- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Kantaron yağı ile mustelanin pisik kremini sürüyorum iyi geldi sanırım ıslak mendil kullanmıştım 2-3gun o yaptı.artik pamuğa gectim.dun gece saat 8gibi başladı ağlamaya 12ye kadar sanırım kolik benim oğlanHametan sür canım dikkat et artmasin pişik gergin aynı saatte mi agluyor kolik aynı saatte başlar aynı saatte biter gaz çıkarsa da ikinmaya devam eder
Her emmeden sonra gaz çıkart mutlaka ağladığı sırada kucakta piş piş yap bizim oğlan öyle rahatliyorduKantaron yağı ile mustelanin pisik kremini sürüyorum iyi geldi sanırım ıslak mendil kullanmıştım 2-3gun o yaptı.artik pamuğa gectim.dun gece saat 8gibi başladı ağlamaya 12ye kadar sanırım kolik benim oğlan
Aynen öyle susuyor anca.birde dün battaniyede salladık öylede sakinledi:)Her emmeden sonra gaz çıkart mutlaka ağladığı sırada kucakta piş piş yap bizim oğlan öyle rahatliyordu
Benim kizim gece 12 den 3 e kadar delirmis gbi agliyor cekistryor memeyi durmuyor karnini geriyor bacaklari geriyor , alip oynatiyorum uyutmaya hic ugrasmiyorum ama cok gergin oluyor kolik mi acabaHametan sür canım dikkat et artmasin pişik gergin aynı saatte mi agluyor kolik aynı saatte başlar aynı saatte biter gaz çıkarsa da ikinmaya devam eder
İlk gun uyudu ise yaradi dun gece pek ise yaramadi aglamaya devam etti neden acabaKızlar YouTube da beyaz gürültü diye bi ses var bizde işe yaradı, bebeğim kolayca uyuyor. Siz de deneyebilirsiniz
Benim oglumdada ilk ise yarıyor sonra hemen uyanıyor gündüz hic uykumuz yok.benim bildiğim bebeler emer uyur altını pisler rutin 3ay böyledir. anlamadım ben zamane bebeleriniİlk gun uyudu ise yaradi dun gece pek ise yaramadi aglamaya devam etti neden acaba
Birde birşey soracağım çikolata ve magnet yaptıracağım anca vakit oldu,birde erken gelince bizim kuzucuk evdeki hesap çarşıya uymadı.yaptiran varsa nerde yaptırdı,memnunmu, önerileri alabilirim
Olabilir canım emzirme o sırada daha çok gaz olur kolik müzikleri dinlet yüzü sana dönsün kucakta gezdir genelde kolik 3 ay sonra kendiliğinden geçiyor bı de probiyotik kullanmanızı tavsiye ederimBenim kizim gece 12 den 3 e kadar delirmis gbi agliyor cekistryor memeyi durmuyor karnini geriyor bacaklari geriyor , alip oynatiyorum uyutmaya hic ugrasmiyorum ama cok gergin oluyor kolik mi acaba
Sağolasın canım bakcamVipbebekcikolatası var. Instagram hesapları ve web siteler var. İki doğumumda da oraya yaptırdım. Hem hızlı hem lezzetli hem de güvenilir. Kutuları da hatıra oluyor. Tavsiye ederim.
2800 doğdu 4 kiloydu son 10 gününde 1 kez 60 ml mama vermiştimKızlar bebeği bir aylık olanlar bebeğiniz kaç kilo doğdu kaç kilo oldu sorabilr miyim
Kızlar oğlumun popuşunda kırmızı kırmızı isilik gibi yara gibi şeyler çıkmış.dun akşam ve bu akşam saat 8den 10a kadar ağlama nöbetine girdi acaba o yaradan mı yoksa bebeğim kolikmi
Benimki istisnasiz memede uyuyor..Sallanmaktan hoslanmiyor cok.Bir de omuzda gezdirilmekten cok hoslaniyor.Oyle babasinin omzunda uyuyup kaliyor..Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz memede mi uyuyolar benimkinin gazı olunca ben sallıyorum valla sallamakta istemiyorum ama genelde sallanarak uyymaya basladı üzülüyorum kücük diye bazen de meme de uyuyo
Acaba gazı, sancısı filan mı vardı? Belki de her bebekte işe yaramıyordurİlk gun uyudu ise yaradi dun gece pek ise yaramadi aglamaya devam etti neden acaba
Maşallah bu kadar strese iyi dayanmışsın, Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bu arada kaç saatte bir emzirdiğini merak ettim. İnşallah benim bebeğim de kilo alırLohusalik sanirim hamileligin en zor donemiymis.Her kafadan bir ses cikiyor.Zaten ilk bebegim alisma surecindeyim.Tavsiye duymak artik bana olum.gibi geliyor gercekten.Keske insanlar daha anlayisli olabilse,daha mutevazi,haddini asmasa..Sutun var mi?,Sorusundan gına geldi artik.Cocuga en kucuk bir sey olsa..acaba doymuyor mu diyorlar.Bebegime gelismemis bu bebek.Doymadigi icin agliyor diyen oldu..Bugun doktora gittim..Bebegim 24 gunde 1 kilo 200 gram almis.Ve masallah hic mama vermedim.Sadece anne sutu ile 1 kilo aldirmissiniz tebrik ederim dedi doktorum.609 gram alsa biz anne sutu yetiyor diyoruz.Siz ikiz bebek bile doyirabilirmissiniz dedi.Ben 1 haftadir bu bebek gelismemis lafini dusunup sitrese girdim..Her gelen bir fikir yurutuyor.Kimsenin kalbini kirmak istemiyorum ama ilk tecrubem olmasina ragmen bebegime iyi baktigimi dusunuyorum.Simdi o insanlarla yuzyuze gelecegim guni bekliyorum.Doktorun soylediklerini suratlarina soyledigimde ne hale girecek o yuzleri.Inanin daraldim.Yok gobegine para koy.Yok kundak yap bacagi yamuk olur.Yok az emziriyorsun.Bu bebek sari gibi sarilik mi..Ince giydirmissin.Kalin giydirmissin..Yorgan ort.Gobek bagi dusmeyen bebegin gobegine pamuk baglayan kayinvalidem.Acik olmasi gerekiyor diyorum anlamiyorlar..Nasil basa cikiyorsunuz?Daha kirkimiz cikmadan beni dert sahibi yapacak bu millet..Inanin lohusalikta bebek bakmak zor degilmis insanlarla basa cikmak zormus..Bir yerde lohusalik zor bir surec degildir zorlastirilan bir surectir yaziyordu.Gercekten cok dogruymus.Icimi size dokmek istedim.Biraz olsun rahatladim:)))
Çok şükür benim çevremde öyle kişiler yok ama olsa çıldırırdım sinirlenmekte çok haklısın bebek sadece aç olduğunda, ağlamazki eğer ağladığı için aç diyorlarsa. Gerçekten insanlar sınırlarını bilmiyorlar. Bence kırmadan uygun bi dille uyar sinirlerini bozup sütünü etkilemesinler. 24 günde 1200 g çok iyi gerçekten sadece emzirerek. Demekki sütünün kalitesi iyi. Tebrikler maşallahLohusalik sanirim hamileligin en zor donemiymis.Her kafadan bir ses cikiyor.Zaten ilk bebegim alisma surecindeyim.Tavsiye duymak artik bana olum.gibi geliyor gercekten.Keske insanlar daha anlayisli olabilse,daha mutevazi,haddini asmasa..Sutun var mi?,Sorusundan gına geldi artik.Cocuga en kucuk bir sey olsa..acaba doymuyor mu diyorlar.Bebegime gelismemis bu bebek.Doymadigi icin agliyor diyen oldu..Bugun doktora gittim..Bebegim 24 gunde 1 kilo 200 gram almis.Ve masallah hic mama vermedim.Sadece anne sutu ile 1 kilo aldirmissiniz tebrik ederim dedi doktorum.609 gram alsa biz anne sutu yetiyor diyoruz.Siz ikiz bebek bile doyirabilirmissiniz dedi.Ben 1 haftadir bu bebek gelismemis lafini dusunup sitrese girdim..Her gelen bir fikir yurutuyor.Kimsenin kalbini kirmak istemiyorum ama ilk tecrubem olmasina ragmen bebegime iyi baktigimi dusunuyorum.Simdi o insanlarla yuzyuze gelecegim guni bekliyorum.Doktorun soylediklerini suratlarina soyledigimde ne hale girecek o yuzleri.Inanin daraldim.Yok gobegine para koy.Yok kundak yap bacagi yamuk olur.Yok az emziriyorsun.Bu bebek sari gibi sarilik mi..Ince giydirmissin.Kalin giydirmissin..Yorgan ort.Gobek bagi dusmeyen bebegin gobegine pamuk baglayan kayinvalidem.Acik olmasi gerekiyor diyorum anlamiyorlar..Nasil basa cikiyorsunuz?Daha kirkimiz cikmadan beni dert sahibi yapacak bu millet..Inanin lohusalikta bebek bakmak zor degilmis insanlarla basa cikmak zormus..Bir yerde lohusalik zor bir surec degildir zorlastirilan bir surectir yaziyordu.Gercekten cok dogruymus.Icimi size dokmek istedim.Biraz olsun rahatladim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?