2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar metsil gaz damlasi kullanan var mi aranizda bize pazartesi gunu aile hekimimiz bunu verdi birde 5. Gunden beri probiyotik kullaniyoruz cok gazli bi bebegim var hep bi ikinma halinde

Maşallah, Allah sağlıklar büyütmeyi nasip etsin. Emzirme rutinin nasıldı? Kaç saatte bir süt verdin?
Amin hepimizinkini insallah canim. 2 saatte bir emzirdim nerdeyse hic aksatmadim diyebilirim ilk 1 hafta uyandirmak zor oluyordu tabi ama sonrasinda cok ugrastirmadi beni minigim. Cok tereddutum vardi benimde burdaki tum yeni anneler gibi acaba bebegim doyuyor mu sütüm yetiyor mu diye ama cok sukur doyuyormus

Iyi geceler kızlar bizde 18 gunluk olduk son bi kac aksamdir geceleri cok huzursuz uyumuyoruz surekli emmek istiyor yarim saatte bir kalkıyor sutum yetmiyor mu diyedusunmeye basladim artik mama da baslamak istemiyorum ne yapicam

Peki 2 saatte bir tek meme mi verdin ikisini de mi? Ben ikisini veriyorum ama bugün yatarken sürekli yutkunur gibi ses çıkardı sanki midesi doluymuş da rahatsız olmuş gibi. Kafam iyice karıştı

A
Maşallah bu kadar strese iyi dayanmışsın, Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bu arada kaç saatte bir emzirdiğini merak ettim. İnşallah benim bebeğim de kilo alır
Amin insallah..Sen de bebegini gule gule buyut..Saatte bie emziriyorum cogunlukla bazen 40 dakikada bir gece 12 ye kadar.12 den sonra 2 saatte bir emziriyorum.Sabah 7 ye kadarki zamanda.

Peki 2 saatte bir tek meme mi verdin ikisini de mi? Ben ikisini veriyorum ama bugün yatarken sürekli yutkunur gibi ses çıkardı sanki midesi doluymuş da rahatsız olmuş gibi. Kafam iyice karıştı
Ben tek meme veriyorum canim benimki doyunca mumkun degil agzini acmiyor uyuyorkende uyanikta olsa boyle iki meme verdigim cok nadirdir bir iki kez falan. Emdikten sonra kusuyor mu ?

Saglikla kucagina al insallah..
Ilk zamanlar cok tuvaletini yapiyor ve cok batiriyor ustunu basini.Ben her gun en az iki takim degistiriyordum.Yine bazen oyle.Bebegim bir aylik.Yenidogani daha bol.tutmak.lazim.bence.Alt.ust takimlar cok kullanisli oluyor.Citcitli body de altta oldugu icin cok batiyor.Onu bol al.Bem 0-3 ay cok almisim ama kullanamadik.Bol geliyor.Ayagina oturmuyor kayiyor verahat edemiyor.Dogumdan sonra bir suru yenidogam alt ust takim aldim.

Ben tek meme veriyorum canim benimki doyunca mumkun degil agzini acmiyor uyuyorkende uyanikta olsa boyle iki meme verdigim cok nadirdir bir iki kez falan. Emdikten sonra kusuyor mu ?
Emdikten sonra 1 kez kustu şimdiye kadar. Ama Bugün emerken tıkandı 2-3 kez. Korkuttu beni. Ben de bundan sonra tek memeye dönücem sanırım

Emdikten sonra 1 kez kustu şimdiye kadar. Ama Bugün emerken tıkandı 2-3 kez. Korkuttu beni. Ben de bundan sonra tek memeye dönücem sanırım
Surekli kusuyorsa fazlasini cikariyordur diyecektim cisli bez sayisi ne durumda ? Bizimkide genzine kaciriyor bazen sütü ilk basta cok korkardim ama alistim artik. Bi gun dene bakalim tek meme doymazsa ikiye donersin tekrar

Iyi geceler kızlar bizde 18 gunluk olduk son bi kac aksamdir geceleri cok huzursuz uyumuyoruz surekli emmek istiyor yarim saatte bir kalkıyor sutum yetmiyor mu diyedusunmeye basladim artik mama da baslamak istemiyorum ne yapicam
Burda okudum meme masaji cok ii oluyor gce benim de sorunum oluyordu kizim saatte bir emiyor nerdeyse meme bosaliyor uyumuyor doyamdgi icin.. Meme masaji yapiyorum meme doluyor vallahi gercek paylasan arkadasa tesekkurler

Kızlar dün mamasız ilk günümüzdü çok şükür artık bırakıyoruz mamayı.dunden beri de cıvık sarı kaka alıyorum mama verirken pütürlü sarı oluyordu.sizinkiler nasıl? Özellikle sadece memeyle beslenenler nasıl oluyor

Cansın cok saolllll

Surekli kusuyorsa fazlasini cikariyordur diyecektim cisli bez sayisi ne durumda ? Bizimkide genzine kaciriyor bazen sütü ilk basta cok korkardim ama alistim artik. Bi gun dene bakalim tek meme doymazsa ikiye donersin tekrar
Günde 4-5 kez kakalı bez çıkarıyor. Bu bezlerde çiş de görüyorum. Onun dışında 1-2 tane sadece çişli bez çıkıyor

Bende de mama kullanırken daha pütürlü tanecikli kaka geliyordu. Şimdi sütte pütürlülük azaldı. Normaldir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…