Ya benimle aynı haftalarda tutmuş mide yanmanız. Ya yediklerinizden dediğiniz gibi ya da bu haftalarda oluyordur belki. Benimde çnce hiç yoktu bu hafta beter oldum ya gece uykumdan uyanıyorum ağzıma acı su gelmesi ile. Beni de soda rahatlatıyor anlıkBen de gectigimiz iki haftada asiri oldu.Midem cayir cayir yaniyordu.Yediklerim agzima geliyordu.Hic boyle olmamistim.O.gunlerde kayinvalidemdeydim hep..Sonra evime geldim ilk 2 gun hafifledi ve gecti.Sanirim yediklerimizden
Sagolsun yemekleri hep kayinvalidem yapti ama biraz yagli,baharatli yapar yemekleri.Ben ona bagladim.Eve gelince hemen gecince acaba mi dedim.Siz de yediklerinize dikkat edin bence..
hayırlısıyla dogar umarm canim :)Gıcıklar valla biz nelerden geçiyoruz neyse ikiniz de iyisiniz ben oğlumda doktor benimle görüşmeden hemşire yatış yaptı sezarysn için özel hastaneydi hala sinirleniyorum neyse oğluma kavuşturdu diyorum hayırlısıyla buna da kavurusuz inş
Ayy aynı ben benim kocamda öyle sanki bizim elimizde bi doğuramadın gitti diyorYa benim ağrılarım bi yandan kocam bir yandan sürekli doğurmuyon mu doğuracan mı kanser etti beni dün ölmek istiyorum yeter dedim artık kendi kendime düşün benim psikolojim zaten bozuk ağrılardan oda böyle yapınca sinir krizi geçiriyorum
Bende de başladı canım ya fena yanıyor salatalık iyi geliyor dene istersenKızlar sizin mide yanması ne durumda ya benim hiç yoktu da 1 haftadır felaket başladı ya. Aç kalsam çok rahatım ama birşey yiyince direk yakıyor yemek yemeye korkuyorum valla çok kötü ya
Allahim sağlıklı sahatli bi dogum nasip etsin canim .. tesekkurlerGözün Aydın canm Allah analı babalı büyütsün ne güzel kurtulmuşsun inşallah bize de normal doğurmak nasip olur sağlıkla inşallah
Canim bizim ayni seninle.Bende de ne bir acilma ne de nst de ufak bir sanci var.Benim kizin keyfi baya iyi icerde galiba.Gelmeye pek niyeti yok..Kızlar bende bugün kontrole gittim.muayene etti bir cm açıklık yok. Onca ağırlık onca sızı onca kasılma ortada kocaman bir hiç. Allah tan bebeğim geçen hafta ters dönmüştü bu hafta geri normal doğum pozisyonunu almış. Dedi bu hafta bol yürüyüş cumartesi erken gel bakalım. Az açılma bile olsa doğuma alırız. Zaten cumartesiden sonra iki gün daha geçse 40 hafta bitecek. Belki olmaz aniden doğum içinde gelebilirsin dedi. Artık bekleyeceğiz mecbur.
Aynen aynıyız. Ben çok ağırlasdım ama bacak aramda asılı külçe altınlar var gibi yürüyorum. Bebeğim de çok hareketli sürekli kasılma yaşıyorum. Üstelik daha önce hicbir gebelikte bu doğum öncesi kasılmaları hissetmedim. Buna rağmen nazlı geliyor. Doktor cumartesi gel dedi eğer boşluk bulamasan bile sabah 9 da randevusuz gel dedi. O yüzden ümitliyim son haftam diye. Bakalım neler olacakCanim bizim ayni seninle.Bende de ne bir acilma ne de nst de ufak bir sanci var.Benim kizin keyfi baya iyi icerde galiba.Gelmeye pek niyeti yok..
Ben de Cuma gidecegim..Benim de bugun kasilmam cok oldu..Icimden bir ses Cuma ya kalmayacak diyor ama bakalim:))Benimki dogum pozisyonunu almis.Asagida ama tık yok.Aynen aynıyız. Ben çok ağırlasdım ama bacak aramda asılı külçe altınlar var gibi yürüyorum. Bebeğim de çok hareketli sürekli kasılma yaşıyorum. Üstelik daha önce hicbir gebelikte bu doğum öncesi kasılmaları hissetmedim. Buna rağmen nazlı geliyor. Doktor cumartesi gel dedi eğer boşluk bulamasan bile sabah 9 da randevusuz gel dedi. O yüzden ümitliyim son haftam diye. Bakalım neler olacak
İnşallah bu hafta da ikimizin sağlıkla doğurma haftamız olsun. Senin kaçıncı ilk mıBen de Cuma gidecegim..Benim de bugun kasilmam cok oldu..Icimden bir ses Cuma ya kalmayacak diyor ama bakalim:))Benimki dogum pozisyonunu almis.Asagida ama tık yok.
Insallah canim.Evet benim ilk olacak.O yuzden mi bilmiyorum cok sabirsizim..Artik bir an once gelsin istiyorum.Bir de benim cati muayenesinde catimin dar oldugu soylendi.Daha fazla kilo alsin istemiyorum.Bu hafta 3200 cikti ama daha dusuk agirlikta doguyorlarmis sanirim.Senin ilk degil sanirim degil mi?Normal mi olacak sezeryan mi?İnşallah bu hafta da ikimizin sağlıkla doğurma haftamız olsun. Senin kaçıncı ilk mı
iyi geceler kizlar ben dogum yaptım. oglum yanimda iyiyiz sukur . dogumum guzel gecti. 16.00 dan itibaren düzensiz sancılarım vardi cok şiddetli degildi ama canımı da yakıyordu . sonra akşam 21.00 22.00 gbi şiddetlenmeye başladı ama hala duzensizdi biraz oyalandm faln duşa girdim ciktim sanci hala duzensizdi 7 dk da geliyorsa bi iki sonra bi bak 10 dakika da geliyordu . sonra dedm bu yalancı sancilar uyuyaym en iyisi uyumuşum 1 gbi şiddetli sancılarla uyandm 5 dakikaya bir 2 3 kere geldi tuvalet ihtiyacım var gibiydi bi tuvalete gireym dedm tuvalette ıkınınca sanci iyice şiddetlendi 4 dk düştü sonra acaba dogummu dedm ama yerlere yatıyorum ağrıdan eşimi kaldırdım belimi faln ovdu bir türlü dogummu degilmi anlayamadmneyse sancilar 2 dk düştü ve artk dayanilmazdi eşime gidelm dedm bu arada saat 2 buçuk oldu hastene cok yakındı zaten dogumhaneye gelmemle ilk kontrol ardından sakin ıkınma dedi ebe tam aciklik varmis hemen doğumhane ye aldılar . dedm bnm ıkınma hissi yok ama biraz beklesek mi dedm cocuk gelmiş canm nasil bekleyeceksin dedi suyumu patlatmasiyla bnde asiri bi ıkınma isteği geldi ebe bn dedikce ikin ama yavaş yavaş hızla ıkınırsan yırtılırsın dedi 4 5 ıkınmadan sonra fazla ıkınıyorsun bana bırak bn alicam dedi istemsiz bi kere daha ikindim sonrası derin nefes saat 3 de doğdu toplamda ne kadr sanci çekmiş oluyorum bilmiyorum ama Allah im.beni kurtar moduna 1 den sonra girdim :) epizyom yırtığım yok cok dogal bi dogum oldu cok şükür . bunlar guzel kısımlardı kötü kısımlara gelecek olursak dogumhanede vajinal muayene edilirken elimi vajinaya yakin bölgeye tuttuğum icin sert bi dille elini ordan al diye uyarildim ardından suyumu patlatırken de aynı şeyi yaptığım icin resmen azar işittim bn nasil dogurtaymbu şekilde seni diye bağırdi bna sadece vajina üst kemiginin ordaydı elim sanarsin tekme atmışım tokat atmışım bunla da kalmadi ebe bebegi yatirdi bi yere kilo boy igne ve topuk izinden sonra giydirmedi epey bi zaman cocuk ciplak kaldi orda bn sandim birsey yapilacak en son sordm neden bekliyor hala gorevli kadin gelecek dedi plesantayi çıkardı kontrolünü yaptı ve gitti kalkabilirsin veya şudur budur hic bi şekilde bi bilgi vermedi ve bni dogumhanede oyle birakti cikti görevli kadin halledermis gerisini oda yasli bi kadin hic bisi umrunda olmayan miymiy moralim bozuk bu yüzden şikayet etmeyi düşünmüyorum bunlari bu davranışlarından ötürü. . ilk dogumumu da burda yaptm ve canim kizim yavrum diye konusuldu o kadr guzel davranildi ki bebegime ve bana suan cok saskinim. ve kesinlikle bugünkü ebe ve hizmetli kadını şikayet etmek istiyorum .
Gecmis olsun canim gozun aydin saglicakla almissin bebisini kucaginaiyi geceler kizlar ben dogum yaptım. oglum yanimda iyiyiz sukur . dogumum guzel gecti. 16.00 dan itibaren düzensiz sancılarım vardi cok şiddetli degildi ama canımı da yakıyordu . sonra akşam 21.00 22.00 gbi şiddetlenmeye başladı ama hala duzensizdi biraz oyalandm faln duşa girdim ciktim sanci hala duzensizdi 7 dk da geliyorsa bi iki sonra bi bak 10 dakika da geliyordu . sonra dedm bu yalancı sancilar uyuyaym en iyisi uyumuşum 1 gbi şiddetli sancılarla uyandm 5 dakikaya bir 2 3 kere geldi tuvalet ihtiyacım var gibiydi bi tuvalete gireym dedm tuvalette ıkınınca sanci iyice şiddetlendi 4 dk düştü sonra acaba dogummu dedm ama yerlere yatıyorum ağrıdan eşimi kaldırdım belimi faln ovdu bir türlü dogummu degilmi anlayamadmneyse sancilar 2 dk düştü ve artk dayanilmazdi eşime gidelm dedm bu arada saat 2 buçuk oldu hastene cok yakındı zaten dogumhaneye gelmemle ilk kontrol ardından sakin ıkınma dedi ebe tam aciklik varmis hemen doğumhane ye aldılar . dedm bnm ıkınma hissi yok ama biraz beklesek mi dedm cocuk gelmiş canm nasil bekleyeceksin dedi suyumu patlatmasiyla bnde asiri bi ıkınma isteği geldi ebe bn dedikce ikin ama yavaş yavaş hızla ıkınırsan yırtılırsın dedi 4 5 ıkınmadan sonra fazla ıkınıyorsun bana bırak bn alicam dedi istemsiz bi kere daha ikindim sonrası derin nefes saat 3 de doğdu toplamda ne kadr sanci çekmiş oluyorum bilmiyorum ama Allah im.beni kurtar moduna 1 den sonra girdim :) epizyom yırtığım yok cok dogal bi dogum oldu cok şükür . bunlar guzel kısımlardı kötü kısımlara gelecek olursak dogumhanede vajinal muayene edilirken elimi vajinaya yakin bölgeye tuttuğum icin sert bi dille elini ordan al diye uyarildim ardından suyumu patlatırken de aynı şeyi yaptığım icin resmen azar işittim bn nasil dogurtaymbu şekilde seni diye bağırdi bna sadece vajina üst kemiginin ordaydı elim sanarsin tekme atmışım tokat atmışım bunla da kalmadi ebe bebegi yatirdi bi yere kilo boy igne ve topuk izinden sonra giydirmedi epey bi zaman cocuk ciplak kaldi orda bn sandim birsey yapilacak en son sordm neden bekliyor hala gorevli kadin gelecek dedi plesantayi çıkardı kontrolünü yaptı ve gitti kalkabilirsin veya şudur budur hic bi şekilde bi bilgi vermedi ve bni dogumhanede oyle birakti cikti görevli kadin halledermis gerisini oda yasli bi kadin hic bisi umrunda olmayan miymiy moralim bozuk bu yüzden şikayet etmeyi düşünmüyorum bunlari bu davranışlarından ötürü. . ilk dogumumu da burda yaptm ve canim kizim yavrum diye konusuldu o kadr guzel davranildi ki bebegime ve bana suan cok saskinim. ve kesinlikle bugünkü ebe ve hizmetli kadını şikayet etmek istiyorum .
Kaç + larda 3200 cıktı canım?benim 34+2 de 2800dü sanırım benim oğlan 4ü geçecek normal zor görünüyorInsallah canim.Evet benim ilk olacak.O yuzden mi bilmiyorum cok sabirsizim..Artik bir an once gelsin istiyorum.Bir de benim cati muayenesinde catimin dar oldugu soylendi.Daha fazla kilo alsin istemiyorum.Bu hafta 3200 cikti ama daha dusuk agirlikta doguyorlarmis sanirim.Senin ilk degil sanirim degil mi?Normal mi olacak sezeryan mi?
Inşallah canım yapmaya çalışcam artık hepsinideinsallah canim . sen bol yürüyüş yap çömel çömel kalk dün doktor bile dedi çömel kalk surekli sancini tuttur dedi demekki tetikliyor cidden . insalh beklemez son haftanı cunku stres artıyor. suan sürekli hareket sayıyorum kakasini yapmaz insalh diye dua ediyorum endişeler artıyor .
Hayırlısıyla en kısa zamanda doğumun olur sağlıcakla kucağına alırsın bebisini inşallah canımSona geldim çok şükür ama son günlerde ömrümden ömür gidiyor valla dua et banada doğurim dayanamıyorum cidden
Benim beşinci canım.40 yaşında yim. 4 Bebeğim de isteyerek oldu. İlk defa sürpriz hamile kaldım. Ertesi gün ertesi gün hapı almama rağmen. Hayatımzinın en zor ve sıkıntılı döneminde. O yüzden benim minik mucizem diyorum bebeğime. Belki çok şey değişecek zaten birçok şey de değişti . Bende çok sabirsizim. İşin kötüsü ben hep suni sancı ile doğurdum. Bugün sancı tutsa acaba deyip bilmeyebilirim. Umarım normal olur sezeryan a gerek kalmaz nasılsa dört tane doğurdum. Zaten ikinciden sınra sıkıntısız olmuştu beşinci de sezeryan işime gelmiyorInsallah canim.Evet benim ilk olacak.O yuzden mi bilmiyorum cok sabirsizim..Artik bir an once gelsin istiyorum.Bir de benim cati muayenesinde catimin dar oldugu soylendi.Daha fazla kilo alsin istemiyorum.Bu hafta 3200 cikti ama daha dusuk agirlikta doguyorlarmis sanirim.Senin ilk degil sanirim degil mi?Normal mi olacak sezeryan mi?
amin cnam insalh darisi size olsun bir avazda doğurun:) teşekkür ederm bu aradaGecmis olsun canim gozun aydin saglicakla almissin bebisini kucaginaAllah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bize olsun
Şaka gibi yaaa.... Çok saçma konuşuyorlar. Bebeğin içerde bir günü dışardaki 10 güne bedelmis. Benim ilk oğlan 40+2'de doğdu. Şimdi ikinci 38+6'da geldi. İnan erken doğurmuş gibi hissediyorum.Ayy aynı ben benim kocamda öyle sanki bizim elimizde bi doğuramadın gitti diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?