2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok şükür sütüm çoğaldı dereotu tahin helvası ve et sulu tarhana çorbası ve bol suyla.ama dediginizi de yapabilirim yetsin yeterki cocuguma:)

:) bebeğim 25 günlük oldu zamanla düzene oturuyor sütünüz
az olursa deneyin etkisi büyük ben sadece bir hafta arayla 2 kere tükettim

Kızlar birkaç gündür bebegimin burnu felaket tıkalı..Serum fizyolojik,burun aspiratoru falan işe yaramadı.Doktor da başka bişey veremem dedi.Ememiyor yavrum burnundan dolayı.Ne yapabilirim?

Banyodan sonra aspiratörü deneyin bide fizyolojik kullanmadım ama banyodan sonra baya işe yaramıstı

Acaba sütüm ne zaman gelir kızlar dün çıktım hastaneden bebeğim yoğun bakımda beslenme sorunu varmış. Pompa aldım 2 saatte bir deniyorum sağıyorum ama hiçbirşey yok inşallah gelir ya
Canım mutlaka hastane tipi sağma Makinesi kirala.göğsü en iyi boşaltan onlar.ben hastaneden geldim ilk sağımda birkaç damla çıktı.her sağışımda yavaş yavaş arttı.benim bebeğim sol göğsümü emmiyordu ondan kiralamıştım iyice boşaltayım diye.eeninki emerse gerek kalmayabilir.zaten bebeğin emmesi sütü de çoğaltıyor

Benim ki de canm gündüz pek uyuduğu yok gazı olunca öyle huzursuz oluyorlar sıkıyo kendini gazını çıkarmaya çalışıyor göbeğine yağlı masaj yapıyorum iyi geliyor daha göbeği de düşmedi düşse rahatlıcak

Kizlar selamlar
Ben dün 1 gibi doğum yaptim. Çok şükür bebek de ben de iyiyiz. Anne olmak harika birseymis Allah hepimize yavrularımızı bağışlasın. Doğum hikayemi de bilahare yazarım inşallah. 41+4te normal dogum oldu cok sukur Allah bekleyenlere kolay doğum nasip etsin.

Rezene içine tane kimyon da at canım ben öyle yapıyorum birazda bebekten dolayı sanırım çokta sıkıntılı geçmiyor. Ama yediklerimiz de üstümüzü sıcak tutmamız da önemli

Galiba kolik bir bebek bebeğiniz .instagramda kolik ve gazlı bebekler için masaj tekniği vardı youtubeda da vardır belki faydası olur.her beslemeden sonra gazını çıkarıyorsunuz degilmi?
Cıkarıyorum ama bazen hiç çıkmıyo ne kadar uğrassamda bazen cıkıyo hemen

Aynisini yasiyorum ben de dun muaynemiz vardi gaz olmaz baslarda bebeklerde dedi doktor, memede uyuyor bildgin yatagina koyunca aciyo gozleeini ciglik cigliga, tekrar aliyorum tekrar memede uyuyor. Kendini guvende hissetmek istiyorlar
2 3 hafta gaz olmaz diyolar ama oluyo valla gazı cıkaranca rahatlıyo cocuk kıpkırmıxı oluyo ıkınıyo gaz değil mi gaz bence

Evet canım başladık ilk günden zaten hemen sütüm gelmemişti benim.bize 50cc dedi.sizin bebeğin kilosu kaçtı?ona gore hesaplıyorlar galiba
evet cnm benım 3 bucukdu ama ben kafama gore verdım zaten bellı bır sure sonra az ıcmeye basladı sımdı 1aylık olduk mamayı kesıcem ınsallah

Rezene içine tane kimyon da at canım ben öyle yapıyorum birazda bebekten dolayı sanırım çokta sıkıntılı geçmiyor. Ama yediklerimiz de üstümüzü sıcak tutmamız da önemli
Valla hic gaz yapacak bişey yemiyorum canım ne yesem araştırıp yiyorum sıcakta tutuyorm ama oluyo işte

Benim bebeğimin de sadece burnu sarıydı dr vücuduna inmediği sürece sorun yok dedi hiç kan aldırıp ölçmedik şu an geçti sarılığı
Az sarılığı olanlarda gerek yok zaten tüm vücudunda varsa oran çok yüksekse ona göre kan alıyor Dr yani her bebekte aynı olmaz burda kıyaslamak doğru değil zaten herkes kendinden örnek veriyor ama en az sarilik olanla çok sarılığı olanlar farklı kan aldırmak la da alakası yok. En güzel yol Dr a güvenmek

Canım aynı saatlerde oluyorsa kolik demek benim oğlumda olmuştu internetten kolik için neler yapılır oku bi. Kucakta rahatliyordu bizimki kolik müziği var probiyotik işe yarar bi de masaj canım kucakta dans edin

Arkadaşlar üç aya kadar gaz çok normal sonra İnanın hafifliyor bu süreci onları rahatlatmakla geçiricez karnını belini ayağını sıcak tutun altını değişirken üşütmemesine özen gösterip pratik davranın kundağını sarın aşırı ağlama krizlerinde artık felaket derecede susmadığında ısıtıcının önünde duş Aldırıyordum ben ama küveti dolu vaziyette vücudunu daldırıyordum o sıcak suda durmak rahatlatıyordu epey. Gazlı bebek ne yaparsak yapalım gazlıdır geçici olduğunu düşünüp hafifletmeye çalışmakla geçirmek en iyisi yoksa şunu yaparsam rahat bebek olur bunu yaparsam gazı biter olmuyor malasef devam ediyor sadece bize hafifletmek düşüyor

Son düzenleme:
İlk gunlerde anneye bagimlilik da olabiliyor, memede uyuyor mu bi bak bakalim belki gaz deildir problem
Benim bebegim oyle..Sanki agrisi varmis gibi bagira bagira agliyor.Emzirmeye basliyorum.1 dakika gecmeden gogsumde uyuyor.Yerine koydum mu tekrar aglamaya basliyor..Dedim ben mi alistirdim acabw.Her agladiginda kucagima aliyirumhemen ama kiyamiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…