2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de ikincide kesi olmaz diye ümit ediyordum ama... Doktorum kesi olmasa bile aynı yerden yırtık olacagini bu yüzden kediye ihtiyaç olacağını özellikle iri ve erkek bebekte tehlikeye atilamayacahini söylemişti.
Benim bebeğim de iri ve erkek.dun kontrolümüz vardı 36+2de 3200gr dr normalde olabilir sezeryanda bunu gelecek haftalarda anlarız dedi.kendim 12kg aldım, oğlana iyi bakmışsın dedi çok şükür herşey yolunda doğum şekli düşündürüyor sadece.sizce daha kaç kilo alır?

Kızlar beni bu ara bi ateş basıyor öyle böyle değil..Zaten evde tişörtle geziyorum o bile bunaltıyor bazen.Buz gibi sulara giresim var.Sizde de oluyor mu?Doguramadım gitti ya..

Kızlar beni bu ara bi ateş basıyor öyle böyle değil..Zaten evde tişörtle geziyorum o bile bunaltıyor bazen.Buz gibi sulara giresim var.Sizde de oluyor mu?Doguramadım gitti ya..
Ateş bende de var evde herkes üşüyor ben üşümüyorum sende de yok dimi sancı hala 3 cm mi açıklık beni bu akşam kontrole çağırdılar ama gitmicem tahmini doğum tarihine kadar bekleyeceğiz tekrar tekrar açılmama bakmasınlar zaten çok fena oluyorum:)

Kızlar bende 10 gündür baskı var ama gelen yok ..
Kasılmalarım akşam o kadar fena ki sabah kalkarken vucudum yorgun bi şekilde kalkıyorum..
Normalde gece uyumaz son ayda ama ben ağrı sızı mahvetti ..

Yok canım ya,..sancı,sızı bişey yok daha..En son 3cmdi ve bende gitmek istemiyorum artık.10 günde 3 kez vajinal muayene oldum,yeter bence..Salı gününe kadar dogurmazsam o gün gidicem

Yok canım ya,..sancı,sızı bişey yok daha..En son 3cmdi ve bende gitmek istemiyorum artık.10 günde 3 kez vajinal muayene oldum,yeter bence..Salı gününe kadar dogurmazsam o gün gidicem
Bende öyle yapacam çarşamba yada perşembe gidicem 9 ay 10 gün dolsun da 3 ten fazla açılma olmazsa da suni istiycem.Artık son günler bebek kakasını da yapabilir su gelmeden anlaşılmıyormuş kaka yaptığı.Benim annemin suyu gelmemiş doğumda patlatmışlar keseyi kuru doğum dedikleri şey daha fazla beklemekte istemiyorum.40 dan sonra anne karnında kalmanın bebeğe bir faydası yok diyor uzmanlar

Kızlar ada çayı ahududu yaprağı çayı açılmayı tetikliyormuş diyorlar nette de araştırdım bunla ilgili ebeler videolarında bahsetmişler içmeye çekiniyorum ama içen etkisini gören varmı çevrenizde

Bende de var ateş hiç üşümüyorum özellikle ayaklarım yanıyo annem kızıyo çorap giy diye giyemiyorum çok ateşleniyorum galiba son zamanlar oldugu icin

Kızlar az önce nst den çıktım sancılar çıktı aöa ben hiçbirşey hissetmiyorum. Doktor dedi birşey hissederssn tekrar gel nst ye bağlan. Sancılarınız çıkmış mıydı sizinde doğum yakın mıdır acaba? Çok istiyorum bunhafta doğmak çünkü bebek iri doktor da dedi son güne kalmasa iyidir. Yoksa normal olmaz

Benim nst de çıkıyor sancı ama ben hissetmiyorum hafif bele karnıma geliyor da çok hafif ağrı eşiğim yüksek heralde

Bebek kaç kg sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…