Evet aslında herkese artık iri bebek diyorlar. Eskiler iri bebek kolay doğar dermiş anneannem öyle diyor. Korkma çok kolay doğarsın bebek kendini güzel iter diyor güçlü olduğu için iri olduğu için. Bende ultrason ölçümlerine güvenmiyorum ama ben şehir değiştirdim bu yüzden 5 6 doktor değiştirdim eski şehirde ve bu yeni geldiğimiz şehirde toplamda 5 doktor değiştirdim hepsi iri dedi. Hepsinin ölçümleri mş hatalı diye düşünüyorum bazen ama bilemiyorum. Buarada 2 doktor devlet hastanesindeydi 3 tanesi özelKızlar neredeyse herkesin bebeği 4ü geçiyor maşallah kimin yazısını okusam dr bebek iri normal doğum zor demiş benim çevremde doğum yapanlardan bebeği 3500g dan fazla olan yok buradaki herkesinki 4ü geçiyorbence ultrason ölçülerine çok güvenmemek lazım. Birde şöyle düşünüyorum eskiler 4 5 kg normal doğuruyomuş onlar nasıl doğurmuş bence normal doğurma şansınız var ne güzel ben mecburi sezaryen olacağım tamam artık sezaryenle dopumlarda çok kolaylaştı ben ilk kızımda ertesi gün misafir ağırladım ama normal doğum başkadır bence☺
O zaman seninki gerçekten iridir canım ama eskiler doğru demiş iri bebek kolay doğarmış genelde minik bebeklerin doğumunda kesi oluyor anne zorlanıyor.Evet aslında herkese artık iri bebek diyorlar. Eskiler iri bebek kolay doğar dermiş anneannem öyle diyor. Korkma çok kolay doğarsın bebek kendini güzel iter diyor güçlü olduğu için iri olduğu için. Bende ultrason ölçümlerine güvenmiyorum ama ben şehir değiştirdim bu yüzden 5 6 doktor değiştirdim eski şehirde ve bu yeni geldiğimiz şehirde toplamda 5 doktor değiştirdim hepsi iri dedi. Hepsinin ölçümleri mş hatalı diye düşünüyorum bazen ama bilemiyorum. Buarada 2 doktor devlet hastanesindeydi 3 tanesi özel
Allah yardımcın olsun canım,bi avazda kurtul inşallahKizlar 12.11.2019 tahmini dogum tarihim nisanim geldi ve sancim var dua edin
Kızlar neredeyse herkesin bebeği 4ü geçiyor maşallah kimin yazısını okusam dr bebek iri normal doğum zor demiş benim çevremde doğum yapanlardan bebeği 3500g dan fazla olan yok buradaki herkesinki 4ü geçiyorbence ultrason ölçülerine çok güvenmemek lazım. Birde şöyle düşünüyorum eskiler 4 5 kg normal doğuruyomuş onlar nasıl doğurmuş bence normal doğurma şansınız var ne güzel ben mecburi sezaryen olacağım tamam artık sezaryenle dopumlarda çok kolaylaştı ben ilk kızımda ertesi gün misafir ağırladım ama normal doğum başkadır bence
Aslında bebek geleceği zamanı biliyor işte biz telaş yapıyoruz normal olsn doğal olsn diye yoksa dediğin gibi fazla kalması hem bebek hem anne için çok iyi nasip artık sağlıklı gelsinler de hayırlısıyla yüzlerini görelimRabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize her iki doğumda zor her ikiside güzel unutulmuyor hiç bir anı☺erkeklerin askerlik anıları bizimde doğum hikayemiz anlata anlata bitmezsağ salim kavuşalım yavrularımıza birde anne karnında geçen 1 saat dışarda bir güne bedel. Benim kızım 38+3te doğdu emme gücü çok zayıftı kız kardeşim 41.haftada doğurdu maşallah yeğenim yılların emicisi gibi doğdu ne kadar zamanını doldurursa o kadar iyi. Daha 37.haftada olup doğsun diyenleri okudum ben 38+5e gün aldım keşke biraz daha kalsa diyorum
Ben de bu yuzden normal.doguma destek.veren bir doktor aradim ve iletisimini sevmememe ragmen ona katlandim 9 ay boyunca.Ilk dogumu sezeryan olan annelerde bile oncelikli olarak nornal.dogumu deneyen birisi..Baska bir doktorda olsam.belki çatımdar diye simdiye ameliyata alinmistim..Normal dogum yapamasan bile yine de bekleyelim,bir deneyelim.diye beni cesaretlendirdi..Yoksa sezeryan olursun yapacak bir sey yok dedi.En azindan kizim tam olarak gelisimini tamamlamis olur..Hepimize saglikli dogumlar versin Allah..Kesinlikle haklısın sezaryen doğum sayısı arttı ama doğum anomalikleri de arttı. Benim kızım makat gelişliydi ve sezaryenle doğum yaptım ama normal doğumu yaşamayı çok isterdim ☺ssvd destekleyen doktor yaşadığım şehirde olmadığı için tekrardan mecburi sezaryen olacağım. Benim kızım da 37.haftada 3100 dü ama bence 3300 3400 civarı doğar ölçğmlerden az doğuyolar.
Allah'im kolaylikla kurtarsin canim..Saglikla dogsun bebegin insallah..Kizlar 12.11.2019 tahmini dogum tarihim nisanim geldi ve sancim var dua edin
Allah yardımcın olsun inşallahKizlar 12.11.2019 tahmini dogum tarihim nisanim geldi ve sancim var dua edin
Allah yardımcın olsun.hemen gittinmi hastaneye evdemi çekiyorsun sancini?Kizlar 12.11.2019 tahmini dogum tarihim nisanim geldi ve sancim var dua edin
Benimde ilk hamileliğimde doktor 4 kiloyu geçecek bu çocuk diyordu normal zor olurKızlar neredeyse herkesin bebeği 4ü geçiyor maşallah kimin yazısını okusam dr bebek iri normal doğum zor demiş benim çevremde doğum yapanlardan bebeği 3500g dan fazla olan yok buradaki herkesinki 4ü geçiyorbence ultrason ölçülerine çok güvenmemek lazım. Birde şöyle düşünüyorum eskiler 4 5 kg normal doğuruyomuş onlar nasıl doğurmuş bence normal doğurma şansınız var ne güzel ben mecburi sezaryen olacağım tamam artık sezaryenle dopumlarda çok kolaylaştı ben ilk kızımda ertesi gün misafir ağırladım ama normal doğum başkadır bence
Instagramda detaylı postlar mevcuttur.En ekonomik doğum ve ertesi gün çekim digital paket kanvas tablo hediyesiyle birlikte 350 tlFiyat nedir
Ben şu an bepanthol pişik kremi sürüyorum göğüs ucuma her gece.doğumdan sonra lansinoh sürmeye başlıcam.şimdi nasılsa emzirme durumu yok bu krem yetiyorKizlar gogus ucu yarasi icin krem aldim sizce yara oldugu zaman mi baslamaliyim yoksa doguma 1 2 hafta kalami
Ben de oyle yapayim...Ben şu an bepanthol pişik kremi sürüyorum göğüs ucuma her gece.doğumdan sonra lansinoh sürmeye başlıcam.şimdi nasılsa emzirme durumu yok bu krem yetiyor
Benim ilk kızım makat gelişliydi ve kordonu kısa olduğu için dönememişti makat gelişli bebekler genelde minyon oluyormuş öyle demişti doktorum. Sağlıklı olsunlar da kilo mühim deil iri doğanlar sonradan minik kalabiliyor minik doğanlar doğduktan sonrq iri olabiliyor yani karnımda iri diye o çocuk hep iri olacak diye bişey yok canımBenim de tam tersi küçük bebek. 3 kiloyu bile geçemedik daha ayın 13ünde doğumum olcak. Tabi pozisyonundan dolayı ölçümler doğru olmayabilirmiş ama yine de küçükmüş bebeğim. Malesef makat geliş olduğu için mecburi sezeryan olcam bende. Sağlıkla gelsinler tüm bebeklerimiz umarım☺
Evet canım ikinci gebeliğim benim. İlki sezaryendi makat gelişli olduğu için bu da o yüzden sezaryen olacak inşallah sağ salim gelirlerAslında bebek geleceği zamanı biliyor işte biz telaş yapıyoruz normal olsn doğal olsn diye yoksa dediğin gibi fazla kalması hem bebek hem anne için çok iyi nasip artık sağlıklı gelsinler de hayırlısıyla yüzlerini görelimSenin ikinci gebelik mi
İşte bende böyle bir doktor istiyordum ama malesef bulamadım şimdi ki doktorum da çok iyi ama ssvd yapmıyor yapsa ben hazırımBen de bu yuzden normal.doguma destek.veren bir doktor aradim ve iletisimini sevmememe ragmen ona katlandim 9 ay boyunca.Ilk dogumu sezeryan olan annelerde bile oncelikli olarak nornal.dogumu deneyen birisi..Baska bir doktorda olsam.belki çatımdar diye simdiye ameliyata alinmistim..Normal dogum yapamasan bile yine de bekleyelim,bir deneyelim.diye beni cesaretlendirdi..Yoksa sezeryan olursun yapacak bir sey yok dedi.En azindan kizim tam olarak gelisimini tamamlamis olur..Hepimize saglikli dogumlar versin Allah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?