- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
O belli olmuyor benim ilk oğlan doğuma girerken doktor 3.360 ama +- 300 Gr dedi. 3.665 doğdu.Insallah canim.Evet benim ilk olacak.O yuzden mi bilmiyorum cok sabirsizim..Artik bir an once gelsin istiyorum.Bir de benim cati muayenesinde catimin dar oldugu soylendi.Daha fazla kilo alsin istemiyorum.Bu hafta 3200 cikti ama daha dusuk agirlikta doguyorlarmis sanirim.Senin ilk degil sanirim degil mi?Normal mi olacak sezeryan mi?
Kızlar sizin mide yanması ne durumda ya benim hiç yoktu da 1 haftadır felaket başladı ya. Aç kalsam çok rahatım ama birşey yiyince direk yakıyor yemek yemeye korkuyorum valla çok kötü ya
Bir de mandalina portakal gibi asitli meyveleri kesince rahatladım ben, şekerli şeyler de yenmezse rahatlatıyor.Berbat durumda..Rennie çiğneme tableti de fayda etmiyor artık.Gece özellikle ağlayasım geliyor.Midemden ağzıma kadar bir acılık sorma gitsin.
Ben de öyle olmuştum. Geçen hafta. Menapoz gibi nasıl yanıyordum. Bir de normalde çok üşüyen bir insanım. Hormonlardan olabilir. Progesteron ve östrojendeki artıştan olabilirmiş diye okumuştum.Beni gün boyu sıcak bastı kızlar. Normalmi yüzüm yanıyor resmen 1 dk falan olup geçiyor
Valla akıl fikir versin anlayış versin bu adamlara RabbimŞaka gibi yaaa.... Çok saçma konuşuyorlar. Bebeğin içerde bir günü dışardaki 10 güne bedelmis. Benim ilk oğlan 40+2'de doğdu. Şimdi ikinci 38+6'da geldi. İnan erken doğurmuş gibi hissediyorum.
Kesinlikle haklisiniz..Bizim sabirsizlanmamiz neyse de disardan baski olmasi cok sacma.Sanki icimizde tutuyoruz da birakmiyoruz bilerek.Zamani gelse kimse engel olamaz zaten:)))Cevreye kulaklari tikamak lazim.Yoksa cok gerilir sitres oluruz.Benim kayinvalidem mesela cok iyidir bana cok yardimcidir ama dusunmeden konusur..Bebegimin daha cinsiyeti belii olmadan erkek olsun diye tutturdu.Erkek olsun erkek olsun.Hatta kiz cocuklarinin magnetlerini bana vermiyordu.Bunlari alma dolabina yapistirma.bizimki erkek olsun diye:))Ne alakasi varsa.Erkek cocuk icin sunlari yap diyecek oldu lafi agzinda biraktim.Bsya saydim..Sustu.Bir daha da konuyu acmadi..Sanki kiz cocuklari lanetli.Tovbe tovbe..Sonra kizim olacagini ogrendim.Bir gun hic konusmadi.Evden olu cikmis gibi gezdi.Sonra normale dondu.:))Şaka gibi yaaa.... Çok saçma konuşuyorlar. Bebeğin içerde bir günü dışardaki 10 güne bedelmis. Benim ilk oğlan 40+2'de doğdu. Şimdi ikinci 38+6'da geldi. İnan erken doğurmuş gibi hissediyorum.
Ben de normalde üşüyün biriyim eşiç şaşkın yaz kıyafetleriyle üşümüyormusun evde diyorBen de öyle olmuştum. Geçen hafta. Menapoz gibi nasıl yanıyordum. Bir de normalde çok üşüyen bir insanım. Hormonlardan olabilir. Progesteron ve östrojendeki artıştan olabilirmiş diye okumuştum.
Benimki de öyle ne konuştuğunu bilmez hele bide kaynbaba ondan bin beter karı gibi)Kesinlikle haklisiniz..Bizim sabirsizlanmamiz neyse de disardan baski olmasi cok sacma.Sanki icimizde tutuyoruz da birakmiyoruz bilerek.Zamani gelse kimse engel olamaz zaten:)))Cevreye kulaklari tikamak lazim.Yoksa cok gerilir sitres oluruz.Benim kayinvalidem mesela cok iyidir bana cok yardimcidir ama dusunmeden konusur..Bebegimin daha cinsiyeti belii olmadan erkek olsun diye tutturdu.Erkek olsun erkek olsun.Hatta kiz cocuklarinin magnetlerini bana vermiyordu.Bunlari alma dolabina yapistirma.bizimki erkek olsun diye:))Ne alakasi varsa.Erkek cocuk icin sunlari yap diyecek oldu lafi agzinda biraktim.Bsya saydim..Sustu.Bir daha da konuyu acmadi..Sanki kiz cocuklari lanetli.Tovbe tovbe..Sonra kizim olacagini ogrendim.Bir gun hic konusmadi.Evden olu cikmis gibi gezdi.Sonra normale dondu.:))
Arkasindan bu sefer basladi normal dogum olsun.Normal dogum olsun demeye.Hic agzindan hayirlisi sagliklisi olsun lafini duymadim.Musyeneye gittim.Catim dar cikti.Bir gun de ona uzuldu.Simdi de cocuk istahli olsun yemek yesin aman istahsiz olmasin deyip duruyor.Ben istahsiz cocuk sevmem ya istahsiz olursa diye soylenip duruyor.Ay su cocuk cok kotu hicbir sey yemiyor.Bizimki oyle olmasin diyor:)))Kendi soyleyip kendi uzuluyor.Kehanet gibi ben yasiyorum valla:))))Ama taktigim yok..Bosbogazligina yasliligina veriyorum:)))
En çekilmeyen de bu tip kayınbaba oluyor Allah sabır versin sizeBenimki de öyle ne konuştuğunu bilmez hele bide kaynbaba ondan bin beter karı gibi)
Evet her kesde biri bende ikisi de beterEn çekilmeyen de bu tip kayınbaba oluyor Allah sabır versin size
Bende farklı sebeplerle haksızlığa uğradım hemde çok acı bir şekilde ama seninki gibileri duyunca benimkiler melek gibi geliyor nasip işte her hayat farklı bir romanEvet her kesde biri bende ikisi de beterçocuğun saçından görünüme giyimine tut her şeyine bi şey der.Kendileri bi şeye benzemez karı kocq her kesin kusuruyla dalga geçerler en gıcık olduğum şey. Sabahtan akşama kadar dedi kodu ay ne bileyim ya konuşulacak gibi diyiller. Adam temizlikden yemeye kadar her şeye bi şey bulur
Allah analı babalı büyütsün.maşallah kolay dogum olmuşiyi geceler kizlar ben dogum yaptım. oglum yanimda iyiyiz sukur . dogumum guzel gecti. 16.00 dan itibaren düzensiz sancılarım vardi cok şiddetli degildi ama canımı da yakıyordu . sonra akşam 21.00 22.00 gbi şiddetlenmeye başladı ama hala duzensizdi biraz oyalandm faln duşa girdim ciktim sanci hala duzensizdi 7 dk da geliyorsa bi iki sonra bi bak 10 dakika da geliyordu . sonra dedm bu yalancı sancilar uyuyaym en iyisi uyumuşum 1 gbi şiddetli sancılarla uyandm 5 dakikaya bir 2 3 kere geldi tuvalet ihtiyacım var gibiydi bi tuvalete gireym dedm tuvalette ıkınınca sanci iyice şiddetlendi 4 dk düştü sonra acaba dogummu dedm ama yerlere yatıyorum ağrıdan eşimi kaldırdım belimi faln ovdu bir türlü dogummu degilmi anlayamadmneyse sancilar 2 dk düştü ve artk dayanilmazdi eşime gidelm dedm bu arada saat 2 buçuk oldu hastene cok yakındı zaten dogumhaneye gelmemle ilk kontrol ardından sakin ıkınma dedi ebe tam aciklik varmis hemen doğumhane ye aldılar . dedm bnm ıkınma hissi yok ama biraz beklesek mi dedm cocuk gelmiş canm nasil bekleyeceksin dedi suyumu patlatmasiyla bnde asiri bi ıkınma isteği geldi ebe bn dedikce ikin ama yavaş yavaş hızla ıkınırsan yırtılırsın dedi 4 5 ıkınmadan sonra fazla ıkınıyorsun bana bırak bn alicam dedi istemsiz bi kere daha ikindim sonrası derin nefes saat 3 de doğdu toplamda ne kadr sanci çekmiş oluyorum bilmiyorum ama Allah im.beni kurtar moduna 1 den sonra girdim :) epizyom yırtığım yok cok dogal bi dogum oldu cok şükür . bunlar guzel kısımlardı kötü kısımlara gelecek olursak dogumhanede vajinal muayene edilirken elimi vajinaya yakin bölgeye tuttuğum icin sert bi dille elini ordan al diye uyarildim ardından suyumu patlatırken de aynı şeyi yaptığım icin resmen azar işittim bn nasil dogurtaymbu şekilde seni diye bağırdi bna sadece vajina üst kemiginin ordaydı elim sanarsin tekme atmışım tokat atmışım bunla da kalmadi ebe bebegi yatirdi bi yere kilo boy igne ve topuk izinden sonra giydirmedi epey bi zaman cocuk ciplak kaldi orda bn sandim birsey yapilacak en son sordm neden bekliyor hala gorevli kadin gelecek dedi plesantayi çıkardı kontrolünü yaptı ve gitti kalkabilirsin veya şudur budur hic bi şekilde bi bilgi vermedi ve bni dogumhanede oyle birakti cikti görevli kadin halledermis gerisini oda yasli bi kadin hic bisi umrunda olmayan miymiy moralim bozuk bu yüzden şikayet etmeyi düşünmüyorum bunlari bu davranışlarından ötürü. . ilk dogumumu da burda yaptm ve canim kizim yavrum diye konusuldu o kadr guzel davranildi ki bebegime ve bana suan cok saskinim. ve kesinlikle bugünkü ebe ve hizmetli kadını şikayet etmek istiyorum .
Daha bu söylediklerim ne ki benimkiler düşman başına) şükr et evetBende farklı sebeplerle haksızlığa uğradım hemde çok acı bir şekilde ama seninki gibileri duyunca benimkiler melek gibi geliyor nasip işte her hayat farklı bir roman
sagolun . darisi size olsun rahat kolay dogum nasip etsin RabbimAllah analı babalı büyütsün.maşallah kolay dogum olmuş
aminnsagolun . darisi size olsun rahat kolay dogum nasip etsin Rabbim
Bebeğin gelişimi annenin halı hepsine göre karar veriyorlar. Her doktroun da görüşü ayrı oluyor. Benim ilkinde 40+5'i gecirmeyecekti40+4'te suni veririz demişti.Kızlar dogum olmazsa suni sancı için doktorlar 41. Haftaya kadar mı bekliyo 42. Haftaya kadar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?