2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bişey sorcam ben doğumdan sonra bebeğimi emzirdikten sonra göğsümde kalan sütü sağıp buzluğa atmıştım mastit olmamak için. Şimdi dolapta kolostrum sütüm var onu kızıma versem bişey olurmu bi zararı olmaz dimi

Gaz olayi cidden sabir istiyor emzirip babalara teslim etmek lazim
Ben hala annemdeyim eşim misafir gibi gelip gidiyor bakmaya çalısıyo gelince de işte biraz tutup veriyor bana bakalım bir hafta sonra evine geçecek napcam tek basıma bu kadar gazla ilk bebek olunca insan biraz acemi oluyo ister istemez

Ver bence buzlukta 3 ay durabiliyo anne sütü bekletme daha fazla

Ver bence buzlukta 3 ay durabiliyo anne sütü bekletme daha fazla
Evet biliyorum ama kolostrumun içeriği farklı ya hani ilk zamanlar tüketilmesi için üretiyor vücut şimdi kızım 1 aylık olacak qcaba bi zararı olurmu diye düşündüm. Tadı da normal sütüme göre değişikti ama verdim gitti.

Afiyet olsun yarasın kuzucuğa

Kızlar ya benimki emdikten sonra hemen uyuyor gaz çıkarmıyor. Bazen uyumasa bile gazı çıkmıyor.

Kızlar ya benimki emdikten sonra hemen uyuyor gaz çıkarmıyor. Bazen uyumasa bile gazı çıkmıyor.
Benimkide aynı az önce emzirdim uyudu ama ben her emzirmede hemen sırtıma veya koluma alıp gazını çıkarıyorum çünkü emerken kızarıyor ayaklarını içeri çekiyor

Benimkide aynı az önce emzirdim uyudu ama ben her emzirmede hemen sırtıma veya koluma alıp gazını çıkarıyorum çünkü emerken kızarıyor ayaklarını içeri çekiyor
Bende öyle yapıyorum ama çıkarmıyor uykuya dalıyor omzumda. Aynı şekilde emerken ayaklarını topluyor kendine

Kızlar bebek uyumadiginda youtube de acil kolik bebek sesi var ben bugün denedim inanılmaz ise yarıyor.uyumayan bebelere tavsiyemdir:)

Bugün 20 günlük olduk ve gaz problemine erken başladık malesef ..Gazını çıkarmak için omzuma alıyorum ama bazen çıkıyor bazen çıkmıyor . Banyo yaptırınca çocuklar daha çok rahatlıyor .Evim bayağı sıcak sık sık banyo yaptırmaya çalışıyorum.

Biz 3 günlükken basladık gaz problemine

Benim d ebebegim memeddn ayrilmiyor hic bugun bir. Defa karni doydu birakti beni bi on dk kucakta gezdi herkesi dinledi, buyuyunce mi degisir acaba

Ne yapacağımı şaşırdım ben de sütüm yetmiyor gibi geliyor sürekli emmek isteyince. Ben de dün geceden beri mama vermemeye başladım durdu umarm sütüm kendine gelmiştir artık

Canım bugün bi sağıp vermeden denicem bakalım sadece emzirmeyle de çişi kakası yeterli olacakmı. Ya aç olan bebek ağlar dimi uyumaz?
Senin sagmanla bebeğin emme gücü aynı değil annesi merak etme onlar güçlü çekiyor her geçen gün daha da çok çeker süt de artar bosver sagmayi CC hesaplamayı çiş kaka yeterli tabi kilo alımı da önemli Dr kontrolune gittiniz mi

Canım gaz çıkarmadan uyutma birikir o gazlar sonra çok sıkıntı olur en azinda 2. Emzirmeden önce gazı çıkart sonra emzir en azından önceki gaz çıkmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…