Bizimde bugün 15.günümüz çok şükür.benin oğlumunda 8.gün düştü göbeği biraz enfeksiyon vardı hatta düşmeden önce losyon ve krem kullandık geçti elhamdülillah. Sizde bir götürün doktora enfeksiyon olabilir ilaç veriyor geçer hemen
Iğne yapalım dedi önce ama sonra silince kalsin dedi. orda birşey çıkmadı baya da bastırarak sildi. Sariligida artiriyormus o ignede öyle de deyince şimdilik kalsın dedi.eve gelince devam etti az az kanıyor inşallah enfeksiyon olusmaz
Benim bebeğim zayıf olduğu için sanırım 2.500kg doğdu göbeği 4.gün düştü. Ama siyah bir parça var içinde hiç doktorada sormadık o parça nasıl gidecek acaba böyle olan var mı ..
Benim bebeğim zayıf olduğu için sanırım 2.500kg doğdu göbeği 4.gün düştü. Ama siyah bir parça var içinde hiç doktorada sormadık o parça nasıl gidecek acaba böyle olan var mı ..
Kızlar benim bugün 5 gün sütüm felmeye başaldı ama yetmiyor tabiki her seferinde önce meme emdirip sonra mama hazırlıyorum 60cc mama yiyor. Biberon ile veriyorum. Sütüm bollaşınca mamayı bırakır değil mi mamayı korkuyorum bırakmazsa diye
Kızlar benim bugün 5 gün sütüm felmeye başaldı ama yetmiyor tabiki her seferinde önce meme emdirip sonra mama hazırlıyorum 60cc mama yiyor. Biberon ile veriyorum. Sütüm bollaşınca mamayı bırakır değil mi mamayı korkuyorum bırakmazsa diye
Aynı dertten bende muzdaribim 15.günümüz ben hala önce meme sonra mama takviyesi yapıyorum sarılık olmuştu ac kalmaması için.yarin kontrol var tekrardan sarılık tamamen bittiyse mamaya veda ettireceğim
Bence gazı olduğu sürece memeyi bırakmazlar ama her mama verişinde emmediği için memedeki sütü baskılamış olursun tek damla kalana kadar sürekli aralıklarla sağmaya ve emzirmeye çalış
Malt icecekleri sütün miktarini arttırır ama besin degerini değil. Yani daha sıvı daha sulu bir süt olur. Yağ oranı azalıyor. Malt içeceği.sut yapar ama doktorlar ve emzirme danışmanları tarafından pek tavsiye edilmez aslında. Onun yerine dereotu tahin vs daha iyidir. Hele tahin sütü yaglandirir.
Biberonla çekmek daha kolay geldiği için memeyi de kuvvetli emmeyebilir meme de uyarilmadikca süt artmaz o yüzden mamayı kaşıkla veya siringayla vermeyi deneyebilirsiniz memeyi daha çok emzirip.
Göbek bağı bezin içinde kalmamalı hava almalı ve kuru kalmalı losyon yağ vs degmemeli banyodan sonra iyice kurulanmali. Bunlara dikkat ederseniz çok geçmeden düşer sanırım
Bizim 5.gün düştü göbeği, sanırım erken düşmesinin sebebi kuru kalması, diğerlerinde göbeğe sıkılan spreyden kullanmıştım uzun sürmüştü bu kez hiçbirşey kullanmadım.
Bizimkinin de erken düşmesinin nedeni banyo yaptırmadık oda olabilir bize göbek düştükten sonra yaptırın dendiydi .Bizde sildik ıslak mendille zaten 4.gün düştü.