2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İlk bebeğin için mi öyle dedi benim 3 cm açılmam var düzensiz Sancılarım da var 75-80 lerde bende bir kere denemek istiyorum ama insan kararsız kalıyor bebeğin sağlığı için sıkıntıya girsin de istemiyorum.

Suyun dolu dolu gelmesi durumundan 12 saati geçirmemek lazım hastaneye gitmek için enfeksiyon ve bebeğin kalp atışı bakımından.evet evde daha iyi telaşsız bir sanci çekilir. Eben güzel bilgiler vermiş de kordon sarkması durumunu nasıl bakacağız onu anlamadim

Kordon sarkması çok çoook düşük bir ihtimal ama vajina bölgesine elini götürüyorsun ele gelen birşey varmı yokmu kontrol ediyorsun zaten kordon sarkarsa fark ediliyor kesin sezeryan sebebi. İşte kimi 12 saat kimi 38 saat söylüyor hareketleri iyiyse geceyi koştura koştura hastaneye gitmeye gerek yok dedi muayene olursun nst çeker dinlenirsin dedi sabah kadar Ki görümcem suyu geldiğinde hastaneye gitmişti doktor suyun bitmiş açıklık sıfır hemen sezeryan demişti o imza atıp eve gelmişti squat koltuğa in çık merdiven in çık yürüyüş derken 6 saat sonra hastaneye tam açıklıkla gidip normal doğumunu yaptı ablamsa suyu geldiğinde hastaneye yatıp sıfır açıklık var diye kendi sancısı üzerine suni alıp sayısız alttan muayene bağıran kadınların sesleri sonuç Doğum ilerlememedi ve sezeryan oldu. Doğum hikayelerini okuduğum tüm hikayelerde ilerlemeyen doğum hastaneye erken gidilip aç susuz bırakılıp suniyle güçsüz kalındıktan sonra sezeryana dönüyor nekadar kolay Doğum okuduysam ya evde sancı çekip gidiliyor yada imza atıp eve gidip duş egzersiz vs ile vakit geçirme sonucu açılma ilerlemesi ile normal doğum yapabiliyor. Hastane insanı gerçekten çok yoruyor hertürlü Su gelmeside aynı bebek 24 saat dayanabiliyor su geldikten sonra ama ben ebe tuttuğum onun kontorlünde olucaksın için rahatım aksi durumda nst çektirip muayene olup öyle gelir evde vakit geçirirdim kesinlikle su geldikten sonra kontrol altında olunmalı kafaya göre evde biraz daha durayım olmaz

sagolun. Açılmaya falan bakmadan öyle dedi plesanta yaslandığı için pazartesiyi beklemeyecekmis en geç cumartesi alırız dedi. Ama çevremdeki herkes suni sancı yönünden korkuttu

Aman çevreye bakma korkutmaya bayılırlar. Sen bi de doğurduktan sonra gör o çevreyi

Cümlem baya devrik olmuş. Yok ilk bebeğimfe 5cmle yattım suni sancı ile 5.5 saatte doğumum oldu. Yan duran bu bebeğim. Zaten sürekli kontrol altında tutuyorlar bi sıkıntı sezerlerse direk alırlar doğuma. Norml doğum istiyorsan bi dene derim ben suniyi. Ama sonra acı çektiğimle kaldım yine sonu sezeryan oldu da diyebilirsin, iyi ki denemişim normal oldu da diyebilirsin

Görümcenin hikayesine bayıldım. Benimki de gece 1 de suyu geldi öğlen 11 de aradığımda evde kahvaltı yapıyordu hala :) dr unun doğal doğumcu olmasının faydası tabii. Daha sonra hastaneye çağırdı baktı kalp atışları iyi sen bugün eve git dinlen yarın gel dedi. Ertesi gün sancıyla sabah erkenden başladı doğumu. O kadar haklısınız ki hastanede ilerlemediği konusunda. Çoğu yerde nstye bağlayıp sırt üstü yatırıp bağırmamızı izliyolar anca. Ama doğuma eeennn ters pozisyon sırt üstü ve o çatal denilen şey. Onlardan dolayı da çok zor ilerliyor bence.

Üç gün içinde göreceğim artık pazara sanırım dogum yapmış olacağım doktorun söylediğine göre. Yarın herşey belli olacak. Inşallah sağlıkla kolaylıkla kavusuruz bebislerimize

Amin inşallah. Hiçbir şeyi takma kafana. Her ağladığında aç bu diyecekler, 3500gr doğsa bile ay pek bi cılız bu diyecekler, mama versen yetersiz hissettirecekler falan filan. O kadar da yapmazlar dediğin her şeyi göreceksin. Ama önemli olan bebeğin, onun ve senin sağlığınız. Allah hakkınızda hayırlı olanı yaşatsın

Teşekkür ederim rahatlıyor insan yanlız olmadığını görünce . Amin ınşallah hakkımızda hayırlı olanı yaşayalım inşallah

Bir kere olsn denemek istiyorum ama nasip işi artık önemli olan bebeğin Sağlığı

Sağlıkla alırsınız inşallah kucaginiza. Bana da doktor plesanta yaslanmis pazartesi yi beklemem diyor son haftanın içindeyim ben. Bu yaşlanmanin çocuğa zararı mi oluyor.ben normal dogumu beklemek istiyordum
Amin canım inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın. Zararı bebeğe yeterince oksijen gitmez dedi bize bildiğim bu doktorunuzu dinleyin bence yolun sonuna gelmişiz sıkıntı yaşamayalım

Kızlar doktor suni sancı bebeği sıkıntıya sokabilir dedi :/ acaba suni sancı bebeği doğum kanalına itmez mi ki
Benim bildiğim suni sancı normal sancıya göre biraz daha şiddetli zararını tam olarak bilmiyorum tek bildiğim sancı sırasında bebeğe yeterince oksijen gitmiyor farkındaysan kasılma olunca rahat nefes alamıyoruz

3600 çokta fazla bi kilo değil canım benimki 3900 suni sancı neden denemiyor doktorun plesanta yaşlanınca normal dogum olmuyor muymuş
Benim önceki doğumda sezeryan o yüzden mecburen bu da öyle olacak valla kızlar normalde doğurdum sezeryanda iyileşme sürecim hemen hemen aynıydı hatta normaldeki dikişler daha geç iyileşti çünkü çok dikisim vardı 1 ay oturamadım nerdeyse

Hmmm... değil ama yatağın yanındaki ışık açık oluyor hep.. loş bir ışık.
Bebişi rahatsız eden Birsey mi var diye düşünüyorum ben de canım her ihtimali değerlendirmek lazım geçer inş yakında aldığın kıyafetler oldu mu kaç kat giydirdiniz bu arada

Nasıl bildiniz diye sormuştum şansım yaver gitmiş demisti. Ama ikinciyi de bildiği için şans işi değil bence. Bebeğin duruşu hareketi içerdeki değerler rahim ağzı işaret veriyor sanırım.

İki oğlumda da Nişan geldikten iki saat sonra doğurdum. Ben su Nişan sancı fark etmeksizin gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü herkesin doğum şekli ve zamanı farklı.

Kızlar karnın aşağı inmesş olayı doğru mu? Hani görenler diyor aşağı inmiş karnın doğum yakın felan. Beni görenler daha çık yukarıda doğumuna var diyorlar. Ben daha sıkıldım bu hafta doğsaö diyorum ama maalesef hiçbir belirti yok karnımda inmemiş

Ben çok inanmıyorum. İki gebeliğimde de neredeyse hep aşağıda taşıdım bebeklerimi :) ilki 41+0’da ikincis 39+1’de doğdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…