2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen orası öyle herşeyin hayırlısı saglıklı doğsunlar da insallah önemli olan o şimdi nasılsın toparlandın mı biraz dikişler falan nasıl

Aynen orası öyle herşeyin hayırlısı saglıklı doğsunlar da insallah önemli olan o şimdi nasılsın toparlandın mı biraz dikişler falan nasıl
Daha iyiyim canım. İlkinde yaptığım hataları yapmıyorum :)) ama dikiş işte acilacaksa açılıyor. Bunda 4. gün kontrole gittim dikişler iyi durumda dediler. Belki 10. gün falan yine baktırırım :)
Benim büyük oğlan grip oldu. Evde resmen seferberlik var. Çok zorluyor. Ya i çocuk hasta ama tam ilgilenemiyorum. İlgi istiyor öpüp oksayamiyirum hem ben lohusayim hem ufaklık çok küçük. İkinciye geçmesin diye epey uğraşıyoruz bakalım Allah sağlık sıhhat versin hayırlısıyla.

Kızlar kontrolüm vardı,şimdi çıktım.3 cm açıklık var dedi doktor ve acayip canım yandı muayene sırasında..Perşembe 8 de yatisini yapalım doğum gerceklessin dedi.Sekerden dolayı beklemek riskli olurmuş.Suni sancımı vericeksiniz dedim.Gerek kalmayabilir dedi.Hint yağı alıp icmemi önerdi.Kasilmalari tetikliyormus.Suni sancı vermeden nasıl dogurtacak beni acaba..Sezaryen değil çünkü..

Doktorlar rahimmagzindaki kasilmadan sancinin şiddetini anlıyor. Belki şu an senin anlamadigin ve artacak bir sancin vardır. Siddetlenmesi için öneride bulunmuş. İnşallah gerek kalmadan sağlıkla alırsın kucağına.

Allah kolay dogum nasip etsin. bir avazda dogurursun inş.

Slm arkadaşlar asla normal doğum diye diretmeyin bence doktorunuzu dinleyin bu şekilde diretip kötü olaylar yasayan 2 kişi tanıyorum o yüzden doktorun sözünden çıkmayın derim hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah normal sezeryan farketmez

A canım benimde 3 cm cuma yatış yapicam ama suni şancı olacak çünkü hiç sancim yok hayirliayla inşallah sende haberdar et durumundan

Doğum yapanların gözü aydın olsun inşallah. Kızlar bende hastaneye geldim baktım çocuk durdukça kilo almaya devam ediyor doktorum da dördü geçince normal önermem diye ısrarla söyleyince yatış kararı aldım. Alttan bi fitil verdi yumuşama ve sancı olsun diye ama bence sırf benim normal ısrarımdan yaptı gibi geliyor. Bişeye yaramıyor ne bir açılma ne bir sancı. Sırf bebek kilolu başı büyük diye yattım hastaneye ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. Beklesem kendiliğinden olurmuydu aklımda sorular sorular. İnşalllah hayırlısıyla olur bugün.

Kızlar 35 olduk rahimde Baya agırlıkvar kafa aşağıda normal demi baskı yapıyor bazen çok agrım oluyor

Canim ben de gecen cuma gittim ama acilma var mi falan diye bakmadi hic.Cuma tekrar cagirdi.O zaman bakar mi acaba??Gozunaydin canim.Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah..

Insallah saglikla kucagina alirsin canim.Allah kolaylik versin..

İnşalah canm hayırlısıyla kurtulursun benim bebek de 3700 gram daha vakti var galiba iri olacak bende ümidi kestim açıkçası normalden hayırlısı neyse o olsn Cumartesi tekrar kontrolüm var 4 kilo geçerse doğuramam korkusu oluştu bende o yüzden doktorla doğumu konuşacaz bir ihtimal senin gibi deneyebilirim bende

Kızlar çatı muayenesi nasıl oluyor carşbamba günü doktor bakabiliriz dedi kararsızım baktırmaya

Reactions: H E
Merhaba ,
Bende doğurmadan önceki son kontrolümde 3 cm açıklığım vardı . 2 gün sonra akşam hafif hafif düzensiz sancılarım başladı ve sabah 10 gibi nişanım gelmişti.
Diğer gün sabaha karşı doğurdum .
inşallah sanada bu şekilde nasip olur .
belki muayene sancılarını tetikler .
önerim bol bol harkeet et , çömeelrek yer sil , merdicen çık, yürü .
inan ben çok faydasını gördüm . Sancılarım hiç şiddetli değildi . Sadece son 1 saati zorladı benı onun harici doğurmam ben bugun diyodum herkese ..

Bu mesaj vesilesiyle rabbim hepinizi kurtarsın , sağlıkla kavusun evlatlarınıza

Kızlar çatı muayenesi nasıl oluyor carşbamba günü doktor bakabiliriz dedi kararsızım baktırmaya
Merhaaba hiç korkma,
Kendini rahat bırak.
ilk önce 1 parmak sonra 2 parmak sokuyor .
inan 5 sn kadar anca sürüyor.
Benım ilk muayene 37+2 de yapıldı .
sonra 40+1 de nişan gelmişti onun vesilesiyle bakıldı.

Amin inşallah canım bana devlette özelde 4 ü geçerse sezaryen dedi . Benim ısrarımla doktorum suni verecek bişeye yarayacakmı bekliyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…