2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben 39+5 im ama hâlâ sancim yok.Hic cikmadi benim simdiye kadar..

Maşallah Normal mi istiyordunuz sizde benimkine de iri dedi normal olurmu bilmem sağlıkla sihhatle gelsinler de
Normal istiyorum o yüzden doktor dedi inşallah 40 haftayı beklemez de daha fazla iri olamdan rahat doğurursun dedi. Yani by hafta gelse iyi olacak bakalım yoksa da kilosu inşallah 4 ü geçmez

Merhaba kızlar, 9 aydır burayı sessizce takip ediyordum
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Darısı başıma. 4 gün önce 37+0'da kontrolüm vardı ve oğlum 3300gr civarındaydı. Biraz büyük bir bebek. 4'ü geçmezse normal doğum istiyorum.

Son 2 gündür regl olacakmışım gibi belimde ve kasiklarimda ağrı olmaya başladı. Sırtım da ağrıyor. Kasiklarimda da basınç hissediyorum. Şüphelenmeli miyim sizce? Sabırsızlanıyorum artık sanırım

Kızlar beni bu ara bi ateş basıyor öyle böyle değil..Zaten evde tişörtle geziyorum o bile bunaltıyor bazen.Buz gibi sulara giresim var.Sizde de oluyor mu?Doguramadım gitti ya..
Bende pervaneyi acik birakiyorum esim isyan ediyor bu kista seni nasil sicak diye

Merhaba,
Ben de sessizce grubu takip ediyordum. 38 artı 5'im bugün itibariyle. Herkesin tarif ettiği şeyler bende de var ateş basıyor, baskı var, adet sancısı gibi ama düzensiz ağrılarım oluyor. inşallah doğum yakındır. Bebeğine kavuşanlara hayırlı olsun, biz bekleyenlere de Allah kolay doğum nasip etsin.

Üç gündür 6 km yol yürüyorum adaçayı içtim iki gündür, haftalardır hurma yiyorum, hamile yogası da yapıyorum başından beri yani elimden geleni yapıyorum biraz da oğlum uğraşsa da çok büyümeden gelse. Benim çatım biraz basıkmış inşallah bu hafta gelir dedi doktorum. Kilosu üç gün önce 3.100 çıktı. Doktor normal doğum yanlısı ve bebeğin çok büyümeyeceğine inanıyor. İnşallah dediği gibi olur. Salı tekrar kontrol var Allah'tan hayırlısı.

Herkese selamlar!

Herkese meraba, bugun miaynem vardi.. Doktor saskinlikla bebegin ve karnimin buyudugunu soyledi beklemiycez dedi iki hafta sonraya planlamistik, onumizdeki cumartesiyi bile beklemeyebilir dedi ama beklerse sali gunu insallah olacakmis..
Akrep burcu olmamasi artik hayal oldu kendim icin kapatiyorum bu konuyu
Bebek yan duruyor 3400 gr dedi tam olcemedi durusundan dolayi.. Hayirlisi sancm baslarsa kosa kosa gidecem

Hayirlisi olsun canim. Benim de sancim gelmezse sali gunu dogum baslatilicak.

Kizlar 1 saat once bebek baya bir hareketlendi kasilmam oldu.Biraz siddetliydi.Su anda da sirtimdan belime ve karnima yayilan cok hafif sancimvar.Gaz sancisi mi acaba diyorum..Umutlanmak istemiyorum.Kasiklarimda da var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…