2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Arkadaşım sarılığı en güzel bol emzirerek atlatılır sarılık uyku yaparmıs hemde çabuk yoruluyorlar uykuya dalıyorlar uykuya dalmaması için memede burnuna falan dokunun ki emmeye devam etsin bence emzirme aralığınız en fazla 2 saat olsun 3 saat çok fazla

Migros da maltana diye içecek var gerçekten süt yapıyor bi şişe için 3 4 saat sonra farkı görüceksiniz 3.5 tl falan sanırım

Kan almadan nasıl olcecekler sarılığı diyelim çok yükselmiş ışık verilecek bence yanlış bir mantık benim oğlumda da verdik sürekli kan düşüyordu sürekli

Benim bebeğimin de sadece burnu sarıydı dr vücuduna inmediği sürece sorun yok dedi hiç kan aldırıp ölçmedik şu an geçti sarılığı

İlk gunlerde anneye bagimlilik da olabiliyor, memede uyuyor mu bi bak bakalim belki gaz deildir problem

Bugun 40. Haftamiza girdik cati kontrolu yapildi ama hic aciklik yoktu canim cok acidi hafiften adet agrisi var kanamam falan olursa hemen hastaneye mi gitmeliyim ?

İlk gunlerde anneye bagimlilik da olabiliyor, memede uyuyor mu bi bak bakalim belki gaz deildir problem
Evet memeyi azıcık emiyo uyuyo koyunca geri uyanıyo yine azıcık emiyo koyunca uyanıyo ama bu günde bi kere falan oluyo oda cok uzun sürüyor 4 5 saat falan onun dışında yapmıyo

Evet memeyi azıcık emiyo uyuyo koyunca geri uyanıyo yine azıcık emiyo koyunca uyanıyo ama bu günde bi kere falan oluyo oda cok uzun sürüyor 4 5 saat falan onun dışında yapmıyo
Benim kızımda akşam 7 gibi başlıyo gece 1e kadar böyle. Az az emip burakıyo gazı çok oluyo uyuyamıyo ememiyo sanki doymuyo kıvranıyo sürekli. Ama gündüz çok güzel emer sonrada uyur sıkıntısı akşam hep aynı saatlerde başlıyo.

Benim bebeğimin de sadece burnu sarıydı dr vücuduna inmediği sürece sorun yok dedi hiç kan aldırıp ölçmedik şu an geçti sarılığı
Kaç gün sonra geçti sarılık? Benim bebeğimin de geçiyor çok şükür burnundaki sarılığı da geçti güneşe çıkardım baya iyiygeldi.InsaALLAH Tamamen geçmiştir

Migros da maltana diye içecek var gerçekten süt yapıyor bi şişe için 3 4 saat sonra farkı görüceksiniz 3.5 tl falan sanırım
Çok şükür sütüm çoğaldı dereotu tahin helvası ve et sulu tarhana çorbası ve bol suyla.ama dediginizi de yapabilirim yetsin yeterki cocuguma:)

Aynen ya Bizimde aksam oluyo gazdan bencede dedigin gibi gündüz öyle değil ama aksamları tutunca bi uyuyamıyo ememiyo kızımızı oluyo kendini sıkıyo

Aynen ya Bizimde aksam oluyo gazdan bencede dedigin gibi gündüz öyle değil ama aksamları tutunca bi uyuyamıyo ememiyo kızımızı oluyo kendini sıkıyo
Galiba kolik bir bebek bebeğiniz .instagramda kolik ve gazlı bebekler için masaj tekniği vardı youtubeda da vardır belki faydası olur.her beslemeden sonra gazını çıkarıyorsunuz degilmi?

Aynisini yasiyorum ben de dun muaynemiz vardi gaz olmaz baslarda bebeklerde dedi doktor, memede uyuyor bildgin yatagina koyunca aciyo gozleeini ciglik cigliga, tekrar aliyorum tekrar memede uyuyor. Kendini guvende hissetmek istiyorlar

Kızlar birkaç gündür bebegimin burnu felaket tıkalı..Serum fizyolojik,burun aspiratoru falan işe yaramadı.Doktor da başka bişey veremem dedi.Ememiyor yavrum burnundan dolayı.Ne yapabilirim?

Böyle kendini suçlayıp stres yaparsan nasıl gelecek sütün? Bebeğin ilk kakası mekanyum sterildir kaka yapsada, bebekte enfeksiyon yaratmaz bu durum. Bebek karındayken kaka yapmışsa bebeğin tırnakları yeşil renkte olur ve çıkmaz boyle bi durum varmı, bebeğin enfeksiyon wbc değeri kaç çıkmış.yeni doğan bebeğin kakadan veya ilk günden enfeksiyon kapmış denmesi bana abes geliyor cnm.

Canim oncelikle gozun aydin. Gecmis olsun bebegin icin üzüldüm ama kendini suclama. Doktorun dedigi olmayada bilirdi. Ben 42 haftam dolmak üzereyken suni sanci ile dogum yapmistim kakasini filan da yapmamisti. Seninde oyle olabilirdi . Baska sorunlarda olabilirdi ama sen bilemezsin bunu. Sen rahatla dua et insallah iyilesecek minigin. Hersey guzel olacak ama sen stres yapma :)

Canım o dediğin değer 29 bin mi 29 mu ne öyleydi. Sonra serumla felan düştü 21 e. Crp baktılar sıfır çıktı. Enfeksiyon değilmiş dediler. Beslenme sorunu varmış bu gece de kalacak besleyecekler mama ile eğer kusmazsa çıkartacaklar

Acaba sütüm ne zaman gelir kızlar dün çıktım hastaneden bebeğim yoğun bakımda beslenme sorunu varmış. Pompa aldım 2 saatte bir deniyorum sağıyorum ama hiçbirşey yok inşallah gelir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…