Korkma iri bebek daha kolay doğar. Kendini itecek gücü olur :))Aynen dursun da bu sefer de 4 kilo olur dogması zor olur diye korkuyorum korkular düşünceler hiç bitmiyo işte anne olmak cok zormuş daha doğmadan annemin kıymetini anladım
Maşallah kuzuya. Benim yavru beklemedi ya yoksa bir 10 gün daha beklerdim ben. Ama evde küçük çocukla çok zor oluyor hamileliğin sonu.Haklisiniz.Ben de doktoruma soyledim.cok sabirsizlaniyorum ne zaman dogacak benimkinden kucukler bile dogdu diye..O da oyle soyledi.Ne kadar durursa o kadar iyi.40 haftalik dogarsa sana kolay olur.Emme refleksi gelisir deei.38 de dogan bebekler ememiyor,zor emiyorlar..Hep uyku halinde oluyorlar.Zaten 2 hafta kendilerine gelemiyorlar dedi..Ben de oyle dediginden beri simdi gunu dolsun diyorum.Cok sukur 39 hafta doldu.40 a girdim.
Ay öyle mi diyosunn inşallahh. Herkes korkutuyo iri olursa sezaryen olur 4 kiloyu geçerse diye insallah normal olur benim 40 haftayı geçecek o kesin 39+2 bugun gelişimine göre nst de sancı falan cıkmıyo benim de hiç doğurasım yokKorkma iri bebek daha kolay doğar. Kendini itecek gücü olur :))
InsaALLAH canım.5 deyiz ama 9gun falan öndeyiz işte.sen idrar kültürü yaptirdinmi? Yaptiracaktin ya merak ettimAmin canım inşallah. Tabi saglıkla doğsun iyi olsunlar da önemli olan o zaten bendd normal istiyorum ama dur bakalım nolcak. Kac haftalık oldu sninki
Canim dert etme. Hayırlısı olsun. Her normal doğum da sağlıklı değil. İlk doğumda sezaryen çok urkutuyordu. Normal olsun diye gece gündüz dua ettim. Normal doğurdum. Sonra dikislerim enfeksiyon kapti ve ben 20 gün hastanede yattım.Ay öyle mi diyosunn inşallahh. Herkes korkutuyo iri olursa sezaryen olur 4 kiloyu geçerse diye insallah normal olur benim 40 haftayı geçecek o kesin 39+2 bugun gelişimine göre nst de sancı falan cıkmıyo benim de hiç doğurasım yok
canim srn nasilsin??Az kalmis senin.Sanci falan var mi?Yok öyle bişey ya :))
Canim senin daha erken.Biz napalim.Yarin 40.haftaya giriyorum ben.En kucuk bir belirti yok.:))Selam kızlar benim oğlan pek nazlı çıktı gelmek bilmedi bi türlü
Yok canım nerde son 2 gün ama benimki istemiyor gelmekcanim srn nasilsin??Az kalmis senin.Sanci falan var mi?
Açılma var canım ondan böyleyim sürekli tedirgin yoksa var zamana)Canim senin daha erken.Biz napalim.Yarin 40.haftaya giriyorum ben.En kucuk bir belirti yok.:))
Hmmm.Anladim canim..Sag salim kucagina al.insallah hayirli zamanda.Açılma var canım ondan böyleyim sürekli tedirgin yoksa var zamana)
Benim ilk olacak.Annem,kayinvalidem yanimda olacak cok sukur..Onlara guvenerek daha az tedirginim...Su an sadece dogum anini dusunuyorum:)))))Tedirginligim o. Çatım dar diye korkuyorum.Dogumum zor olacak diye.Maşallah kuzuya. Benim yavru beklemedi ya yoksa bir 10 gün daha beklerdim ben. Ama evde küçük çocukla çok zor oluyor hamileliğin sonu.
Hadi ya:)))Benim de bir hafta kaldi tam.Bende de yok hic sanci falan.Kasilmalarim oluyor bazen o kadar.Benimki de 40 i doldurucak heralde.:)Yok canım nerde son 2 gün ama benimki istemiyor gelmek
Kesinlikle ben bunu birebir yaşadım.38+0da doğdu kızım.emme de zorluk yaşadık sarılık oldu bu sefer uyanmadı vs vs derken epey uğraştım emmesi için.umarım şimdiki rahat olurHaklisiniz.Ben de doktoruma soyledim.cok sabirsizlaniyorum ne zaman dogacak benimkinden kucukler bile dogdu diye..O da oyle soyledi.Ne kadar durursa o kadar iyi.40 haftalik dogarsa sana kolay olur.Emme refleksi gelisir deei.38 de dogan bebekler ememiyor,zor emiyorlar..Hep uyku halinde oluyorlar.Zaten 2 hafta kendilerine gelemiyorlar dedi..Ben de oyle dediginden beri simdi gunu dolsun diyorum.Cok sukur 39 hafta doldu.40 a girdim.
Benim ilk olacak.Annem,kayinvalidem yanimda olacak cok sukur..Onlara guvenerek daha az tedirginim...Su an sadece dogum anini dusunuyorum:)))))Tedirginligim o. Çatım dar diye korkuyorum.Dogumum zor olacak diye.
Düşünme canım ne olabilir ki.? Sezaryen olur. Ki Allah hayırlısını versin. Zira sezaryen ile 3 günde ayağa kalkan da var, Benim ilkinde olduğu gibi 40'i çıkarken bile daha yeni yürümeye başlayan da...Benim ilk olacak.Annem,kayinvalidem yanimda olacak cok sukur..Onlara guvenerek daha az tedirginim...Su an sadece dogum anini dusunuyorum:)))))Tedirginligim o. Çatım dar diye korkuyorum.Dogumum zor olacak diye.
Evet evet normal doğurup 40 gün oturamayan kaplamayan benimNe kadar tedirgin olursan ol dogum şeklini bebek kendisi belirliyor o yüzden en iyisi strese girmemek. Benim ilk dogumda sezeryandan aşırı korkuyodum 1 2 cm sadece acılmam vardı catın basık doguramazsın dediler ısrarla bekledim. bigün nişan geldi gece doktora gittim acılma 2 3 cm ama sancı felan hiçbişey yok. Doktor yatıs yapalm yarın sezeryan ol doguramazsın bebek zaten dogum pozisyonunda ama catın basık kafayı asagı indiremiyo kemikten dedi. Ben yok dedim illa dogurcam imza attım cıkıs yaptım hastaneden 2 gün sonra suyum geldi sabaha karsı gittik yine acılma yok sancı yok 6 saat daha bekledik hiç bi ilerleme yok 3 cm acıklık var sadece bebegin suyu hiç kalmadı. Yine de suni verelim direteceksen ama doguramıcaksın bebek zaten gelmiş ama kemikten inemiyo dediler en son mecbur sezeryan oldum 39+1 de. Sezeryanın hiçbi sıkıntısını yaşamadım yanında sana bakan ilgilenen birileri varsa o kdr da zor olmuyo ilk 2 gün sadece dikişlerden dolayı gülmek bile işkence gibi oluyo ama normal dogurup da 40 gün dikişlerin üstüne oturamayanlar da var. Tamamen bebek biliyo yani ne zmn ne sekilde gelecegini hiç kafana takma rn hayırlı zamanda en hayırlı sekilde gelir hepimizin bebeler inşallah
Aman hic sorma canım hastanede nasıl olduysa idrarın kutusu delikmiş dökülmüş tekrardan verdim sonuc ögleden sonra cıkacakmışInsaALLAH canım.5 deyiz ama 9gun falan öndeyiz işte.sen idrar kültürü yaptirdinmi? Yaptiracaktin ya merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?