2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya benimle aynı haftalarda tutmuş mide yanmanız. Ya yediklerinizden dediğiniz gibi ya da bu haftalarda oluyordur belki. Benimde çnce hiç yoktu bu hafta beter oldum ya gece uykumdan uyanıyorum ağzıma acı su gelmesi ile. Beni de soda rahatlatıyor anlık

hayırlısıyla dogar umarm canim :)

Ayy aynı ben benim kocamda öyle sanki bizim elimizde bi doğuramadın gitti diyor

Kizlar bugun bende çatı ağrısı çok fazla adım atarken bile zorlaniyorum.bebek.kanala mi yerleşiyor yoksa enfeksiyon var da o mu ağrı yapıyor anlamadim pazartesi kontrolum ins enfeksiyon değildir

Beni gün boyu sıcak bastı kızlar. Normalmi yüzüm yanıyor resmen 1 dk falan olup geçiyor

Kızlar bende bugün kontrole gittim.muayene etti bir cm açıklık yok. Onca ağırlık onca sızı onca kasılma ortada kocaman bir hiç. Allah tan bebeğim geçen hafta ters dönmüştü bu hafta geri normal doğum pozisyonunu almış. Dedi bu hafta bol yürüyüş cumartesi erken gel bakalım. Az açılma bile olsa doğuma alırız. Zaten cumartesiden sonra iki gün daha geçse 40 hafta bitecek. Belki olmaz aniden doğum içinde gelebilirsin dedi. Artık bekleyeceğiz mecbur.

Canim bizim ayni seninle.Bende de ne bir acilma ne de nst de ufak bir sanci var.Benim kizin keyfi baya iyi icerde galiba.Gelmeye pek niyeti yok..

Canim bizim ayni seninle.Bende de ne bir acilma ne de nst de ufak bir sanci var.Benim kizin keyfi baya iyi icerde galiba.Gelmeye pek niyeti yok..
Aynen aynıyız. Ben çok ağırlasdım ama bacak aramda asılı külçe altınlar var gibi yürüyorum. Bebeğim de çok hareketli sürekli kasılma yaşıyorum. Üstelik daha önce hicbir gebelikte bu doğum öncesi kasılmaları hissetmedim. Buna rağmen nazlı geliyor. Doktor cumartesi gel dedi eğer boşluk bulamasan bile sabah 9 da randevusuz gel dedi. O yüzden ümitliyim son haftam diye. Bakalım neler olacak

Ben de Cuma gidecegim..Benim de bugun kasilmam cok oldu..Icimden bir ses Cuma ya kalmayacak diyor ama bakalim:))Benimki dogum pozisyonunu almis.Asagida ama tık yok.

İnşallah bu hafta da ikimizin sağlıkla doğurma haftamız olsun. Senin kaçıncı ilk mı
Insallah canim.Evet benim ilk olacak.O yuzden mi bilmiyorum cok sabirsizim..Artik bir an once gelsin istiyorum.Bir de benim cati muayenesinde catimin dar oldugu soylendi.Daha fazla kilo alsin istemiyorum.Bu hafta 3200 cikti ama daha dusuk agirlikta doguyorlarmis sanirim.Senin ilk degil sanirim degil mi?Normal mi olacak sezeryan mi?

Gecmis olsun canim gozun aydin saglicakla almissin bebisini kucagina Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bize olsun

Kaç + larda 3200 cıktı canım?benim 34+2 de 2800dü sanırım benim oğlan 4ü geçecek normal zor görünüyor hayırlısı sağlıklısı olsun napayım sağlıkla sihhatle gelsinde bebeğim artık doğum şeklini gectim

Inşallah canım yapmaya çalışcam artık hepsinide

Benim beşinci canım.40 yaşında yim. 4 Bebeğim de isteyerek oldu. İlk defa sürpriz hamile kaldım. Ertesi gün ertesi gün hapı almama rağmen. Hayatımzinın en zor ve sıkıntılı döneminde. O yüzden benim minik mucizem diyorum bebeğime. Belki çok şey değişecek zaten birçok şey de değişti . Bende çok sabirsizim. İşin kötüsü ben hep suni sancı ile doğurdum. Bugün sancı tutsa acaba deyip bilmeyebilirim. Umarım normal olur sezeryan a gerek kalmaz nasılsa dört tane doğurdum. Zaten ikinciden sınra sıkıntısız olmuştu beşinci de sezeryan işime gelmiyor

Ayy aynı ben benim kocamda öyle sanki bizim elimizde bi doğuramadın gitti diyor
Şaka gibi yaaa.... Çok saçma konuşuyorlar. Bebeğin içerde bir günü dışardaki 10 güne bedelmis. Benim ilk oğlan 40+2'de doğdu. Şimdi ikinci 38+6'da geldi. İnan erken doğurmuş gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…