Benim bebegim oyle..Sanki agrisi varmis gibi bagira bagira agliyor.Emzirmeye basliyorum.1 dakika gecmeden gogsumde uyuyor.Yerine koydum mu tekrar aglamaya basliyor..Dedim ben mi alistirdim acabw.Her agladiginda kucagima aliyirumhemen ama kiyamiyor insan.
Kızlar sizler tecrübelisiniz
Benim sık sık akıntım oluyo ama kremsi
Belimde agrıyo biraz
Oğlumda sanki bugün daha hareketli gibi
Lekelenmem felan olmadı
Doğuma adet tarihime göre 10 gün kaldı bugünü saymazsak
Yani 12.12.19 görünüyo
Doğumun habercisi olabilirmi siz nasıl anladınız doğum yapacagınızı benim ilk bebeğim o yüzden bi bilgim yok yardım ederseniz sevinirim
Kızlar bebişi yarım saat önce banyo yaptırdık abisinin odasında giydiriyordum abisi de geldi yatağa benim odamda giydiriyorsun dedi bak abisinin odasında giyiyor dedim dalmışım giydirmeye birden abisi yatakta yukarı aşağı kaldırmaya başladı o anda diz kapağı bebisin kafasına değdi biraz ağladı ben de kızdım biraz yanlışlıkla oldu deyip ağladı büyük oğlum ona da çok kızamadim bebisi emzirdim altını değiştirdim hemen uyudu yatırdım bişey olmaz değil mi kızlar
Annelik nekadar zormuş kızlar bir de böyle bebeğinizi yanınızdan alddıklarında çok fema oluyor insan. Kendi can acımı unuttum kızıöı düşünüyorum yoğun bakımda ve birkaç gün kalacakmış besşrnemiyor. 40 artı 4 de doğdum normal çok istedim olmadı ama doktorum beklemeyelim dmeişti dinlemddim dedüm özel hastane sezeryana yönlendiriyor bilerek. O yüDen kendiö 3 4 gün daha bekledim ve bugün sezeryam oldum doktor açar açmaz bebeği çıkarırkem dedi bak sana demiştim bekleme kakasını yapmış çocuk. Ne bileyim ya çok üzülüyorum belki de ondan kızım enfeksiyon kaptı kurban oluruö ya. Nereden bilebilirdim ki of.. Tek tavsiyrm doktorları dinleyin ya evet belki çoğu zaman sırf kolaylık olsum diye sezeryam diyorlat ama sonra benim gibi aksilik yaşarsanız kendinizi çok suçlarsınız.. Düşünmemeye çalışıyorum geçecek diyoruö bebeğim iyi olacak diyorum ki sütüm gelsin ama....
Acaba sütüm ne zaman gelir kızlar dün çıktım hastaneden bebeğim yoğun bakımda beslenme sorunu varmış. Pompa aldım 2 saatte bir deniyorum sağıyorum ama hiçbirşey yok inşallah gelir ya
Sakin stres yapma stres yaptıkça gelmez benim 1hafta sonra anca geldi.ilk başlarda bende çok stres yaptım her gelen birşey dedi.sagdim bende acayip acı çektim sonra kendi haline bıraktım allah'a çok şükür geldi.benim oglumda mekonyumluydu çok şükür hemen müdehale edildi alındı.sen ne kadar rahat olursan bebekte okadar rahat oluyor inan bana
hemde ne rahattt çantamı hallettim bir terlik eksik okadar. Şimdi park yatakta sipariş verdim baktım alacağı yok onuda hallettim şükür internetten inş kötü çıkmaz bakmadan almış oldum artık
Kızlar bebişi yarım saat önce banyo yaptırdık abisinin odasında giydiriyordum abisi de geldi yatağa benim odamda giydiriyorsun dedi bak abisinin odasında giyiyor dedim dalmışım giydirmeye birden abisi yatakta yukarı aşağı kaldırmaya başladı o anda diz kapağı bebisin kafasına değdi biraz ağladı ben de kızdım biraz yanlışlıkla oldu deyip ağladı büyük oğlum ona da çok kızamadim bebisi emzirdim altını değiştirdim hemen uyudu yatırdım bişey olmaz değil mi kızlar
doktor bana kafasına darbe aldığı anda fışkırarak kusmaya başlarsa ozaman sıkıntı vardır yoksa sıkıntı yapma demişti benim oğlumda asfalta düşmüştü bebek arabasından ondan götürmüştüm hatırlamak bile istemiyorum hamdolsun 1 dk bile anca ağlamıştı ama o halde görmek yetmişti bana
doktor bana kafasına darbe aldığı anda fışkırarak kusmaya başlarsa ozaman sıkıntı vardır yoksa sıkıntı yapma demişti benim oğlumda asfalta düşmüştü bebek arabasından ondan götürmüştüm hatırlamak bile istemiyorum hamdolsun 1 dk bile anca ağlamıştı ama o halde görmek yetmişti bana
Merhabalar herkese, benim de ya kasım sonu ya da aralık başı annesi olacağım nasipse :) 39+2 yim bebigin daha gelmeye niyeti yokmuş dün öğrendiğimize göre. Gelmezse 41 biterken suni sancı deneyeceğiz ama sanırım suni sancıdan biraz korkuyorum, bir fikriniz var mı bu konuda?