- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
Evet evet normal doğurup 40 gün oturamayan kaplamayan benim
Aynen orası öyle herşeyin hayırlısı saglıklı doğsunlar da insallah önemli olan o şimdi nasılsın toparlandın mı biraz dikişler falan nasılCanim dert etme. Hayırlısı olsun. Her normal doğum da sağlıklı değil. İlk doğumda sezaryen çok urkutuyordu. Normal olsun diye gece gündüz dua ettim. Normal doğurdum. Sonra dikislerim enfeksiyon kapti ve ben 20 gün hastanede yattım.
İkincide Allah'ın sağlıkla ver hayırlısını ver dedim. :))
Daha iyiyim canım. İlkinde yaptığım hataları yapmıyorum :)) ama dikiş işte acilacaksa açılıyor. Bunda 4. gün kontrole gittim dikişler iyi durumda dediler. Belki 10. gün falan yine baktırırım :)Aynen orası öyle herşeyin hayırlısı saglıklı doğsunlar da insallah önemli olan o şimdi nasılsın toparlandın mı biraz dikişler falan nasıl
Doktorlar rahimmagzindaki kasilmadan sancinin şiddetini anlıyor. Belki şu an senin anlamadigin ve artacak bir sancin vardır. Siddetlenmesi için öneride bulunmuş. İnşallah gerek kalmadan sağlıkla alırsın kucağına.Kızlar kontrolüm vardı,şimdi çıktım.3 cm açıklık var dedi doktor ve acayip canım yandı muayene sırasında..Perşembe 8 de yatisini yapalım doğum gerceklessin dedi.Sekerden dolayı beklemek riskli olurmuş.Suni sancımı vericeksiniz dedim.Gerek kalmayabilir dedi.Hint yağı alıp icmemi önerdi.Kasilmalari tetikliyormus.Suni sancı vermeden nasıl dogurtacak beni acaba..Sezaryen değil çünkü..
Allah kolay dogum nasip etsin. bir avazda dogurursun inş.Kızlar kontrolüm vardı,şimdi çıktım.3 cm açıklık var dedi doktor ve acayip canım yandı muayene sırasında..Perşembe 8 de yatisini yapalım doğum gerceklessin dedi.Sekerden dolayı beklemek riskli olurmuş.Suni sancımı vericeksiniz dedim.Gerek kalmayabilir dedi.Hint yağı alıp icmemi önerdi.Kasilmalari tetikliyormus.Suni sancı vermeden nasıl dogurtacak beni acaba..Sezaryen değil çünkü..
Hayırlısı bakalım her an tetikte ol sen yinede nolur nolmazHadi ya:)))Benim de bir hafta kaldi tam.Bende de yok hic sanci falan.Kasilmalarim oluyor bazen o kadar.Benimki de 40 i doldurucak heralde.:)
A canım benimde 3 cm cuma yatış yapicam ama suni şancı olacak çünkü hiç sancim yok hayirliayla inşallah sende haberdar et durumundanKızlar kontrolüm vardı,şimdi çıktım.3 cm açıklık var dedi doktor ve acayip canım yandı muayene sırasında..Perşembe 8 de yatisini yapalım doğum gerceklessin dedi.Sekerden dolayı beklemek riskli olurmuş.Suni sancımı vericeksiniz dedim.Gerek kalmayabilir dedi.Hint yağı alıp icmemi önerdi.Kasilmalari tetikliyormus.Suni sancı vermeden nasıl dogurtacak beni acaba..Sezaryen değil çünkü..
Canim ben de gecen cuma gittim ama acilma var mi falan diye bakmadi hic.Cuma tekrar cagirdi.O zaman bakar mi acaba??Gozunaydin canim.Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah..Kızlar kontrolüm vardı,şimdi çıktım.3 cm açıklık var dedi doktor ve acayip canım yandı muayene sırasında..Perşembe 8 de yatisini yapalım doğum gerceklessin dedi.Sekerden dolayı beklemek riskli olurmuş.Suni sancımı vericeksiniz dedim.Gerek kalmayabilir dedi.Hint yağı alıp icmemi önerdi.Kasilmalari tetikliyormus.Suni sancı vermeden nasıl dogurtacak beni acaba..Sezaryen değil çünkü..
Insallah saglikla kucagina alirsin canim.Allah kolaylik versin..Doğum yapanların gözü aydın olsun inşallah. Kızlar bende hastaneye geldim baktım çocuk durdukça kilo almaya devam ediyor doktorum da dördü geçince normal önermem diye ısrarla söyleyince yatış kararı aldım. Alttan bi fitil verdi yumuşama ve sancı olsun diye ama bence sırf benim normal ısrarımdan yaptı gibi geliyor. Bişeye yaramıyor ne bir açılma ne bir sancı. Sırf bebek kilolu başı büyük diye yattım hastaneye ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. Beklesem kendiliğinden olurmuydu aklımda sorular sorular. İnşalllah hayırlısıyla olur bugün.
İnşalah canm hayırlısıyla kurtulursun benim bebek de 3700 gram daha vakti var galiba iri olacak bende ümidi kestim açıkçası normalden hayırlısı neyse o olsn Cumartesi tekrar kontrolüm var 4 kilo geçerse doğuramam korkusu oluştu bende o yüzden doktorla doğumu konuşacaz bir ihtimal senin gibi deneyebilirim bendeDoğum yapanların gözü aydın olsun inşallah. Kızlar bende hastaneye geldim baktım çocuk durdukça kilo almaya devam ediyor doktorum da dördü geçince normal önermem diye ısrarla söyleyince yatış kararı aldım. Alttan bi fitil verdi yumuşama ve sancı olsun diye ama bence sırf benim normal ısrarımdan yaptı gibi geliyor. Bişeye yaramıyor ne bir açılma ne bir sancı. Sırf bebek kilolu başı büyük diye yattım hastaneye ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. Beklesem kendiliğinden olurmuydu aklımda sorular sorular. İnşalllah hayırlısıyla olur bugün.
Aaaoo çok ilginç olsun vardır bundada bir hayır.haber ver merak ettim insaALLAH temiz çıkarAman hic sorma canım hastanede nasıl olduysa idrarın kutusu delikmiş dökülmüş tekrardan verdim sonuc ögleden sonra cıkacakmış
Merhaba ,Kızlar kontrolüm vardı,şimdi çıktım.3 cm açıklık var dedi doktor ve acayip canım yandı muayene sırasında..Perşembe 8 de yatisini yapalım doğum gerceklessin dedi.Sekerden dolayı beklemek riskli olurmuş.Suni sancımı vericeksiniz dedim.Gerek kalmayabilir dedi.Hint yağı alıp icmemi önerdi.Kasilmalari tetikliyormus.Suni sancı vermeden nasıl dogurtacak beni acaba..Sezaryen değil çünkü..
Merhaaba hiç korkma,Kızlar çatı muayenesi nasıl oluyor carşbamba günü doktor bakabiliriz dedi kararsızım baktırmaya
Normal alttan mauyneyle ayni bi sey hissetmiyosunKızlar çatı muayenesi nasıl oluyor carşbamba günü doktor bakabiliriz dedi kararsızım baktırmaya
Amin inşallah canım bana devlette özelde 4 ü geçerse sezaryen dedi . Benim ısrarımla doktorum suni verecek bişeye yarayacakmı bekliyorum işte.İnşalah canm hayırlısıyla kurtulursun benim bebek de 3700 gram daha vakti var galiba iri olacak bende ümidi kestim açıkçası normalden hayırlısı neyse o olsn Cumartesi tekrar kontrolüm var 4 kilo geçerse doğuramam korkusu oluştu bende o yüzden doktorla doğumu konuşacaz bir ihtimal senin gibi deneyebilirim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?