2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben doğurdumm suni sancı işe yaramadı iki gündür sezaryene aldılar bebek iri iri dediler 3.500 kilo doğdu çok şükür biz iyiyiz bebegimde bende daha sütüm gelmedi yatıyorum iki saat önce doğum yaptım mesajşarı okuyamdım darısı bekleyenlere inşallah Hayırlısıyla

Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Gözün Aydın Allah ananlı babalı büyütsün kavuşmuşsun bebeğine sağlıkla büyüt inş.Suni de hiç açılma olmadı mı en son kilosuna kaç demişlerdi

Kayisi suyu ayaklari ve beli sicak tut evin icinde bol bol yuru

Slm kızlar ben doğum yaptım cuma günü spinal oldum ama inanılmaz ağrılarım var ameliyat bölgem yanıyor resmen geçen Sezeryanim çok rahattı gaz sancisida çekiyorum bebeği emzirmekte zorlanıyorum gaz için önerisi olan var mı

Gözün Aydın Allah ananlı babalı büyütsün kavuşmuşsun bebeğine sağlıkla büyüt inş.Suni de hiç açılma olmadı mı en son kilosuna kaç demişlerdi
Sagol canım teşekkür ederim son radyoloji ölçtü kilosunu 3.900 dedi ben o kesindir diye düşünmüştüm ama 3.500 doğdu iyi kilosu sağlıgı çok şükür daha sütüm gelmedi mama veriyoruz emiyo ama süt yok

Allah anali babali buyutsun bitanem ikinizde iyisiniz cok sukur gerisine hic takilma

Anladm canm inşallah biran önce sütün gelir suni sancı nasıl bişey çok ağrılı mı hiç açılman yoktu dimi senin sezeryana gidiş süreci nasıl oldu

Hayırlı olsn sağlıkla büyüt inşalalh.Aktarlarda anne çayı var rezene ile karışık cay o gaza iyi geliyor diyorlardı birde yemeklere kimyon at gaz çıkarıyor

Hadi maşallah size sağlıkla hayirlarla büyüt inşallah.

Hayirli olsun sutun de gelir insallah hayirlisi

Gözün aydın canım avluyu sıcak suya batırıp göğsüne koy işe yarar belki

Spinal anestezi yaptilar ankara sehir hastanesi
Şehir hastanesinde memnun kaldınız mı sezeryandan. Bende kendi şehrimdeki şehir haataneesine gitmeyi düşünüyorum ama doktorum yok orada muayene için özele gidiyorum. öyle aniden sezeryan için de gidilmez şehir hastanesine herhalde. Bu hafta normal doğurmazsam vuma günü felan gideyim şehir hastanesine sezeryan içim bi konuşayım. Çünkü özeldekş doktorum pazar günü son bekleme süresi dedi 40 a giriyorum haftaya pazar daha beklemeyelim dedi

Ben dogum yapmadim canim arkadasim.yapti ekim ayinda.. Cok memnun muaynelere de orata gidiyordu, ilk ikisi sezeryan oldugundan dogum sezeryandi zaten. Ankara sehir hastanesi yeni bir hastane cok memnun kalmis cok ilgili davranmis doktorlar hemsireler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…