2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah razı olsun canım Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun
Siz nasılsınız, nasıl gidiyor?

aredhels Büyük Doğum diye geçen Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Haatanesi.
O da tamamen Şehir Hastanesi'ne taşındı.

Yaa gerçekten bu sabır işi emzirdikçe çoğalıyor sakin sıkıntı yapma.dus al bol bol sıcak havlu tutu göğüslerine birde tahin helvası dereotu tarhana çorbası bulgur pilavı sütü getiriyor aklında olsun.benin bugün 10.gün anca indi diyebilirim yani başlarda benimde oyleydi

Valla erken gelebiliyorlar heran hazırlıklı ol derim ben gafil avlandim ansızın hiç ummadigim anda geliverdi yiğit paşam ıyikide geldi yuvamıza ses geldi neşe geldi.sarilikta geçiyor yavaş yavaş tamamen geciverse ozaman daha rahat olcam insaALLAH

Bende öyle yapıyordum 2 saate bir uyandırıp besliyordum.bugun doktora mesaj attım uyandiramiyorum 2 saate bir kaldırıyorum diye uyandırma 5saate kadar uyanmazsa uyandır dedi.5saat çok degilmi şekeri dusmezmi dedim yok düşmez kendi uyansın dedi.dedigini yaptım cidden hem daha iyi emdi 2 göğsü yarımşar saat birde 90cc mamanın 50cc sini içti şimdi uyuyor minik aşkım.2 saate bir uyandirdigimda uyandırma 30-45dk sürüyordu zaten birde memede uyuyakaliyordu

Doğum ekibi ve dr un sayesinde doğurdum gerçekten. Normal olması için ellerinden geleni yaptılar. İlkinin de normal doğum olması ve arasının kısa olması da etkili tabii. Teşekkür ederim Allah yardımcın olsun darısı başınıza.
Çatı ağrısına gelince sol bacağım hala kullanım dışı resmen. Bebeğin ağırlığından kaynaklı son 1 aydır artık yürütmemeye falan başlamıştı. Dikişlerim sağ tarafta zorlandığım hala sol. Geçmezse ortopediye gidicem bi. Doğumdan hemen önce 2-3 adımı zor atıyordum

Annelik nekadar zormuş kızlar bir de böyle bebeğinizi yanınızdan alddıklarında çok fema oluyor insan. Kendi can acımı unuttum kızıöı düşünüyorum yoğun bakımda ve birkaç gün kalacakmış besşrnemiyor. 40 artı 4 de doğdum normal çok istedim olmadı ama doktorum beklemeyelim dmeişti dinlemddim dedüm özel hastane sezeryana yönlendiriyor bilerek. O yüDen kendiö 3 4 gün daha bekledim ve bugün sezeryam oldum doktor açar açmaz bebeği çıkarırkem dedi bak sana demiştim bekleme kakasını yapmış çocuk. Ne bileyim ya çok üzülüyorum belki de ondan kızım enfeksiyon kaptı kurban oluruö ya. Nereden bilebilirdim ki of.. Tek tavsiyrm doktorları dinleyin ya evet belki çoğu zaman sırf kolaylık olsum diye sezeryam diyorlat ama sonra benim gibi aksilik yaşarsanız kendinizi çok suçlarsınız.. Düşünmemeye çalışıyorum geçecek diyoruö bebeğim iyi olacak diyorum ki sütüm gelsin ama....

heyecan bastırdı artık bekliyoruz kasılmam var çok sık ama adet sancısı diyorlar ya öyle sancım bel ağrım yok heralde Doğum böyle olmaz
Benimde doğum belirtilerinden pek anladığım yok canım ya güzel günler onu beklemek, herşeyi hazır mı diye durup durup düşünüyor insan

inş hep böyle pozitif ol tadını çıkar en masum zamanlarının biran önce atlatırsınız inş
amin canım inşAllah ihmal etme ağrıyla zor günlük hayat inş geçer. Benimde çatı ağrım var hareket edemiyorum bacak ağrım yok şükür okadar iri değil zaten bebişte

Benimde doğum belirtilerinden pek anladığım yok canım ya güzel günler onu beklemek, herşeyi hazır mı diye durup durup düşünüyor insan

Aynen aynen eşime diyorum herşey biranönce hazır olmadan gelirse bebek Doğumda boyna söylenirim sana sakın gözüme gözükme diye aşırı yoğun çalışıyor çünkü

Aynen aynen eşime diyorum herşey biranönce hazır olmadan gelirse bebek Doğumda boyna söylenirim sana sakın gözüme gözükme diye aşırı yoğun çalışıyor çünkü
Kız adamcağız napsın çalışıyormuş ama erkenden bitirmenin faydası var doğum bu ne zaman geleceği belli olmaz valla

Her bez değiştiğinde mutlaka çişde yapmış oluyor bende önsütü çok mu alıyor yağlı süte ulaşamıyor mu acaba diye düşünüyorum çünkü önsüt sulu oluyormuş diyorlar
1 gogusu 40 dk emzir diyelim 20 dakika emdi ikinci kez aynı göğsü 20 dk daha emzir

Kan almayın sarılığı artar mi dedi? Benim bebeğim 9 günlük ve dün değer 14 yükselmiş gene.surekli kan aldıklarından mi oluyor acaba ya?
cnm mamaya basla derım benımde basıma geldı cok ugrasdık anne sutu arkasına 30cl mama verın dedı doktor sureklı kan almakdan bebegım cok yıprandı

cnm mamaya basla derım benımde basıma geldı cok ugrasdık anne sutu arkasına 30cl mama verın dedı doktor sureklı kan almakdan bebegım cok yıprandı
Evet canım başladık ilk günden zaten hemen sütüm gelmemişti benim.bize 50cc dedi.sizin bebeğin kilosu kaçtı?ona gore hesaplıyorlar galiba

Kızlar gaz ve uyku problemi yaşayan var mı ya benim kız günde bi kere saatlerce uyumuyo emiyo tam uyuyo yatırıyorm kızarıyo ağlayarak kendini sıkarak geri uyanıyo napcam bilmiyorum iki fincan rezene iciyorum günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…