Slm kızlar doktora gittim bugün cuma günü sezeryan olacağım bebeğin gelişimi çok önde doktor fazla riske atmak istemedi plasenta yaşlanmaya başlamış bende cuma günü diyecektim ben demeden o dedi banada dua edin lütfen stres sardı şimdiden beni
Allah kolaylik versin sana bis ey sorucam son muaynemde bi anda beklemez bu bebbek cumartesi veya sali alalim dedi.. Planladigimz tarih 39 dan sonraydi. Yani benim bebegim de ilerden gidiyor ayni durum mu oldu ki acaba
Allah kolaylik versin sana bis ey sorucam son muaynemde bi anda beklemez bu bebbek cumartesi veya sali alalim dedi.. Planladigimz tarih 39 dan sonraydi. Yani benim bebegim de ilerden gidiyor ayni durum mu oldu ki acaba
Doktorun plasentaya bakmadı mı canım benim daha önce ikiz kaybim var bu yüzden plasentadan dolayı o yüzden o kadar erken olacam canım zaten 37 haftalık olacam yani riskli bir hafta değil
Valla bitanem bende zaman diyorum bayagi esyalari hersey hazir onu bekliyorum sadece gun icinde cok kasilmam oluyor birde bugun akintim mi oldu su mu geldi bilemedim bebegin suyu olsa sancim olurdu diye dusunuyorum bende napacagimi bilmez halde bekliyorum
Doktorun plasentaya bakmadı mı canım benim daha önce ikiz kaybim var bu yüzden plasentadan dolayı o yüzden o kadar erken olacam canım zaten 37 haftalık olacam yani riskli bir hafta değil
Sağlıkla alırsınız inşallah kucaginiza. Bana da doktor plesanta yaslanmis pazartesi yi beklemem diyor son haftanın içindeyim ben. Bu yaşlanmanin çocuğa zararı mi oluyor.ben normal dogumu beklemek istiyordum
Benim durumda netleşti bebek doğum kanalına yan durduğu için haftasonu kuvvetle ihtimal sezeryan olucak Cuma günü tekrar kontrole çağırdı en fazla bir hafta kadar bekleyebiliriz ama bu süreçte bebeğin kaka yapma ihtimalini ve diğer riskleri göze almanız lazm dedi
Benim durumda netleşti bebek doğum kanalına yan durduğu için haftasonu kuvvetle ihtimal sezeryan olucak Cuma günü tekrar kontrole çağırdı en fazla bir hafta kadar bekleyebiliriz ama bu süreçte bebeğin kaka yapma ihtimalini ve diğer riskleri göze almanız lazm dedi
Canim Sali gunu sabah hastaneye gidip suni sanci alicam derken sali sabaha karsi 3 de suyum geldi..Apar topar hastaneye gittik.Sabah 8 de sancim basladi.4 saat sonra 5 dakikada bire dustu.Gittigimde acilma.1 cmdi ve 1 de yine.1 cmdi.Suni sanci.verdiler.Bebegin kalp atislari dustu ve acilen sezeryana alindim.Bebegime sag salim kavustum ona seviniyorum..Baya bekledim normal.dogum icin ama olmadi.Kizim 3 kilo 100 gram 52 cm dogdu.Saglikli cok sukur..
Amin canım inşallah 3 hafta önden gidiyor oğlum sezeryan olarak spinal tercih ettik kilosu 3600 dedi ama eksik yada fazla çıkabiliyor dedi benim sıkıntı plasentadan dolayı canım o yüzden cuma günü sezeryan olacağım kilodan dolayı değil yani
Kızlar birkaçgün önce Doğum eğitimi aldım okadar faydalı bilgiler edindim. gebe bilgisi olmadığı şeyde doktoruna yani bilene güvenip teslim oluyor ama burada herşey hakkında ve sonuçları ile ilgili bilgi verdi ebe ve hastane ortamının doğumu durdurduğunu su gelse bile kontrollerü bir şekilde sancıların mahremiyeti olan bir yerde evde çekilmesi gerektiği bilgisini verdi bu Doğumu ve açılmayı kolaylaştırıyor doktor ve hastanenin sonucu açılma olmadığı ve sonucun nasıl sezeryana döndüğünü çok güzel ilmiyle anlattı Burada hepsini anlatmak paylaşmak çok isterim ama imkansız doğumlarınıza sahip çıkın özellikle ilk doğumlarınız ise benim ilki sezeryan o yüzden normal bir Doğum için herşey daha zor.
Ben iter diye biliyorum ama drlar biraz sezeryan yanlısı artık saat falan her şey ellerinde. Benim 2.doğum olacak ilki normal bebek doğum kanalına yan duruyor seninki gibi direk ameliyat günü verdi bu hafta muayenede. Haftaya salı gidip günümün bitmesini beklemek istiyorum sancı gelmezse suni verin razıyım dicem. Bi denemek istiyorum. Strese sokuyormuş bebeği ama ilki de suni oldu zaten napayım
Anladım canım normal olur o zaman inşallah doğumun Bende kontrole gittim tık yok sancı falan. Ayın 19 a kadar gelmezse bebek suni sancı verip doğurcan dedi korkuyorum
Kızlar birkaçgün önce Doğum eğitimi aldım okadar faydalı bilgiler edindim. gebe bilgisi olmadığı şeyde doktoruna yani bilene güvenip teslim oluyor ama burada herşey hakkında ve sonuçları ile ilgili bilgi verdi ebe ve hastane ortamının doğumu durdurduğunu su gelse bile kontrollerü bir şekilde sancıların mahremiyeti olan bir yerde evde çekilmesi gerektiği bilgisini verdi bu Doğumu ve açılmayı kolaylaştırıyor doktor ve hastanenin sonucu açılma olmadığı ve sonucun nasıl sezeryana döndüğünü çok güzel ilmiyle anlattı Burada hepsini anlatmak paylaşmak çok isterim ama imkansız doğumlarınıza sahip çıkın özellikle ilk doğumlarınız ise benim ilki sezeryan o yüzden normal bir Doğum için herşey daha zor.
Bende aldım eğitim 3 hafta.dedigin gibi güzel şeyler anlatıldı.lakin su gelmesi (bardaktan bosalircasina)durumunda acilen gelinmesi gerektiğini söylediler.nişan gelirse acele edilmemesi gerektiğini anlattılar.ilk doğumum ve normal olsun istiyorum nefes taktikleri yoga plates perine masajı hepsini uygulattilar. Fırsatı olanların gitmesi gereken bir eğitim tabiki
Bende aldım eğitim 3 hafta.dedigin gibi güzel şeyler anlatıldı.lakin su gelmesi (bardaktan bosalircasina)durumunda acilen gelinmesi gerektiğini söylediler.nişan gelirse acele edilmemesi gerektiğini anlattılar.ilk doğumum ve normal olsun istiyorum nefes taktikleri yoga plates perine masajı hepsini uygulattilar. Fırsatı olanların gitmesi gereken bir eğitim tabiki
Ebem suyun geldiğinde gece ise sıvı tatlı şeyler tüketip dolan uzanıp nefes egzersizleri yapıp bebeğin hareketlerini kontrol etmemi sonra alt tarafımı kontrol edip kordon sarkması vs varmı diye bakmamı sonra sevdiğim birşeyler yapmamı uyumamı yemek vs yememi söyledi sabah a kadar bekleyebilirsin istersen gece muayene ederim durumun normalde o şekilde bekleyebilirsin uyur dinlenir açılmanı hızlandıracak aroma terapi duş egzersiz yapar öyle geçeriz dedi çünkü Doğumda salgılanan oksitasin hormonunun mahrem karanlık sessiz ortamda salılandığındı bu yüzden evde nekadar vakit geçirirsen okadar kolay Doğum olacağını söyledi.
sagolun. Açılmaya falan bakmadan öyle dedi plesanta yaslandığı için pazartesiyi beklemeyecekmis en geç cumartesi alırız dedi. Ama çevremdeki herkes suni sancı yönünden korkuttu