2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet meme emiyor ama fazla süt yok sanırım çünkü sağıyorum biberonun dibi anca doluyor.o yüzden doymuyor.biberon avent kullanıyorum

Benim de şüphem vardı sütüm az mi acaba diye, 4-5 gün önce bir eczacı arkadaşım galaktogo diye bi damla tavsiye etti, ben ciddi faydasını gördüm. Ama bazi annelerde alerji yapmış. Tavsiye gibi olmasın da bi araştır derim.

Bende iciyorum onuu ama jnutmayin anne s utunun yuzde 90 i su onun iicn boll bol suu

Kızlar oğlumun popuşunda kırmızı kırmızı isilik gibi yara gibi şeyler çıkmış.dun akşam ve bu akşam saat 8den 10a kadar ağlama nöbetine girdi acaba o yaradan mı yoksa bebeğim kolikmi

Dün aldım kullanıyorum inşallah faydası olur..süt gelmeyince iyice sinirlerim bozuldu.bebek emmeyince de süt azalıyor.benim memeyi emmedi slikon uçla zorla emziriyorum.tabi süt yetmiyor bide mama veriyorum.meme ucunu nasıl tutturacağım bilemiyorum sürekli uğraşıyorum

Kızlar oğlumun popuşunda kırmızı kırmızı isilik gibi yara gibi şeyler çıkmış.dun akşam ve bu akşam saat 8den 10a kadar ağlama nöbetine girdi acaba o yaradan mı yoksa bebeğim kolikmi
Aslında stresten çıkıyor o isilik .Bizimkinin doğduğunun 2.günü gece uyumadı ben çok giydirdim üstünü örttüm bebek sıcaklamış sabaha isilik döktü resmen. Doktora sordum yıkayınca geçecek o kırmızılıklar dedi.

Kızlar benimki 2 gecedir akşam 8 de uyanıp gece 12 ye kadar uyumuyor etrafı izliyor arada ağlama krizi tutuypr felan. Gece 12 de uyuyor 3 te uyanıyor yine sabah 6 ya kadar uyumuyor. Aynı şekilde bir uyanık bir ağlamaklı bir etrafı izlemeli geçiriyor. Bunu huy haline getirdi sanırım artık her gece bu saatlerde bunlar mı olacak ya?

Biz anneler olarak bu konuda çok nazik davraniyormuşuz, sağlık ocagindaki ebem öyle dedi. Sonra oğlumun kafasını tutup memeye gömdü resmen, benimde baya sütüm varmış masajla açtı memeyi, çok az canım yandı sadece. 1 haftadır sütüm yok emziremiyorum sanıyordum, meğer tecrübe lazımmış. imkân varsa bi sağlık ocağına gidin, cidden faydası oluyor. Eminim sütünüz var, tek sorun tecrübesizlik.

Kızlar bebeği bir aylık olanlar bebeğiniz kaç kilo doğdu kaç kilo oldu sorabilr miyim

Hametan sür canım dikkat et artmasin pişik gergin aynı saatte mi agluyor kolik aynı saatte başlar aynı saatte biter gaz çıkarsa da ikinmaya devam eder

Bu aylarda alışkanlık olmuyor canım sürekli değişir bizimki de. 2 3 saat uyanık kalıyor uyusun diye uğraşmıyorum gündüzleri sallamaya karşıyım zaten kendi uyusun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…