdi orda yazanı söyleyim ilk gün bebek her istediğinde sol meme 5 sağ meme 5 dakika
2.gün 2 saatte 10 ar dakika
3. Gün 2.5 saatte 15 er dakika
4.gün 2.5 saatte max 40 dakika tek meme
40 dakikadan sonra emzik yerine koyuyor
Kızlar, bebek hareketlerinde azalma olması normal mi ki bu haftalarda, azcık endişelendim. Bugün çok ama çok az hareket etti.. son günlerde baya hareketliyken bugün böyle olması biraz tedirgin etti beni
Yavaş yavaş inecek artık. Ayrıca 36 37'yi dolduran bebek erken doğum sayılmıyor. Endiselenme. Artık bizim zamanlarimiz geldi. Önümüzdeki haftadan itibaren her an beknebilir. Tabii en güzeli 38'i bitirmesi
Anladım onunla bir alakası olabilir takibini yap muhakkak daha büyük sıkıntılar çıkmasın sonra..Günlük olarak çamaşırını değiştirmeye çalış bende aynı şekilde kullanıyorum ve diğer türlü çok rahatsız oluyorum kullanmayan nasıl kullanmıyor acaba ya hergün değiştirsen bile kötü bir his yani
Canım ben oğlumu yarım saatte.1 saat TE sürekli emzirdim sonra kolikle uğraştık gaz sancısı düzenli olması gerekiyor kitap okuyorum şimdi orda yazanı söyleyim ilk gün bebek her istediğinde sol meme 5 sağ meme 5 dakika
2.gün 2 saatte 10 ar dakika
3. Gün 2.5 saatte 15 er dakika
4.gün 2.5 saatte max 40 dakika tek meme
40 dakikadan sonra emzik yerine koyuyor
Bu saatlerle sarılık olma olasılığı var ama. Çocuk her istediğinde emmeli. Ayrıca 40 dkdan sonra emzik yerine koyuyor ama emme sadece beslenme değildir ki çocuğun ihtiyacı vardır da emiyordur. O sırada belki anne karnında belki doğum sırasında yaşadığı bir şeyi atlatıyor çocuk.
Bir de gerçekten çok araştırdım ve tecrübe ettim ki eğer dk dk emrse yani biri tamamen bitmeden ötekine geçerse süt azalıyor. Bir meme tamamen bitmeli. Sonra öteki. Ve sonra ilk memeye donulmeli. Eğer ilk meme ile doyduysa safiyirdum ben. Ne kadar çok talep o kadar çok üretim. Gerçekten sütun yağlı kısmı en son geliyor. Bu sistemle emdiğinde ön sütü çok alıyor bebek. Bana saçma gelmişti ama inanın gözümle de gördüm. Bu şekilde denediginde de çocuğun kakası yeşile dönüyordu.