2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Katiliyorum ama artik mecbur kaldim gibi oldu. Tesekkur ederim. Turkiyedeki saglik kuruluslarimizin, hastanelerin kiymetini bilin noolur. insan baska yerde kalinca anliyo kiymetini ben gibi.
Kolay bi dogumunuz olur ins, tesekkur ederim.
Ah prosedürler, inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla bu sureci atlatırsınız

Benim alt karında da bu şekilde bazen iğne batması gibi acı oluyor ama kısa süreli ben hiç önemsemedim yanlış yaptım sanırım her hali gözlemlemek lazım.

Ben de spinal olacam neler yasadin neden zordu
Ben spinalin iğnesi yapılınca nefes almada zorluk yaşadım ameliyat sırasında birşey hissetmedim dikiş atılırken mide acısı ve bulantı çektim sonrasında odaya gelince hiç mide agrım ve bulantım bitmedi 2 gün hastanede hep agri çektim eve gelince biraz rahatladım ama şimdide baş ve boyun ağrısı yaşıyorum bunları yaşamayan çok kişi de ver ben hep tedirgindim acaba yan etkilerini yaşarmayın diye kendini gerçekleştiren kehanet oldu resmen ama dediğim gibi herkeste olmuyor sonuçta özellikle ilk doğum lar daha rahat geçiyor ikincisi daha zormuş

Arkadaşlar pazartesi günü spinal anestezi ile doğum yaptım halen gaz sancısı çekiyorum gazımı çıkaramayınca dikişlerim ağrıyo zaten omuz ağrısından yeni kurtuldum ama gazdan dolayı oturup kalkmakta zorlanıyorum gece bebeğimi bile zor alıyorum kucağıma. İlk sezaryenimde spinaldi ama iki güne hiç ağrım kalmamıştı bu çok zorladı. Dikişlerimde de yanma var göğüslerimde acıyo anlayacağınız zor günler geçiriyorum gaz için varmı tavsiyesi olan.

Hastanede gaz cikarmamistiydiniz?beyaz undan yapilan seyleri birsure yemeyin,lifli ve posali gidalar yiyin.Bol su(günde en az 3lt) kayısı hoşafı tüketin sakiz çiğneyerek yürüyün

Hastanede gaz cikarmamistiydiniz?beyaz undan yapilan seyleri birsure yemeyin,lifli ve posali gidalar yiyin.Bol su(günde en az 3lt) kayısı hoşafı tüketin sakiz çiğneyerek yürüyün
Hastanede çıkardım ama tekrar oluşuyo yediklerimden sanırım dikkat etmeye çalışıyorum ama gaz biriktiğinde dikişlerim geriliyo. Tqvsiyeleriniz için teşekkür ederim

Kızlar devlette sezeryan oluyor mu? Ben özeke gidiyorum muayeneye ama doğuma devlete gidcem özele maddş olarak gidemiyorum. Ama özeldeki doktorum dedi haftaya pazara kadar bekleriz gelmezse sezeryan. Acaba devlet sezeryan yapıyor mu bilgim yok

Ve devlette doktorum yok bu haftaiçi bi gidip sezeryan ı konuşsam mı devlette acabaa

Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Sadece sağ kasığıma bir şey batıyor gibi oluyor. Geçiyor hemen ardından kısa süreli. Ara ara gidip gelio. Doğum sancısı belden başlar diye okudum ama böyle de olur mu

Belki kişiden kişiye değişiyordur baska türlü sancınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…