Cümlem baya devrik olmuş. Yok ilk bebeğimfe 5cmle yattım suni sancı ile 5.5 saatte doğumum oldu. Yan duran bu bebeğim. Zaten sürekli kontrol altında tutuyorlar bi sıkıntı sezerlerse direk alırlar doğuma. Norml doğum istiyorsan bi dene derim ben suniyi. Ama sonra acı çektiğimle kaldım yine sonu sezeryan oldu da diyebilirsin, iyi ki denemişim normal oldu da diyebilirsin
normal doğum oldu 3 doğumumda normal oldu açılma 20 dk içinde 10 cm e ulaştı doğumhaneye aldılar 5 dk içinde doğdu, 10 cme kadar sancılar zorlayabilir doğumhanede tek yapman gereken ıkınmak ama kaka yapar gibi popodan ıkınacaksın, doktorumun tek soylediği söz" kakanı yap kakanı yap" tı seninde kulağında olsun.
normal doğum oldu 3 doğumumda normal oldu açılma 20 dk içinde 10 cm e ulaştı doğumhaneye aldılar 5 dk içinde doğdu, 10 cme kadar sancılar zorlayabilir doğumhanede tek yapman gereken ıkınmak ama kaka yapar gibi popodan ıkınacaksın, doktorumun tek soylediği söz" kakanı yap kakanı yap" tı seninde kulağında olsun.
Sıklığı gittikçe artacak, geçmeyecek, bazen karna bazen bele vurabilir o kişiye göre değişir. Birkaç kez sancı gelmeye başladıktan sonra sürelerini yaz. Eğer sabit arkalıklarla geliyorsa doğum sancısıdır. Dinlenince geçmezse doğum sancısıdır.
Dogum yapanlarin gozu aydin Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.Bende tam 40 haftada sezeryanla dogum yaptım daha fazla beklemesi doktor zaten 40 a kadar da bizim istegimizle bekledi. Eşi yaslanmis hiçte sancı görünmüyor diye hemen sezeryana aldı. Bugün 16.gunumuz kızımla yeni yeni toparlaniyorum. Gazdan dolayı çok sıkıyor kendini göbeği 8. Gün düştü ama iyilesmedi kanıyor kendini sıktıkca başına böyle birşey gelen oldumu
Dogum yapanlarin gozu aydin Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.Bende tam 40 haftada sezeryanla dogum yaptım daha fazla beklemesi doktor zaten 40 a kadar da bizim istegimizle bekledi. Eşi yaslanmis hiçte sancı görünmüyor diye hemen sezeryana aldı. Bugün 16.gunumuz kızımla yeni yeni toparlaniyorum. Gazdan dolayı çok sıkıyor kendini göbeği 8. Gün düştü ama iyilesmedi kanıyor kendini sıktıkca başına böyle birşey gelen oldumu
Aynı günde doğum yapmışız geçmiş olsn Gaz sancısı olunca öyle oluyor benim kızda öyle sıkıyor kendini tam uyucak sancı geliyor rahatsız oluyor sürekli masaj yap emdikten sonra hem göbeğine hem sırtına 30 dk dik tutuyorum ben kusmasın diye bir de yarım tatlı kaşığı kimyon yiyorum gazı alıyor gerçekten
kızlar bişey soracağım bebeğimin 40 ı çıkınca bebekler için spa merkezleri var götürmeyi düşünüyorum sizce nasıl bu spa merkezleri çok faydası var diye araştırdım var mı ilk çocuğunu götüren
Bizimde bugün 15.günümüz çok şükür.benin oğlumunda 8.gün düştü göbeği biraz enfeksiyon vardı hatta düşmeden önce losyon ve krem kullandık geçti elhamdülillah. Sizde bir götürün doktora enfeksiyon olabilir ilaç veriyor geçer hemen
Kızlar birşey soracağım.bebegim reflu yatağında yatıyordu ilk baştan beri.hirilti ve geniz akıntısı gibi şeylerle uyaniveriyor gece diye aldım reflu yatagini.kayinvalidem yün yatak yapmis ona yatırdım dün gece yine aynı hırıltı oldu gece..gün yatagida baya bir sarmış sarmalamış nevresim ve carsafla yünleri dışarı çıkmasın diye ama acaba cocugumda o mu alerji yaptı diye düşünmüyor değilim.dr yün ve polar şeyler bulundurmayın etrafında demişti.ama şimdi uyuyor aynı yün yatakta çokta iyi uyuyor maşallah.gece mi oluyor o sadece anlamadim
Aynı günde doğum yapmışız geçmiş olsn Gaz sancısı olunca öyle oluyor benim kızda öyle sıkıyor kendini tam uyucak sancı geliyor rahatsız oluyor sürekli masaj yap emdikten sonra hem göbeğine hem sırtına 30 dk dik tutuyorum ben kusmasın diye bir de yarım tatlı kaşığı kimyon yiyorum gazı alıyor gerçekten
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. ilk günler bu kadar sıkmıyordu göbeğinde de kanama olunca dokunamiyorum. Çok sık kusuyor gazını tam cikaramadigimizdan galiba. reflu yatağında yatıyor. Kimyonu deneyim bende yemeklere atiyoruz ama ayrı denemedim hiç