2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ablam devlette dogum yapmıştı 3 yıl once cok iyiler dedi kizimda özelde sezaryen dayatması yapılınca devlete gelmiştim dogumda ve gercekten cok iyilerdi ve demekki insanına düşmüşüm yada o yil ebeler cok iyiymiş 36 saat kadr dogumhanede kaldım nerdeyse kanka olmuştuk bazılarıyla özellikle genç olanlarla . yine ayni umutla geldim ve ayni dedigin gbi hayatlarından bezmiş 2 ebe 2 tane sanci çeken kadin bn direk doguma gelmişim nerden geldin allah 'ın belası der gibilerdi hastane bombostu yani neyin havası neyin siniri yoğunluk desem degil cok ugrastirdim desem degil . tam dedigin gbi nereye düştüm keske gelmeseydim dedm . ve suan o hastanedeym hala hic kalmak istemiyorum doktor gelsin gitmek istiyorum diye direticem

Kızlar sizin mide yanması ne durumda ya benim hiç yoktu da 1 haftadır felaket başladı ya. Aç kalsam çok rahatım ama birşey yiyince direk yakıyor yemek yemeye korkuyorum valla çok kötü ya

Kızlar sizin mide yanması ne durumda ya benim hiç yoktu da 1 haftadır felaket başladı ya. Aç kalsam çok rahatım ama birşey yiyince direk yakıyor yemek yemeye korkuyorum valla çok kötü ya
Doktorum gaviscon şurup verdi. O iyi gelmişti ama her gün de içmek istemedim. Az az sık yemek, çikolata, kahve, kızartma, hamur işi, baharattan uzak durmak işe yarıyor. Ilık limonlu su iyi gelmişti. Çiğ fındık da bana iyi gelmişti. Çiğ kuruyemişleri bir deneyebilirsin. En kötü de geceleri oluyordu benim. Başı yukarıda tutacak şekilde iki üç yastıkla ve sol kolumun üstünde uyumak iyi gelmişti.

Berbat durumda..Rennie çiğneme tableti de fayda etmiyor artık.Gece özellikle ağlayasım geliyor.Midemden ağzıma kadar bir acılık sorma gitsin.

Kızlar çalışmaz raporu aldım kontrolde bebek 3700 kg çıktı nst sancı çıkmadı dönmemişde hala Ben de gelmeye niyeti yok dedim bu gidişle 4 kg geçcek dedim doktor korkma doğuraabilirsin dedi anneye çok iş düşüyor dedi normal olunca dedi of offf bende artık kendimi yormaya başlıcam

Berbat bir durum hamileliğim boyunca hemen hemen hergun çektim.midem hiç bulanmadı mesela ama yandı kavruldu.renne çiğniyorum anlık rahatlatıyor sonra bidaha.bilemedim böyle sürecek galiba dogurana kadar

Ben de gectigimiz iki haftada asiri oldu.Midem cayir cayir yaniyordu.Yediklerim agzima geliyordu.Hic boyle olmamistim.O.gunlerde kayinvalidemdeydim hep..Sonra evime geldim ilk 2 gun hafifledi ve gecti.Sanirim yediklerimizden
Sagolsun yemekleri hep kayinvalidem yapti ama biraz yagli,baharatli yapar yemekleri.Ben ona bagladim.Eve gelince hemen gecince acaba mi dedim.Siz de yediklerinize dikkat edin bence..

Sabahtan beri haldır haldır temizlik yaptım,çomelerek sildim yerleri bana mısın demedi Hafif regl ağrısı dışında bişey yok
Gelmeyince gelmiyor:)) Ben de bugun evi temizlettim..Artik evim de hazir..38+5 oldum..Saglikla gelsin artik bebegim diyorum ama bende de tik yok.Ben yuruyus,pilates yapmadim ama ev icinde cok hareketliyim.Egil,kalk,kaldir,,taşi.Comel kalk.Ama dedigin gibi bana misin demiyir.Nst de gram sanci yoktu.3 gundur arada bir sanci giriyor ama bir kere.Duzenli degil.Devami yok.Kesiliyor..Sancim olsun diye bekleyecegim hic aklima gelmezdi:)))Nisan falan da gelmedi.Doktorum 8 kasim demisti ama hayirlisi olsun..

evet devlet canim . hic beklemiyordm boyle seyler cok şaşırdım yani . eğitime geldim ebelerle tanıştık konustuk gezdm dogumhaneyi ki ilk.dogumumda burdaydi
Gıcıklar valla biz nelerden geçiyoruz neyse ikiniz de iyisiniz ben oğlumda doktor benimle görüşmeden hemşire yatış yaptı sezarysn için özel hastaneydi hala sinirleniyorum neyse oğluma kavuşturdu diyorum hayırlısıyla buna da kavurusuz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…