2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde ilk hamileliğimde doktor 4 kiloyu geçecek bu çocuk diyordu normal zor olur oğlum doğdu 3600 kilosu arkadaşıma 3500 dedi son kontrolde 2950 doğdu kızı.
İşte bende bunu demek istemiştim ben çevremde hiç 4 kilo dopdu diyen duymuyorum yada 4200 4300 hep 3200 3350 3100 falan duyuyorum o yüzden söylenen kiloya çokta güvenmemek gerek

İşte bende bunu demek istemiştim ben çevremde hiç 4 kilo dopdu diyen duymuyorum yada 4200 4300 hep 3200 3350 3100 falan duyuyorum o yüzden söylenen kiloya çokta güvenmemek gerek☺
Yaa hadi guvenemedik diyelim normal diye ısrar ettik ALLAH muhafaza kötü durumla karşılaşırsak ondan korkuyorum.kendi çektiğim acıyı gectim yavruma bisey olmasından korkarım valla

Yaa hadi guvenemedik diyelim normal diye ısrar ettik ALLAH muhafaza kötü durumla karşılaşırsak ondan korkuyorum.kendi çektiğim acıyı gectim yavruma bisey olmasından korkarım valla
Bilmiyorum ben eskilerin 5 kilo doğurduğunu duydum eskiden sezaryen mi vardı diyorum zaten çok tehlikeli bir durum olursa doktor sezaryene alır acilen bilmiyorum ama ne iri bebekler doğuyo valla.

Bilmiyorum ben eskilerin 5 kilo doğurduğunu duydum eskiden sezaryen mi vardı diyorum zaten çok tehlikeli bir durum olursa doktor sezaryene alır acilen bilmiyorum ama ne iri bebekler doğuyo valla.
Tabiki var annem ablamı 5kg doğurmuş doğurmuş ama kaç dikişle günlerce oturamamış sürekli teyzemler pansuman yapmış falan.sonra ablam 15gun yaşamış bu olay epey eski ozamanlar acil sezeryanda yok vakumla çekmişler belki de ondandır diyor ama gerçeği bilen bir Allah..hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar ve evlatlar versin Rabbim.dogum şekli önemli değil doktorunuza güveniyorsanız ne derse o bence

Amin Rabbım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin bir de ben olumlama yaparım hayatta hep negatifi çağırmam her şeyin guzel ve yolunda gideceğine inandırırım kendimi bunun faydasını çok gördüm ya şöyle olursa ya böyle olursa diyip kötüyü çağırmamak lazım.

Kötüyü çağırmak demeyelim de yaşanmışlıkları gözönünde bulundurmak diyelim anlattığıma,Yoksa bende optimist yaklaşırım olaylara.oylede olmak lazım yoksa çekilmez bu dünya

Son düzenleme:
Çok şükür bebeğimi kucağma aldım tek tesellim sağlıkla kucaklamak. çok acılı oldu spinal aldım. Ağrı eşiğim çok düşük ondan mı bilmiyorum ameliyatta karnıma basınca nefessiz kaldım ameliyat ekibi bile korktu sakinleştirici yaptılar,öldüm böyle acı yok Bebeğime gelince kilosuyla baş çevresiyle korkuttular çocuk 3650 başı 35cm çıktı o da genel ortalamaymışÇok bozuldu moralim beklesem kendi sancımla olacaktı belki demekten kendimi alamıyorum. Dört bu çocuk diye diye kesildim nasıl bu kadar fark olur anlamıyorum ya. Geçti artık tabi hayırlısı bu deyip artık oğluşuma odaklanıcam.

Canım iki devlet iki özel birde radyolojiye ölçtürdüm güya orası net ölçermiş. Hepsi de dört ve üzeri dedi sonuç 3650. Seni etkilemek istemem ama benim durum bundan ibaret. Başı geçmez omzu takılır sp olur dediler korkumdan ve de dokuz ay taşıdım bişey olursa ömrüm boyunca kendimi suçlarım diye ikna oldum napıym

Kiloyu bebeğin karın çevresinin ölçümü ile hesaplıyorlar. O da son zamanlarda bebeğin pozisyonundan dolayı yanıltabiliyor. Sağlıkla kavuşmuşsunuz ya en önemlisi o. Allah analı babalı büyütsün.

Amin Allah razı olsun tek tesellim bu. Darıaı tüm bekleyenlere olsun inşallah.

Gözün aydır canım kavuştun bebegine çok şükür darısı bizim basımıza kac haftalıkken oldu

Kızlar ben oglumda hastane cantasıma hurma da koymuştum dogar dogmaz ilk ondan verdik bebege daha önce yazan oldu mı bilmiyorum da. O da cene kaslarını geliştiriyomus daha kuvvetli emmesini saglıyomus gercekten de senelerdir emiyomus gibi güzel güzel emmişti :)

Ya inanamıyorum ya nasıl bu kadad fark olur. Bende en iyisi onları dinlemeyeyim normal doğum için bekleyeyim. Buarada gözünagdın canım artık sıkma canını çok şükğt bebişini sağlıkla aldın ya kucağına önemli olan o

Evet biz de koyduk:))

Kizlar dun gece karin agrisi ve hafif sanci ile uyandim.Dedim sanirim dogum sancilarim baslayacak.Baya da uzun surdu..Hic bu kadar uzun surmemisti ama sonra bicak gibi kesildi ve devam etmedi..Kizim daha gelmeyecek heralde.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…