Kızlar dün muayeneye gittim yine açılma hiçbirşey yok kafası yukarıda. Kanala daha girmemiş. İnşallah bu hafta gelir artık ya apzar gününe kadar bekleriz dedi doktor sonra tehlikeli olur
Kızlar ben doğurdumm suni sancı işe yaramadı iki gündür sezaryene aldılar bebek iri iri dediler 3.500 kilo doğdu çok şükür biz iyiyiz bebegimde bende daha sütüm gelmedi yatıyorum iki saat önce doğum yaptım mesajşarı okuyamdım darısı bekleyenlere inşallah Hayırlısıyla
Gözünaydın güle güle sağlıkla büyüt evladını. En son ki ultrasonda kaçtı kilosu?suni şancı çok mu kötü çok acı çektin mi,sezeryan olarak spinalmi oldu epiduralmi neler hissettin onda da? Kendini iyi hissettiğinde doğum hikayeni paylaşır mısın bizimle
Kızlar dün muayeneye gittim yine açılma hiçbirşey yok kafası yukarıda. Kanala daha girmemiş. İnşallah bu hafta gelir artık ya apzar gününe kadar bekleriz dedi doktor sonra tehlikeli olur
Bebek baş geliş pozisyonunda mı dönmemiş mi hiç beklenebilir ben bekliyorum normal doğum belirtisi olduğu için kendimde beklemek istedim çünkü illa tahmini doğum tarihinde doğacak diye bişey yok ki mutlaka sapma oluyor doktor kendi dedi bir hafta kadar sapma olur diye herkesin adet döngüsü 28 günde bir değil sonuçta bende kanala girsin diye bekliyorum Normali deneyeceğim olmazsa SeZeryan
Bebek baş geliş pozisyonunda mı dönmemiş mi hiç beklenebilir ben bekliyorum normal doğum belirtisi olduğu için kendimde beklemek istedim çünkü illa tahmini doğum tarihinde doğacak diye bişey yok ki mutlaka sapma oluyor doktor kendi dedi bir hafta kadar sapma olur diye herkesin adet döngüsü 28 günde bir değil sonuçta bende kanala girsin diye bekliyorum Normali deneyeceğim olmazsa SeZeryan
Gece hastaneye gittik canım. Eşim panik biraz ben gerek yok dedim ama nst ye bağlandım bişi çıkmadı adet sancısı gibiydi zaten sancım. Açılmama baktı 2 cm. Yarın zaten kendi dr me randevum var gidicem bakalım
Amin insallah.Darisi tum bebek bekleyenlerin ve bebek isteyenlerin basina.Sezeryan oldum canim.Suyum geldi.Sancim da vardi ama acilma 1 cm de kaldi.Bebek dogum kanalina yerlesemedi.Kordon dolanmis boynuna 3 kez.Kalp atislari da dusunce sezaryene alindim.40+1 de dogdu bebegim. 3 kilo 100 gram .Boyu 52 cm.
Amin insallah.Darisi tum bebek bekleyenlerin ve bebek isteyenlerin basina.Sezeryan oldum canim.Suyum geldi.Sancim da vardi ama acilma 1 cm de kaldi.Bebek dogum kanalina yerlesemedi.Kordon dolanmis boynuna 3 kez.Kalp atislari da dusunce sezaryene alindim.40+1 de dogdu bebegim. 3 kilo 100 gram .Boyu 52 cm.
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin benim de korkum suniyi aldıktan sonra bebeğin kanala yerleşmemesi benim kide yan duruyor kanala kimi bebekleri doktorlar kanala sokuyormuş ama sanırım onlarda risk almıyorlar