2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar 1 saat once bebek baya bir hareketlendi kasilmam oldu.Biraz siddetliydi.Su anda da sirtimdan belime ve karnima yayilan cok hafif sancimvar.Gaz sancisi mi acaba diyorum..Umutlanmak istemiyorum.Kasiklarimda da var..
Belki dogum sancısıdır canım benimde düzensiz ağrılarım cok oluyo artık gelsin diye bekliyorum 40 haftalık olduk bugun kızımın gelmeye niyeti yok pek sezaryen istemedikçe sezaryen olacak diye korkuyorum

Belki dogum sancısıdır canım benimde düzensiz ağrılarım cok oluyo artık gelsin diye bekliyorum 40 haftalık olduk bugun kızımın gelmeye niyeti yok pek sezaryen istemedikçe sezaryen olacak diye korkuyorum
Ben de istemiyorum hic sezeryan ama benim de bu gidisle sezeryan olacak..Benim de pazartesi gunu 40 haftalik olacak..Sen bekleyecek misin 42 ye kadar.Bana sali gunu suni sanci verilecek.

Kizlar 1 saat once bebek baya bir hareketlendi kasilmam oldu.Biraz siddetliydi.Su anda da sirtimdan belime ve karnima yayilan cok hafif sancimvar.Gaz sancisi mi acaba diyorum..Umutlanmak istemiyorum.Kasiklarimda da var..
Doktor aynen bana bunu tarif etti ve yarim saatte bir oldugunda beni ara dedi

şimdi muayeneden çıktım Bebiş 3800 olmuş nst de 75 lerde düzensiz sancı çıktı doktor senin Baya ağrıların var dedi doğum yaklaşmış dedi bende hissetmiyorum bu ağırları dedim ne güzel işte dedi :/// dört gün sonra tekrar kontrole çağırdı

Kızlat bugün ki nst sonucum. Sizce durum ne?

Eklentiler

• IMG_20191109_203718.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 104
Yok canım hissetmiyorum. Arada bebek aşağı bastırıyor. Ve karnımda sağ tarafta baskı oluyor bebek hareketleri diye düşünüyordum hep yani öyle hissediyorum. Bir de belim ağrıyor okadar.
Benimde öyle ama senin daha var tahmini doğuma belki 40 görmezsin sen benim o zamanlar çok azdı sancı

Ben de istemiyorum hic sezeryan ama benim de bu gidisle sezeryan olacak..Benim de pazartesi gunu 40 haftalik olacak..Sen bekleyecek misin 42 ye kadar.Bana sali gunu suni sanci verilecek.
Valla bilmiyorum ki pazartesi doktora gitcem doktor ne derse artık ona göre ama Hersey normal derse beklerim bir hafta daha falan canım sende aslında bir hafta daha bekleyebilirsin sanki Hersey normalse ne diyo doktor

Merhaba kızlar ben aralık annesiyim Allah kismet ederse. arada burayada girip kontrol ediyorum☺ dogum yapanlari tebrik ediyorum bebisleriyle saglikli bi omur diliyor . Dogum yapacak olanlarada Allahtan sifa ve kolaylik diliyorum size bsy sorcktm . Ben uzandigim zaman ara ara cok kotu carpintim oluyor kalbim hizli hizli atmya basliyor bi sicak falan basiyor tuhaf oluyorum son 2 haftadir boyle haftayada kontorlum var sorcm doktora. Acaba boyle olan var mi normal midir ? Ilk bebegim oldugu icin tecrubesizim. Az once yine oldu hani ciddi bi durumsa hemen gideyim esim israr ediyor gidelim diye .simdiden tesekkurler güzel kalplerinizden opuyorum

Kizlar benimkide asagi inmisti ama arada bir yukari cikip sertlesiyor boyle olan var mi

Sağol sana da hayırlı doğumlar inş Ben yaşamadım anlattığın durumu ama bence doktora git söyle bazı etkiler hamilelikten ama kalp çarpıntısı hafife alınmaz sanki

20.haftalarda çarpıntı için normal demişti bana doktor ama seninde günün az kalmış.Ne olur ne olmaz istersen acilden bi görün

Cnm düzenliyse doğum sancısıdır zaten önce çok şiddetli olmuyor daha sonra şiddetleniyor zamanını takip et

Bende de uzun zamandır çarpıntı var. Doktoruma söylediğimde vücudundaki kan hacim olarak arttığı için zaman zaman çarpıntı olması normaldir dedi. Tansiyonun iyi gidiyor dedi. Yine de doktorunuza mutlaka söyleyin.

Anlattığın şeylerin aynısını yaşıyorum günümüzde aynıymış bugün doktora gittim 1 cm açıklık var dedi ama tek bir sancı yok git pazartesi gel dedi ama benim hiç umudum yok. Benim oğlumda 3200 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…