Senin sagmanla bebeğin emme gücü aynı değil annesi merak etme onlar güçlü çekiyor her geçen gün daha da çok çeker süt de artar bosver sagmayi CC hesaplamayı çiş kaka yeterli tabi kilo alımı da önemli Dr kontrolune gittiniz mi
Çarşamba günü 1 aylık olacak inş cnm aşısına gideceğiz evdeki tartıya önce kendim sonra bebekle çıkıyorum oradaki sonuca göre 1 kg almış ama ordakiyle dr daki tutmuyo evdeki biraz fazla çıkıyo
Kızlar doğum yapalı 25 gün oldu bugün,kanamam hâlâ kesilmedi.Regl kanaması gibi devam ediyor ,bazen sadece leke şeklinde de oluyor.Dikislerim artık acımıyor,iyileşmiş de olabilir.Kanama ne zaman kesilir??
Benim kanamam 4 gun surdu.Sonra kahveye dondu sonra sarimsi bir renkte..Kanamanin 6.haftaya kadar kesilmesi lazimmis.Doktorum bana 6 hafta gectigi halde kirmizi renkte kanaman devam ederse gel dedi.
Kızlar doğum yapalı 25 gün oldu bugün,kanamam hâlâ kesilmedi.Regl kanaması gibi devam ediyor ,bazen sadece leke şeklinde de oluyor.Dikislerim artık acımıyor,iyileşmiş de olabilir.Kanama ne zaman kesilir??
Sanirim kanama olayi uzun sirmedi iyi bi sey.. Benim on gunluk kontrolumde icimde kan pihti seklinde kalmos cikmamis, doktor iki hafta bekliyelim kendin atarsin yoksa mudahale ederz dedi icinde kalmamasi ve kanaman olmasi guzel bence benim de baslar insallahhh
Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz memede mi uyuyolar benimkinin gazı olunca ben sallıyorum valla sallamakta istemiyorum ama genelde sallanarak uyymaya basladı üzülüyorum kücük diye bazen de meme de uyuyo
Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz memede mi uyuyolar benimkinin gazı olunca ben sallıyorum valla sallamakta istemiyorum ama genelde sallanarak uyymaya basladı üzülüyorum kücük diye bazen de meme de uyuyo
Benimki memede uyuyor yatırıyorum yerine feryat figan sabaha kadar memede kalsa kalır anne yani. besigimiz var o çok iyi oldu benim için uyanınca pispisliyorum arada sallıyorum dalıyor tekrar
Kızlar bi kaç kişide okudum benim de başıma geldi sütüm kesildi küçük şeyler direk etkiliyor ne yaptıysam ne yediysem gelmedi en son humana çayı içtim sütüm gelmeye başladı öncelik moralinizi hep yüksek tutun tv deki haberler bile etkiliyor. Rabbim herkese bol sütler nasip etsin
Kızlar bi kaç kişide okudum benim de başıma geldi sütüm kesildi küçük şeyler direk etkiliyor ne yaptıysam ne yediysem gelmedi en son humana çayı içtim sütüm gelmeye başladı öncelik moralinizi hep yüksek tutun tv deki haberler bile etkiliyor. Rabbim herkese bol sütler nasip etsin
Cidden öyle psikoloji çok önemli.etrafinizda ac bu çocuk doymuyor galibacilar bile etkiliyor.kendi annem bile doymuyor galiba diyor,babasi mama yap mama doymuyor diyor delicem...artik isyan bayragini cekicem felaket senaryoları yerine güzel şeyler söyleyin artık diye...cunku ben hala mama biraktirma ile cebellesiyorum olmadi bir türlü
Cidden öyle psikoloji çok önemli.etrafinizda ac bu çocuk doymuyor galibacilar bile etkiliyor.kendi annem bile doymuyor galiba diyor,babasi mama yap mama doymuyor diyor delicem...artik isyan bayragini cekicem felaket senaryoları yerine güzel şeyler söyleyin artık diye...cunku ben hala mama biraktirma ile cebellesiyorum olmadi bir türlü
Bende aynı dertten muzdaribim.sütüm yetmiyor sanırım çünkü yatınca hemen uyanıyor mama veriyorum baya içiyor..baştan biberon vermeseydim keşke şimdi nasıl bırakacak bilmiyorum.biberonu almayınca yıkıyor ortalığı mecbur veriyorum..
Bende aynı dertten muzdaribim.sütüm yetmiyor sanırım çünkü yatınca hemen uyanıyor mama veriyorum baya içiyor..baştan biberon vermeseydim keşke şimdi nasıl bırakacak bilmiyorum.biberonu almayınca yıkıyor ortalığı mecbur veriyorum..
Aynı zamanda memede emiyormu? Benimki memede emiyor sıkıntı yok ama aranıyor ya bebekler hemen ac bu çocuk oluyor sayıyorlar mamayı.siz hangi biberonu kullanıyorsunuz
Aynı zamanda memede emiyormu? Benimki memede emiyor sıkıntı yok ama aranıyor ya bebekler hemen ac bu çocuk oluyor sayıyorlar mamayı.siz hangi biberonu kullanıyorsunuz
Canım şimdi emer ama bi kaç ay sonra biberona iyice alışıp memeyi red edebilir sen eşine falan söyle bence ben mama vermek istemiyorum siz karışmayın de yavas yavas azalt mamayı büyüdükçe hic bırakmıyolar biberonu
Bize dr madelanin biberonunu önerdi anne memesi gibi çekince geliyor.ama hiçbirşey anne memesi gibi olmaz.instagramda bir arkadaşla tanıştım oda bizim yollardan geçip hikayesini anlatmis çok etkilendim bir bıraksalar artık şu mamayı sadece bizi emseler
Canım şimdi emer ama bi kaç ay sonra biberona iyice alışıp memeyi red edebilir sen eşine falan söyle bence ben mama vermek istemiyorum siz karışmayın de yavas yavas azalt mamayı büyüdükçe hic bırakmıyolar biberonu
Kızlar bebişlerin doyduğunu nasıl anlıycaz ya? Saatlerce memede durmak istiyor sonra kaldırınca fazlasını kusuyor. Sulu süt kusuyor bide yani. Kestirip kusması iyi diyorlar ama benimki suly kusuyor. Önceden mama yedipi zaman kestirip kusardı. Bu günlerde mama günde bir veya iki veriyorum hep meme emiyor sonra çıkarıyor
Kızlar memeyi unutmaya başladığını hissediyorsanız biberon vermeyin, mamayı 5 ilk enjektöre çekip memeyle ağız köşesi arasından yavaş yavaş verin mamayı da memeden alsın yani.