2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen benimkide öyle yapıyo demekki cogu bebekte oluyo sabredicez artık biraz büyüyünce düzene girecek inşallah

Ya işte bebekte bazen sıkıntılı oluyor Allah yardımcın olsun doktora bir söylesen belki gaz için damla verir
Böyle giderse eğer sorcam canım daha cok kücük damlayı falan da vermek istemiyorum açıkçası insallah gerek kalmaz

Sakın etkisi 1 hafta sürdü bende 1 tane içmeniz yeterli sonra yine sütünüz az gelirse tekrar için
Ilginç gerçekten o kadar etkili yani.sonucta malt iceceegi ya dogrudur.birde yaş maya duydum oda artırıyormuş sütü

Kızlar sizler tecrübelisiniz
Benim sık sık akıntım oluyo ama kremsi
Belimde agrıyo biraz
Oğlumda sanki bugün daha hareketli gibi
Lekelenmem felan olmadı
Doğuma adet tarihime göre 10 gün kaldı bugünü saymazsak
Yani 12.12.19 görünüyo
Doğumun habercisi olabilirmi siz nasıl anladınız doğum yapacagınızı benim ilk bebeğim o yüzden bi bilgim yok yardım ederseniz sevinirim

Kızlar bebişi yarım saat önce banyo yaptırdık abisinin odasında giydiriyordum abisi de geldi yatağa benim odamda giydiriyorsun dedi bak abisinin odasında giyiyor dedim dalmışım giydirmeye birden abisi yatakta yukarı aşağı kaldırmaya başladı o anda diz kapağı bebisin kafasına değdi biraz ağladı ben de kızdım biraz yanlışlıkla oldu deyip ağladı büyük oğlum ona da çok kızamadim bebisi emzirdim altını değiştirdim hemen uyudu yatırdım bişey olmaz değil mi kızlar

Gececek bunların hepsi. Allah yardımcınız olsun.
Şimdi kendini suçlama. Olmasi gerekiyormuş demek ki... Allah büyüktür.

Acaba sütüm ne zaman gelir kızlar dün çıktım hastaneden bebeğim yoğun bakımda beslenme sorunu varmış. Pompa aldım 2 saatte bir deniyorum sağıyorum ama hiçbirşey yok inşallah gelir ya
Sakin stres yapma stres yaptıkça gelmez benim 1hafta sonra anca geldi.ilk başlarda bende çok stres yaptım her gelen birşey dedi.sagdim bende acayip acı çektim sonra kendi haline bıraktım allah'a çok şükür geldi.benim oglumda mekonyumluydu çok şükür hemen müdehale edildi alındı.sen ne kadar rahat olursan bebekte okadar rahat oluyor inan bana

Enişte gerçekten pek bı rahatmış sıkma ama canını sen doğum yakın bak stres iyi değil. Normal çantada eksiğin kaldı mı
hemde ne rahattt çantamı hallettim bir terlik eksik okadar. Şimdi park yatakta sipariş verdim baktım alacağı yok onuda hallettim şükür internetten inş kötü çıkmaz bakmadan almış oldum artık

doktor bana kafasına darbe aldığı anda fışkırarak kusmaya başlarsa ozaman sıkıntı vardır yoksa sıkıntı yapma demişti benim oğlumda asfalta düşmüştü bebek arabasından ondan götürmüştüm hatırlamak bile istemiyorum hamdolsun 1 dk bile anca ağlamıştı ama o halde görmek yetmişti bana

Çok şükür iyi şimdi sürekli gözüm üstündeydi allah korusun yavrularimizi

2 cm açılmayla suni sancı verildi sancılar başladığından sonra 20 dk içinde doğuma girmiştim. Suni sancıyla doğum ilkine nazaran daha rahat geçmişti.
Merhaba. Suni sancıdan sonra normal doğum mu yaptınız? Açılma nasıl oldu?

Merhaba. Suni sancıdan sonra normal doğum mu yaptınız? Açılma nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…