2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Hastanede medicasol diye bi kremle bephantol karıştırıp verdi bana hemşireler. Başka krem ise yaramaz dediler. Faydasını gördüm baya.

Arkadaşlar bugün başıma çok kötü bir şey geldi. Bebeğim emerken genelde tıkanirdi ve omzuma koyup sırtına hafifçe vurunca düzelirdi hep. Ama bugün tam tıkanma denen şeyi yaşadık. Allahım kimsenin başına gelmesin ne kötüymüş. Çıldıracaktım, babam evde olmasa bebeğimi kurtarabilir miydim bilmiyorum. Googledan yeni doğan tam tıkanma yazıp aratin, ilk yardım videosu var 1 dakikalık onu mutlaka izleyin. En azından basiniza gelirse ne yapacaginizi bilirsiniz, benim gibi sadece çığlık atarak ağlamaktan iyidir.

Benim yanımda kimse yok ilk 15 gün sadece ablam kaldı sonra yalnız kaldım kimse olmayınca rahat geçiyor şükür ilk çocukta daha zordu anlıyorum seni kimseye kulak asma sadece biraz sıkılıyorum arada arkadaşlar uğruyor

Geçmiş olsun canım.Allah birdaha yaşarmasın.sutun tazyikli olabilirmi? Çocuk emerken tıkanıyor olabilirmi acaba? Istersen emzirmeden önce bir sağ fiskiriyormu bir baK istersen

Kızlar sling almak istiyorum yenidoğan için uygunmu? Bebeğim gündüzleri kucağımda uyumayı çok seviyor dolayısıyla islerim yarim kalıyor slingle hem onun isteğini hem ev işlerini yapabilirim diye düşündüm.sizce alayim mi?kullanan varsa tavsiye edermi? Marka olarak falan öneriniz varsa alabilirim

Merhaba kızlar bugün 1 aylık olduk sağlık ocağına aşıya gittik 3080 grdi 4450 gr olmuş maşallah sarılık vardı geçmiştir herhalde pazartesi de doktora gideceğiz artık geceleri kaldırmıyorum 4 saat uyuyor kendisi kalkıyor sonra

Ben nako nun slingini aldım canım ama daha kullanmadım hiç ama kalitesi güzel tavsiye ederim

Bir dis sarimsak soyuo cengelli igneyle yakasina veya yataginda yakin bi yere asarsaniz , onu kokladiginda gercekten sarilik geciyor.. 3. Gunden 5. Gune kadar yaptim sarilik olmadi bebegim cok sukur

Sakın sakın.. Popoyu yabancı bir cisim ile uyarmak hiç önerilmez.

Neko öneririm. Yenidoğana çok uygun.

Geçmiş olsun canım.Allah birdaha yaşarmasın.sutun tazyikli olabilirmi? Çocuk emerken tıkanıyor olabilirmi acaba? Istersen emzirmeden önce bir sağ fiskiriyormu bir baK istersen

Tesekkur ederim canim, insallah yasamam bi daha, kimse yasamasin cok köyüymüş. Evet malesef tazyikli olduğu için öyle oluyor. Dünden beri önsütü sağıyorum bakalım 1 defa hafif tıkanma oldu sadece. Biraz büyüyseler geçecek de işte zaman ve sabir lazım.

Geçmiş olsun cnm benin de süt tazyikli geliyor bir iki defa tıkanır gibi oldu o zaman memeyi çekiyor hemen ağzından allahım korusun bebislerimizi

Minasmom seninle aynı gün doğum yaptik sanırım 3040 doğdu hastaneden 2810 çıktık bugün 3720 olmuş kilosu senin nasıl bana da sürekli doymuyor mu diyorlar hep ağlıyor çünkü doktora sordum mama vereyim mi diye verme dedi bende arafa kaldim

Benimki 3250 dopdu hastaneden çıkarken 3150ye düşmüştü bir aylık kontrolde 4250 çıktı cnm bence doyuyodur seninki de çünkü 900 g a yakın almış en az 600 almaları lazım bence mama verme bi ay daha bekle. Ağlaması gazındandır cnm hepimizinki ağlıyor ilk aylar her türlü sebepten ağlıyolar.

Kızlar benim bebeğim sürekli burnu tıkanıyor doktor serum fizyolojik verdi bşr de aparatı var hergün mutlaka yapıp çekiyoruz birsürü sıvı geliyor burnundan yani ama hergün aynı şey ve düzelmiyor bu böyle gidecek mi acaba sizinkiler nasıl? Benimki burnu temizlenmeden memeyi de tutmuyor uyumuyor da hep dolu dolu hırıltılı yavrum ya. Okada rodaayı havalandırıp nemli tutmaya çalışıyorum ama yine burnu tıkalı hep

Benim kızımda üç dört gündür öyle burnu tıkalı fizyolojik sıkıp çekiyorum hep geliyo dedigin gibi biraz rahatlıyo sonra yine tıkanıyo kalörifer yanıyo biraz onun etkisi var kış ayı oldugu icin bende nemli tutmaya calısıyorm ama yine de oluyor işte

Bizimde tıkalı csnim ama aparatı kullanma damarlar çok ince zarar verirsin damlanın yarısını bir burnuna yarısını diğerine damlat her emzirmeden önce 5 damla yapıyorum bı de soğanı kes yatakta yanına koy ise yarıyor

Kizlar bebisler sizi tskip ediyor mu bizimki nin gözü bizim üstümüzde maşallah kafayı bir o yana bir bu yana atarak meme arıyor

Çok geçmiş olsun , benimkinin de ağzından kan gelmişti ne yapacağımı şaşırmıştım yanımda biri olmasa ne yapardım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…