2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde öyle malesef.doğum yapalı bugün 4.gün ama yeni geldi süt o da çok az damla damla.ilk günden beri mama veriyorum mecbur yoksa sarılığı artacak diye korkuyorum.mamadan önce çok acıkınca meme veriyorum boş boş çekiyor süt olmayınca ama doktor yine de emzir emzirdikçe çoğalacak dedi.biraz zorlanıyorum ameliyat yarası da cabası.olsun yine de şükür diyorum

Benim de göğüs ucum yok hemşire slikon göğüs ucu aldırdı onu emiyor işe yarıyor baya

İşte skilon göğüs ucuda emme reddi yapabiliyor sonraları bu enjektör işi daha kısa sürede hallediyor kurtarıcı baya. Skilon göğüs uçuşa göğüs yaralarının en dayanılmaz anında kurtarıcı

Zor olmaz mı mosmor du elleri nasıl ağlıyordu ama güçlü olmak lazım sağol canım ins

Evet cabuk toparladim masallah ikinci nasil olur bilemem tabi.Allah'a şükür düşmeye başladı artık sarilik değerleri bugün kontrol var insaALLAH tamamen geçmiştir.siz naptınız nasilsiniz
Ben şuan çok korkuyorum sezeryan olursa buda benim oğlum dikişlerimi kesin patlatır her kucağıma atladığında nefes kesen kasılmalarım oluyor baya sert hareket ediyor
Bizde bekliyoruz ara ara yalancı kasılmalarla egzersiz yürüyüş sıklaştırdım hamdolsun 3 kilo olmuş haftayada alttan muayenem var Doğum yakınmı diye bakıcak ama içimden birses kontrol gününü beklemicek diyor

Kızlar bebeğimi yoğun bakıma aldılar beslenmesi olmuyormuş.. Enfeksiyon var dediler dua edin. Sütüm de gelmedi

MAşAllah canım gözün aydın iri bir bebekmiş ne güzel cesaretle doğurmuşsun . Doğumdan bir gün öncemi çatı ağrın vardı bende ölüyorum resmen çatı ağrısından herzamankinden çok farklı oturup kalkamıyorum

Sarılığı atana kadar bu şekilde devam edin.emdiği kadar emsin.sağabiliyorsan sağıp kalan sütü içirebilirsin.yoksa mama verin.sarılığı azaldıkça daha çabuk uyanık kalacak ve daha aktif emecek emin ol hiç strese girme Ben aynılarını ilk doğumumda yaşadım.kızımda böyleydi ilk 10 gün hastaneye git gel yaptık.1 gece fototerapi aldık.zordu gerçekten ama geçiyor.2 haftadan sonra atıyorlar sarılığı.1 1,5 saate bir besleyin ki çabuk atsın.sonra normal düzene dönüyorlar

Emdiği kadar emziriyorum ben.bazen 15 bazen 30 dk emiyor hiç belli olmuyor o.eğer az erdiğini düşünüyorsan bir dahaki emzirmede tekrar o göğüsten emzir ki yağlı sütü alabilsin

Kızlar sezeryan oldum. Bebiş tutmuyor memeyi 2 3 kez emdi çekti ama süt yok tabiki. Mama verdik. Acaba sütüm ne zaman gwlir? Meme ucum çıkmıyo
Hastaneden çıkar çıkmaz çok sıcak olmayan suyla güzelce düşünü al.göğüslerine tut 5 10 dk elinle de masaj yap.3 lt suyunu iç düzenli yemeğini ye.ilaveten komposto tahin pekmez tarzı süt yapıcı şeylerden yiyebilirsin.şu an sütün vardır zaten 3.gğnden sonra da artacaktır.1 haftaya kadar da sürebilir doktorum öyle demişti bana.stres yapma yeterki

Canım çiş kaka yapıyorsa doyuyor demek 15 dk yeterli zaten takılma dakikaya sütun çok demekki çok çekiyor o kadar çiş yaptığına gore
Her bez değiştiğinde mutlaka çişde yapmış oluyor bende önsütü çok mu alıyor yağlı süte ulaşamıyor mu acaba diye düşünüyorum çünkü önsüt sulu oluyormuş diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…