İnşallah yarar canm hayırlısıyla kucağına al inşallahAmin inşallah canım bana devlette özelde 4 ü geçerse sezaryen dedi . Benim ısrarımla doktorum suni verecek bişeye yarayacakmı bekliyorum işte.
Neden kararsızsın? Birkaç saniyelik bir muayene sadece kendini aşırı kasma yeter.normal düşünüyorsan zaten her türlü bakılıyor açıklığaKızlar çatı muayenesi nasıl oluyor carşbamba günü doktor bakabiliriz dedi kararsızım baktırmaya
Canım bende normal çok istiyorum ama 36 haftamda bebek 3300 çıktı hem özel hem devlet 4 ü geçer bu bebek normal zor olur dedi bende kararsızım napcağımı bilmiyorum. Sende gelişmelerinden haberdar et bizi bize de fikir olur hem tavsiyelerinAmin inşallah canım bana devlette özelde 4 ü geçerse sezaryen dedi . Benim ısrarımla doktorum suni verecek bişeye yarayacakmı bekliyorum işte.
Fiyat nedirAnkarada uygun fiyatlı doğum bebek fotoğrafçılığı hizmeti vermekteyim ... instagram sayfama beklerim
Bizimde öyle 34.hafta 2800du 2 haftada 500gr aliyor masallah.bu cuma 36+2 olacağız bakalım ne kadar olmuşuz.dr banada normal çok zorlanirsin iri bir bebek çünkü dedi.normal çok istiyordum nasip bakalimCanım bende normal çok istiyorum ama 36 haftamda bebek 3300 çıktı hem özel hem devlet 4 ü geçer bu bebek normal zor olur dedi bende kararsızım napcağımı bilmiyorum. Sende gelişmelerinden haberdar et bizi bize de fikir olur hem tavsiyelerin
İnşallah canım,teşekkür ederim.Senin de gözün aydın,güle güle büyüt bebeğiniMerhaba ,
Bende doğurmadan önceki son kontrolümde 3 cm açıklığım vardı . 2 gün sonra akşam hafif hafif düzensiz sancılarım başladı ve sabah 10 gibi nişanım gelmişti.
Diğer gün sabaha karşı doğurdum .
inşallah sanada bu şekilde nasip olur .
belki muayene sancılarını tetikler .
önerim bol bol harkeet et , çömeelrek yer sil , merdicen çık, yürü .
inan ben çok faydasını gördüm . Sancılarım hiç şiddetli değildi . Sadece son 1 saati zorladı benı onun harici doğurmam ben bugun diyodum herkese ..
Bu mesaj vesilesiyle rabbim hepinizi kurtarsın , sağlıkla kavusun evlatlarınıza
Bakar bence,bana geçen hafta da bakmıştı.Yine de suni sancı vermeyeceğine iknaolmuyorum ben..Sağ ol,Allah hepimizi sağ salim kurtarsınCanim ben de gecen cuma gittim ama acilma var mi falan diye bakmadi hic.Cuma tekrar cagirdi.O zaman bakar mi acaba??Gozunaydin canim.Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah..
Sağ ol canım, amin..Hepimiz inşallah..Allah kolay dogum nasip etsin. bir avazda dogurursun inş.
Amin canım, inşallah..Sen nasılsın,bebeğin nasıl?Doktorlar rahimmagzindaki kasilmadan sancinin şiddetini anlıyor. Belki şu an senin anlamadigin ve artacak bir sancin vardır. Siddetlenmesi için öneride bulunmuş. İnşallah gerek kalmadan sağlıkla alırsın kucağına.
Allah razı olsun darısı başınıza inşalahİnşallah canım,teşekkür ederim.Senin de gözün aydın,güle güle büyüt bebeğini
Tahmini doğuma daha 10 gün var erken mi diye kararsızımNeden kararsızsın? Birkaç saniyelik bir muayene sadece kendini aşırı kasma yeter.normal düşünüyorsan zaten her türlü bakılıyor açıklığa
Tabiki doğalı herzaman iyi Benim kuzen 4200 normal doğurdu tombiş bi bebek geldi dünyayaKızlar neredeyse herkesin bebeği 4ü geçiyor maşallah kimin yazısını okusam dr bebek iri normal doğum zor demiş benim çevremde doğum yapanlardan bebeği 3500g dan fazla olan yok buradaki herkesinki 4ü geçiyorbence ultrason ölçülerine çok güvenmemek lazım. Birde şöyle düşünüyorum eskiler 4 5 kg normal doğuruyomuş onlar nasıl doğurmuş bence normal doğurma şansınız var ne güzel ben mecburi sezaryen olacağım tamam artık sezaryenle dopumlarda çok kolaylaştı ben ilk kızımda ertesi gün misafir ağırladım ama normal doğum başkadır bence☺
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize her iki doğumda zor her ikiside güzel unutulmuyor hiç bir anıTabiki doğalı herzaman iyi Benim kuzen 4200 normal doğurdu tombiş bi bebek geldi dünyaya ☺doktor bana da doğuraabilirsin dedi de beni bi stres korku sardı hayırlısı bakalm
Benimki minik en son 3200 du:))Ywnilma payi da olur 3.200 falan dogar diye dusunuyorum.Kızlar neredeyse herkesin bebeği 4ü geçiyor maşallah kimin yazısını okusam dr bebek iri normal doğum zor demiş benim çevremde doğum yapanlardan bebeği 3500g dan fazla olan yok buradaki herkesinki 4ü geçiyorbence ultrason ölçülerine çok güvenmemek lazım. Birde şöyle düşünüyorum eskiler 4 5 kg normal doğuruyomuş onlar nasıl doğurmuş bence normal doğurma şansınız var ne güzel ben mecburi sezaryen olacağım tamam artık sezaryenle dopumlarda çok kolaylaştı ben ilk kızımda ertesi gün misafir ağırladım ama normal doğum başkadır bence☺
Bebekten bebeğe değişiyor büyük ihtimal.çünkü bi arkadaşımın bebeği 36 da mecburi sezeryanla doğdu.maşallah hemen emdi ve hala emiyorRabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize her iki doğumda zor her ikiside güzel unutulmuyor hiç bir anı☺erkeklerin askerlik anıları bizimde doğum hikayemiz anlata anlata bitmezsağ salim kavuşalım yavrularımıza birde anne karnında geçen 1 saat dışarda bir güne bedel. Benim kızım 38+3te doğdu emme gücü çok zayıftı kız kardeşim 41.haftada doğurdu maşallah yeğenim yılların emicisi gibi doğdu ne kadar zamanını doldurursa o kadar iyi. Daha 37.haftada olup doğsun diyenleri okudum ben 38+5e gün aldım keşke biraz daha kalsa diyorum
Kesinlikle haklısın sezaryen doğum sayısı arttı ama doğum anomalikleri de arttı. Benim kızım makat gelişliydi ve sezaryenle doğum yaptım ama normal doğumu yaşamayı çok isterdimBenimki minik en son 3200 du:))Ywnilma payi da olur 3.200 falan dogar diye dusunuyorum.
Aynen soylediginiz cok dogru.Ben tam 4 kilo dogmusum annem beni normal dogumla hem de evde dogurmus.Esim de 4 kilo 200 gram dogmus..O da normal dogumla dogmus ve ikisi de dogum hikayelerini anlatiyor.Gayet rahat sekilde dogurmuslar.Simdiki doktorlar en kucuk bir seyde sezeryana ceviriyorlar.Maddiyat isin icine girince boyle oluyor.Zorunlu haller disinda ki zorunlu hallerin cogu da bana hafif geliyor..Cocuk engelli oluyormus dogum zor olunca diyorlar ama bakilinca simdi sezeryan sayisi daha cok engelli sayisi da daha cok ya da dogumsal anormallikler gunumuzde fazla..Dusundugumde benim de aklima bunlar geliyor..Doktoruma biraktim ben yine de zorlamayacagim normal.dogum diye ama hayirlisi ile bornal dogurmayi cok istiyorum..
Emiyolar zaten benimki de emdi sadece kuvvetli ememiyolar çeneleri yoruluyor.Bebekten bebeğe değişiyor büyük ihtimal.çünkü bi arkadaşımın bebeği 36 da mecburi sezeryanla doğdu.maşallah hemen emdi ve hala emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?