2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar özelfe muayene olup devlette doğum yapacak olan var mı aramızda? Ben şehir değiştirdim burada 2 muayene felan kaldı onu özele gideyim diyorum. Doğum u normal istediğim için develte gideyim diyorum. Zaten devlette gece nöbetci doktor kimse o ilgilencek sonuçta. Yani açıkcası özele para veremiycem onun da etkisi çok. Sizce sorun yaşar mıyım nasıl bir sorun yaşarım ya da?

Kızlar bugün 36+2deyiz kontrol vardı.cok şükür herşeyi iyi 1 hafta önde oğlum 3200 olmuş kilosu.normalde olabilir sezeryanda sen yinede dikkat et yediklerine dedi.dogum odası, kalacağım oda hepsini gezdim ebelerin hepsiyle tanıştım.cok tatlı insanlar insaALLAH doğumdada öyle tatlı olurlar Allah yavrusunu kucağına alanlara sağlıkla büyütmeyi,yavrusunu bekleyenlerede sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun insaALLAH

Güzel dilekler içim hepinize teşekkür ederim. Sabah 10:28de kızımı kucağıma aldım. Epidural şansını kaçırmıştım o yüzden biraz ağrılı ve acılı bir süreç oldu. Ama bitti şükür. Darısı başınıza. Allah sağ salim evlatlarınızı kucağınıza versin inşallah.

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Ben özele gidiyorum canım aynı zamanda devlete de gittim doğumu devlette yapacağım

Aaa masallah ne guzel benim muaynem de yarin insallah kilosu artmistr benim bebegimin de

Amin.İnşallah bize de nasip olur özelde mi yaptın devlette epidural vurmuyorlar o şans hiç yok Doğumun nasıl oldu biraz anlatabilirmisin canm

Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.bebek kaç kg doğdu? Dikiş oldumu? Normal doğum için hazirlanmismiydin hiç?çok güzel bir doğumun olmuş anlaşılan darısı başımıza
3bucuk kilo dogdu ikinci gebeligimdi ve hic dikisim olmadi

Pazartesi günü sezaryan doğumla bebeğimi kucağıma aldım, şükür
bizler iyiyiz... emmeye alışmaya çalışıyoruz ikimiz de.. hala hastanedeyiz.
Gözünüz aydın.Allah saglıklı uzun ömür versin.
Selam kızlar doğum yaptım 2 saat önce. Çok şükr oğlumu aldım kucağıma ama yalan söylemiycem çok zor geçti doğumum. Ben ikinciyi kolay sanırken bu daha zor oldu.
hadi. çok şükür kurtulmuşsun. Allah saglıklı uzun ömür versin

Herkese yapılıyor evet aslında keşke ultrosanda görseler ne güzle olur
Aynen bana bakılmadı pazartesi sorcam doktora sadece eahim uzunluğun iyi demişti onun dogumla alakası var mı bilmiyorum ultrasonla bakarken dedi onu da hiç alttan muayene etmedi doktorum

Aynen bana bakılmadı pazartesi sorcam doktora sadece eahim uzunluğun iyi demişti onun dogumla alakası var mı bilmiyorum ultrasonla bakarken dedi onu da hiç alttan muayene etmedi doktorum
Ultrosanda görebiliyorlar rahimi aslında kapalılığını uzunluğunu.Bana da 16 haftada rahim ağzı kapalı uzunluğu iyi demişti açıklık için kemiklere bakıyorlar heralde

Kizlar benim de kontrolum vardi bugun.39+4 um.Bebegim masallah iyi.Hareketleri,kalp atisi,gelisimi,suyu normal..Yine 0 sanci.Hic yok sancim..Doktorum saliya kadar bekleyelim dedi.Sancin gelmezse sali sabah suni sanci verelim.Bebek gelirse normal dogum deneriz dedi.Olmaz ise sali gunu sezeryanla alinacak..

Maşallah sağlıcakla gelsin tüm kuzular kaç kilo olmuş sizinki? Bizimde bugündü kontrol bizimde iyi herşeyimiz hamdolsun.cati muayenesi yapmadı yapmayacakmış da doğum sırasında bakacağım dedi doktorumuz.sizde normal istiyorsunuz sanırım Allah gönlünüze göre versin

@clementine kruczynski Hadi hayırlısı canm inşallah normal olur. Suni sancı verilince yüksek ihtimalle gelir bebek inş geçen yıl arkadaşımın hiç açılması yoktu suni sancıyla doğum yaptı ben hastaneyken 1 cm açılmayla gelen kızlar sabahına suni ile doğurdular ikiniz içinde en iyisi hayırlısı olur inş

Amin insallah. 3 kilo 350 gram dedi ama eksik de olabilir fazla da dedi.Evet normal istiyorum hayirlisi ise..Olmazsa da bebegimin sagligi icin hangisi uygunsa:))Hepimizin bebekleri saglikla gelsin insallah.

Sagol canim.Amin insallah..Belki o zaman kadar kendi sancilarim gelir.Onu umut ediyorum oncelikle.Olmaz ise de insallah suni sanci ile olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…