2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah kolaylik versin sana bis ey sorucam son muaynemde bi anda beklemez bu bebbek cumartesi veya sali alalim dedi.. Planladigimz tarih 39 dan sonraydi. Yani benim bebegim de ilerden gidiyor ayni durum mu oldu ki acaba

Allah kolaylik versin sana bis ey sorucam son muaynemde bi anda beklemez bu bebbek cumartesi veya sali alalim dedi.. Planladigimz tarih 39 dan sonraydi. Yani benim bebegim de ilerden gidiyor ayni durum mu oldu ki acaba
Doktorun plasentaya bakmadı mı canım benim daha önce ikiz kaybim var bu yüzden plasentadan dolayı o yüzden o kadar erken olacam canım zaten 37 haftalık olacam yani riskli bir hafta değil

Kizlar
Kızlar 36 haftalığım bebişim çok hareketli akşam özellikle belime sırtıma kasığıma sancı giriyor doğum yakın mı dersiniz daha erken ama
Valla bitanem bende zaman diyorum bayagi esyalari hersey hazir onu bekliyorum sadece gun icinde cok kasilmam oluyor birde bugun akintim mi oldu su mu geldi bilemedim bebegin suyu olsa sancim olurdu diye dusunuyorum bende napacagimi bilmez halde bekliyorum

Doktorun plasentaya bakmadı mı canım benim daha önce ikiz kaybim var bu yüzden plasentadan dolayı o yüzden o kadar erken olacam canım zaten 37 haftalık olacam yani riskli bir hafta değil
Sağlıkla alırsınız inşallah kucaginiza. Bana da doktor plesanta yaslanmis pazartesi yi beklemem diyor son haftanın içindeyim ben. Bu yaşlanmanin çocuğa zararı mi oluyor.ben normal dogumu beklemek istiyordum

Sadce bu kadar yorum yapti bi anda beklemez deyince şok olduk. Ultrasondan bakti plasenteya oyle mi bakiliyor cumartesi rahim incelmeme bakicak

Kızlar doktor suni sancı bebeği sıkıntıya sokabilir dedi :/ acaba suni sancı bebeği doğum kanalına itmez mi ki

Yaa hayırlısı olsun canım önemli olan bebeğin Sağlıkla gelmesi. Sen sıkma canını

Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün, şükür minikte sende iyisiniz

3600 çokta fazla bi kilo değil canım benimki 3900 suni sancı neden denemiyor doktorun plesanta yaşlanınca normal dogum olmuyor muymuş

Kızlar birkaçgün önce Doğum eğitimi aldım okadar faydalı bilgiler edindim. gebe bilgisi olmadığı şeyde doktoruna yani bilene güvenip teslim oluyor ama burada herşey hakkında ve sonuçları ile ilgili bilgi verdi ebe ve hastane ortamının doğumu durdurduğunu su gelse bile kontrollerü bir şekilde sancıların mahremiyeti olan bir yerde evde çekilmesi gerektiği bilgisini verdi bu Doğumu ve açılmayı kolaylaştırıyor doktor ve hastanenin sonucu açılma olmadığı ve sonucun nasıl sezeryana döndüğünü çok güzel ilmiyle anlattı Burada hepsini anlatmak paylaşmak çok isterim ama imkansız doğumlarınıza sahip çıkın özellikle ilk doğumlarınız ise benim ilki sezeryan o yüzden normal bir Doğum için herşey daha zor.

Kızlar doktor suni sancı bebeği sıkıntıya sokabilir dedi :/ acaba suni sancı bebeği doğum kanalına itmez mi ki

Ben iter diye biliyorum ama drlar biraz sezeryan yanlısı artık saat falan her şey ellerinde. Benim 2.doğum olacak ilki normal bebek doğum kanalına yan duruyor seninki gibi direk ameliyat günü verdi bu hafta muayenede. Haftaya salı gidip günümün bitmesini beklemek istiyorum sancı gelmezse suni verin razıyım dicem. Bi denemek istiyorum. Strese sokuyormuş bebeği ama ilki de suni oldu zaten napayım

Anladım canım normal olur o zaman inşallah doğumun Bende kontrole gittim tık yok sancı falan. Ayın 19 a kadar gelmezse bebek suni sancı verip doğurcan dedi korkuyorum

Hiç korkma suni ve normal sancı arasında çektiğin acı olarak bi fark yok. Sadece kasılma aralıkları sunide daha kısa insanı biraz fazla yoruyor

Hiç korkma suni ve normal sancı arasında çektiğin acı olarak bi fark yok. Sadece kasılma aralıkları sunide daha kısa insanı biraz fazla yoruyor
Açılma olmadan sa suni sancı ile normal dogum olabiliyor mu doktor bana da istersen deneyebiliriz ama suni sanci yuzde elli ameliyat dedi ilk doğumum

Bende aldım eğitim 3 hafta.dedigin gibi güzel şeyler anlatıldı.lakin su gelmesi (bardaktan bosalircasina)durumunda acilen gelinmesi gerektiğini söylediler.nişan gelirse acele edilmemesi gerektiğini anlattılar.ilk doğumum ve normal olsun istiyorum nefes taktikleri yoga plates perine masajı hepsini uygulattilar. Fırsatı olanların gitmesi gereken bir eğitim tabiki

Ebem suyun geldiğinde gece ise sıvı tatlı şeyler tüketip dolan uzanıp nefes egzersizleri yapıp bebeğin hareketlerini kontrol etmemi sonra alt tarafımı kontrol edip kordon sarkması vs varmı diye bakmamı sonra sevdiğim birşeyler yapmamı uyumamı yemek vs yememi söyledi sabah a kadar bekleyebilirsin istersen gece muayene ederim durumun normalde o şekilde bekleyebilirsin uyur dinlenir açılmanı hızlandıracak aroma terapi duş egzersiz yapar öyle geçeriz dedi çünkü Doğumda salgılanan oksitasin hormonunun mahrem karanlık sessiz ortamda salılandığındı bu yüzden evde nekadar vakit geçirirsen okadar kolay Doğum olacağını söyledi.

Oluyor. O tamamen rahim ağzı esnekliğine bağlı demişti dr. Ablam 1 cmle suni aldı normal doğurdu
sagolun. Açılmaya falan bakmadan öyle dedi plesanta yaslandığı için pazartesiyi beklemeyecekmis en geç cumartesi alırız dedi. Ama çevremdeki herkes suni sancı yönünden korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…