Bende iki.saatte bir emziriyorum ve hemen ardından mama.veriyorum yine de sarılık var sanirim.degeri çok.fazla.cikmaz belki.ama yine de tedirgin oluyorum.kakasini da yapıyor beslenmesi de iyi geliyor bana ama.neden geçmediğini anlayamiyorum.hatta bugün tekrar bir saatte emzireyim hastaneye gidene kadar birde öyle.deneyim
Arkadaşım sarılığı en güzel bol emzirerek atlatılır sarılık uyku yaparmıs hemde çabuk yoruluyorlar uykuya dalıyorlar uykuya dalmaması için memede burnuna falan dokunun ki emmeye devam etsin bence emzirme aralığınız en fazla 2 saat olsun 3 saat çok fazla
Bizdende sürekli kan alıyorlar.hatta azonce yine aldılar.hatta alan hemşireye sordum kan aldıkça yükselir diye kan alınmadan bilinemez ki hem çabuk yeniler vücudu kanı dedi.esim bile dalga geçti o nebiçim soru mühendis adam bunu sorarmi diye.delircem napcam şaşırdım.ama benin çocuğum baygın yatıyor uyandirmada güçlük çekiyorum uyanincada bir 10-15dk meme alincaya kadar savas veriyoruz azicik emiyor sonra memede uyuyor sonra mama veriyorum doymuyor diye.napcam ben akıl verin lütfen ya
Kan almadan nasıl olcecekler sarılığı diyelim çok yükselmiş ışık verilecek bence yanlış bir mantık benim oğlumda da verdik sürekli kan düşüyordu sürekli
Kızlar gaz ve uyku problemi yaşayan var mı ya benim kız günde bi kere saatlerce uyumuyo emiyo tam uyuyo yatırıyorm kızarıyo ağlayarak kendini sıkarak geri uyanıyo napcam bilmiyorum iki fincan rezene iciyorum günde
Bugun 40. Haftamiza girdik cati kontrolu yapildi ama hic aciklik yoktu canim cok acidi hafiften adet agrisi var kanamam falan olursa hemen hastaneye mi gitmeliyim ?
Evet memeyi azıcık emiyo uyuyo koyunca geri uyanıyo yine azıcık emiyo koyunca uyanıyo ama bu günde bi kere falan oluyo oda cok uzun sürüyor 4 5 saat falan onun dışında yapmıyo
Evet memeyi azıcık emiyo uyuyo koyunca geri uyanıyo yine azıcık emiyo koyunca uyanıyo ama bu günde bi kere falan oluyo oda cok uzun sürüyor 4 5 saat falan onun dışında yapmıyo
Benim kızımda akşam 7 gibi başlıyo gece 1e kadar böyle. Az az emip burakıyo gazı çok oluyo uyuyamıyo ememiyo sanki doymuyo kıvranıyo sürekli. Ama gündüz çok güzel emer sonrada uyur sıkıntısı akşam hep aynı saatlerde başlıyo.
Kaç gün sonra geçti sarılık? Benim bebeğimin de geçiyor çok şükür burnundaki sarılığı da geçti güneşe çıkardım baya iyiygeldi.InsaALLAH Tamamen geçmiştir
Benim kızımda akşam 7 gibi başlıyo gece 1e kadar böyle. Az az emip burakıyo gazı çok oluyo uyuyamıyo ememiyo sanki doymuyo kıvranıyo sürekli. Ama gündüz çok güzel emer sonrada uyur sıkıntısı akşam hep aynı saatlerde başlıyo.
Galiba kolik bir bebek bebeğiniz .instagramda kolik ve gazlı bebekler için masaj tekniği vardı youtubeda da vardır belki faydası olur.her beslemeden sonra gazını çıkarıyorsunuz degilmi?
Aynisini yasiyorum ben de dun muaynemiz vardi gaz olmaz baslarda bebeklerde dedi doktor, memede uyuyor bildgin yatagina koyunca aciyo gozleeini ciglik cigliga, tekrar aliyorum tekrar memede uyuyor. Kendini guvende hissetmek istiyorlar
Annelik nekadar zormuş kızlar bir de böyle bebeğinizi yanınızdan alddıklarında çok fema oluyor insan. Kendi can acımı unuttum kızıöı düşünüyorum yoğun bakımda ve birkaç gün kalacakmış besşrnemiyor. 40 artı 4 de doğdum normal çok istedim olmadı ama doktorum beklemeyelim dmeişti dinlemddim dedüm özel hastane sezeryana yönlendiriyor bilerek. O yüDen kendiö 3 4 gün daha bekledim ve bugün sezeryam oldum doktor açar açmaz bebeği çıkarırkem dedi bak sana demiştim bekleme kakasını yapmış çocuk. Ne bileyim ya çok üzülüyorum belki de ondan kızım enfeksiyon kaptı kurban oluruö ya. Nereden bilebilirdim ki of.. Tek tavsiyrm doktorları dinleyin ya evet belki çoğu zaman sırf kolaylık olsum diye sezeryam diyorlat ama sonra benim gibi aksilik yaşarsanız kendinizi çok suçlarsınız.. Düşünmemeye çalışıyorum geçecek diyoruö bebeğim iyi olacak diyorum ki sütüm gelsin ama....
Böyle kendini suçlayıp stres yaparsan nasıl gelecek sütün? Bebeğin ilk kakası mekanyum sterildir kaka yapsada, bebekte enfeksiyon yaratmaz bu durum. Bebek karındayken kaka yapmışsa bebeğin tırnakları yeşil renkte olur ve çıkmaz boyle bi durum varmı, bebeğin enfeksiyon wbc değeri kaç çıkmış.yeni doğan bebeğin kakadan veya ilk günden enfeksiyon kapmış denmesi bana abes geliyor cnm.
Annelik nekadar zormuş kızlar bir de böyle bebeğinizi yanınızdan alddıklarında çok fema oluyor insan. Kendi can acımı unuttum kızıöı düşünüyorum yoğun bakımda ve birkaç gün kalacakmış besşrnemiyor. 40 artı 4 de doğdum normal çok istedim olmadı ama doktorum beklemeyelim dmeişti dinlemddim dedüm özel hastane sezeryana yönlendiriyor bilerek. O yüDen kendiö 3 4 gün daha bekledim ve bugün sezeryam oldum doktor açar açmaz bebeği çıkarırkem dedi bak sana demiştim bekleme kakasını yapmış çocuk. Ne bileyim ya çok üzülüyorum belki de ondan kızım enfeksiyon kaptı kurban oluruö ya. Nereden bilebilirdim ki of.. Tek tavsiyrm doktorları dinleyin ya evet belki çoğu zaman sırf kolaylık olsum diye sezeryam diyorlat ama sonra benim gibi aksilik yaşarsanız kendinizi çok suçlarsınız.. Düşünmemeye çalışıyorum geçecek diyoruö bebeğim iyi olacak diyorum ki sütüm gelsin ama....
Canim oncelikle gozun aydin. Gecmis olsun bebegin icin üzüldüm ama kendini suclama. Doktorun dedigi olmayada bilirdi. Ben 42 haftam dolmak üzereyken suni sanci ile dogum yapmistim kakasini filan da yapmamisti. Seninde oyle olabilirdi . Baska sorunlarda olabilirdi ama sen bilemezsin bunu. Sen rahatla dua et insallah iyilesecek minigin. Hersey guzel olacak ama sen stres yapma :)
Böyle kendini suçlayıp stres yaparsan nasıl gelecek sütün? Bebeğin ilk kakası mekanyum sterildir kaka yapsada, bebekte enfeksiyon yaratmaz bu durum. Bebek karındayken kaka yapmışsa bebeğin tırnakları yeşil renkte olur ve çıkmaz boyle bi durum varmı, bebeğin enfeksiyon wbc değeri kaç çıkmış.yeni doğan bebeğin kakadan veya ilk günden enfeksiyon kapmış denmesi bana abes geliyor cnm.
Canım o dediğin değer 29 bin mi 29 mu ne öyleydi. Sonra serumla felan düştü 21 e. Crp baktılar sıfır çıktı. Enfeksiyon değilmiş dediler. Beslenme sorunu varmış bu gece de kalacak besleyecekler mama ile eğer kusmazsa çıkartacaklar
Acaba sütüm ne zaman gelir kızlar dün çıktım hastaneden bebeğim yoğun bakımda beslenme sorunu varmış. Pompa aldım 2 saatte bir deniyorum sağıyorum ama hiçbirşey yok inşallah gelir ya
Kaç gün sonra geçti sarılık? Benim bebeğimin de geçiyor çok şükür burnundaki sarılığı da geçti güneşe çıkardım baya iyiygeldi.InsaALLAH Tamamen geçmiştir