2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar göğüsleriniz yara oldu mu benim çok yara oldu ısırıyor çenesiyle kızım bugün sağayım dedim ikisinden de kan geldi lansinoh krem kullanıyorum ama sık emince geçmiyor yaralar başka önerisi olan var mı

Kantaron yağı bama çok iyi geldi

Bizimki sarı pütürlü oluyo canım bazen pütürlü olmuyo ama belli olmuyo

Ben ilk baslarda tahin yağı sürdüm pek yara olmadı bi dene istersen canım

Garmastan onermisti doktorim.oncesinde silme isi vardi binkac gun kullandm iyi geliyordu bi sekilde dayandim baya yara oldu icim cekiliyordu, smdi pek kalmadi yine yanlis tutunca yine aciyor agzni tam acinca veriyorum.memeyi.. Dogru emzirmeyince sut de artmiyor !

Benim kızım iki güne bir kaka yapıyor onu da, masajlarla poposunu zeytinyağına batırılmış kulak çöpüyle uyardığımda yapıyor yapıncada çok aşırı yapıyo anne sütü alanlarda 10 güne kadar yapmaması normal biliyorum ama yinede bi sorayım dedim varmı böyle olan aranızda. Çişli bez sayısı normal en az 5 6 dolu bez alıyorum ama kaka yok

Burda okudum meme masaji cok ii oluyor gce benim de sorunum oluyordu kizim saatte bir emiyor nerdeyse meme bosaliyor uyumuyor doyamdgi icin.. Meme masaji yapiyorum meme doluyor vallahi gercek paylasan arkadasa tesekkurler
Denicem cnm tsk ederim bugun doktora gittim laktasyon poliklin8gine gonderdi ordaki doktorda ayni seyi soyledi

Burda okudum meme masaji cok ii oluyor gce benim de sorunum oluyordu kizim saatte bir emiyor nerdeyse meme bosaliyor uyumuyor doyamdgi icin.. Meme masaji yapiyorum meme doluyor vallahi gercek paylasan arkadasa tesekkurler
Denicem cnm tsk ederim bugun doktora gittim laktasyon poliklin8gine gonderdi ordaki doktorda ayni seyi soyledi

Kizlar bebegi uzamis sarilik geciren var mi ? Biz bugun 35 gunluk olduk ama sariligi hala gecmedi dun bi suru kan aldilar degeri 12 cikti diger degerler normal. Bugun aile hekimine sordum sonuclari anne sütü sarılığı dedi korkulacak bisey yokmus zamanla gececek dedi daha sık emzirmene de gerek yok dedi yasayan var mi

Ben gümüş kapak kullanıyorum. İşe yaradı artık yara veya çatlak olmuyor ama emerken sızı ister istemez oluyor, onun geçeceğini sanmıyorum

Bebeğimi genel kontrol için götürdüğümde 8 günlüktü sarılık değeri 10 çıktı.Sonra götürmedik hiç çünkü bakıyorum günde 8 kez alt değiştiriyorsam 5 tanesi kesin kaka oluyor çişde 8 tanesinin hepsinde mutlaka oluyor .Sürekli emiyor zorla uyandırmayada çalışmıyorum kendisi iki üç saatte uyanıyor.Ama bebeğim sarı acaba arkadaşın dediği gibi anne sütü sarılığı mi var ki ...

Kızlar biiey sorcam benim kızımın bıngıldağı çok az hic yok gibi bişey var mı öyle olan normal midir sizce

Birde birşey soracağım çikolata ve magnet yaptıracağım anca vakit oldu,birde erken gelince bizim kuzucuk evdeki hesap çarşıya uymadı.yaptiran varsa nerde yaptırdı,memnunmu, önerileri alabilirim

Ben mağnetleri annehobisi var ınstagram sayfası ordan yaptırdım. Çikolata da Hacı şeriften sipariş verdim tavsiye ederim

Kızlar benimki de günde 3 kez felan kaka yapıyor. Tam doymuypr galiba anne sütü sadece alsın istiyorum ama arads gün içibde 1 2 kez mama vermek zorunda kalıyorum.

Suan kac gunluk bebek

kaka sayısı kriter değil bnmki iki güne bir yapıyor ama 1250g almış bi ayda doyuyodur 3 kere yapıyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…